Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ 2015

Тази година август ще ни даде възможност да завършим онова, което не е било своевременно свършено, и да възобновим проекти, които преди известно време са били спрени не по наша вина. Очаква ни прилив на вдъхновение, благодарение на който ще намерим изход от сложни ситуации и оригинален подход към хората, с които имаме намерение да си сътрудничим тясно или към онези, които със своите решения вредят на нашите дела.

Предстои ни да се запознаем с ярки личности и заедно с тях да започнем проекти, които ще ни помогнат да разкрием своя потенциал, ще ни направят по-популярни в определени кръгове и ще спомогнат за удовлетворяването на нашите амбиции. Творческото ни самоизразяване ще стане неотменна част от трудовия процес, ние с лекота ще генерираме доста жизнеспособни, а понякога и гениални идеи.

При това много креативни личности ще получат подкрепа както на частно, така и на държавно ниво - очакват се сериозни инвестиции в проекти, свързани с масови зрелища и с някакви празнични мероприятия. Късметът ще се усмихне на хора, които отдавна се занимават с това, което така или иначе има отношение към творчеството и развлеченията.

Освен това, в периода от 1 до 11 август мнозина от нас ги очакват интересни, завладяващи пътувания, както и успешно решаване на въпроси, свързани с някакво движение. Не са изключени и известни преференции, касаещи транспорта. При това мнозина ще имат шанс да осъществят свое старо желание да попаднат там, където много им се иска. След 10-ти обаче могат да се появят нови забрани, имащи отношение към превози, импорт и експорт, вероятно ще има и някакви ограничения на трафика. Има вероятност да бъдат усложнени процедурите при вход-изход, да се засили митническият контрол, да се увеличи броят на нужните документи за легални и безпроблемни пътувания.

В началото на месеца мнозина ги очаква връщане към незавършени разговори. Не е изключено и връщане към стила ретро. В средата на август ние ще съумеем да уредим отношенията си с по-младото поколение, още повече, че неговите представители без възражения ще приемат поставените от нас условия. В края на месеца ни очаква благополучно решаване на дребни проблеми и въпроси, което на свой ред ще доведе до постигането на сериозни цели. При това на преден план ще излезе деловата сфера - вероятен е отказ от развлечения заради бизнес успехи и ползи.

Неблагоприятните дни през месеца: 7, 14, 22, 29.

Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.

  ОВЕН
ОВЕН
През август Овните ги очаква постепенно увеличаване на трудовата активност. Дребни и не толкова доходни проекти ще се заменят с по-значими и изгодни, ще се появи шанс да се изявите в сътрудничество с влиятелни личности. При това ще има възможност да се реши проблем, който е спирал някакъв важен за вас процес - вие ще намерите нестандартен изход и така ще се избавите от препятствията.

Освен това, най-вероятно ви предстои да съберете около себе си доста интересно общество. Може би ще решите да разнообразите своето свободно време и да се изявите в ролята на обществен аниматор, организирайки развлекателни мероприятия за себе си и за хората, които харесвате и искате да виждате около себе си.

В началото на месеца не си струва да разчитате на някакви ярки успехи, най-добре е този период да посветите на планиране и ако имате такава възможност, и на почивка. В средата на месец август успешни ще бъдат онези дейности, чиято стриктност се съчетава с креативен подход. В края на месеца не се препоръчва да правите сериозни разходи.

Най-благоприятните за вас дни през август: 4, 5, 9, 11, 18, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
През август на Телците ще се наложи да положат немалко усилия, за да запазят това, което имат. Голяма е вероятността от неконструктивни и доста разрушителни конфликти с началници и с делови партньори и ако не проявите мъдрост, ще бъдете принудени или да премете неизгодни за вас условия, или да смените местоработата си. При това ако планирате някакви важни проекти, заемете се с тях през първата седмица на месеца, тъй като по-късно реализацията на намисленото ще се затрудни.

Освен това, през дадения период ще ви се наложи често пъти да се подчинявате не на своите желания, а на изискванията на хора, с които имате не толкова прости отношения или с капризите на онези, които имат огромно влияние върху вас. Бъдете търпеливи и не спорете.

В началото на месеца ви очаква бизнес успех и сполука в проектите, които сте започнали през юли. В средата на месеца не са изключени трудности едновременно в няколко сфери на вашия живот. В края на август напрежението спада, но заедно с това ще ви се наложи да се приспособявате към някакви нови условия.

Най-благоприятните за вас дни през август: 6, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 25.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ

През август Близнаците ги очаква започване на някакъв съдбоносен творчески проект. Вярно е, че за да се пристъпи към неговата реализация ще ви се наложи да намерите общ език с хора, без които не можете да минете. В това най-вероятно ще ви помогне чувството за хумор и искреният интерес към онова, което се случва в живота на тези хора. При това очакват ви сериозни професионални постижения, вие ще използвате пълноценно своя ум и изобретателност, което на свой ред ще ви донесе увеличаване на доходите.

Освен това ви очаква доста наситено свободно време - може да се сдобиете с нови приятели, предстои ви да се занимавате с нещо, което ще спомогне за пълноценната ви творческа реализация и ще ви достави удоволствие.

В началото на месеца ще ви се наложи да направите компромис. Постарайте си при това да не ядосвате прекалено много твърде впечатлителните и емоционални индивиди. В средата на август ще се осъществят едновременно няколко ваши желания. В края на месеца е възможно да бъде стопиран някакъв процес, но вие най-вероятно бързо ще намирете изход от създалата се ситуация.

Най-благоприятните за вас дни през август: 5, 8, 9, 12.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 20, 27.

 
РАК
През август на Раците няма да им бъде лесно. Не е изключено планиран проект, който вие ще започнете в първата седмица на месеца (или вече сте започнали през юли) да поиска допълнителни финансови инвестиции или морални усилия, които вие сте се надявали да избегнете. Впрочем, ако не изпаднете в униние, а възприемете ситуацията като предизвикателство, то бързо ще се справите с неуредиците. При това през периода от 1 до 8 август не си струва да се отказвате от бизнес предложения, дори ако за тяхната реаллизация се наложи да пожертвате нещо.

Освен това през август най-вероятно ви предстои да опитате своите сили в някакво непознато засега (или отдавна забравено) поприще. Вярно е, че по всяка вероятност това няма да ви донесе солидни доходи, но пък ще ви подари ярки емоции.

В началото на месеца се очаква да получите доста сериозен приход. В средата на август някакъв проект няма да даде адекватен резултат, но при своевременен анализ на случващото се и с помощта на активна корекция на грешките, вие можете да промените ситуацията в по-добра посока. В края на месеца някакво събитие ще ви даде повод за оптимизъм.

Най-благоприятните за вас дни през август: 6, 10, 12, 20, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 22, 29.
 
ЛЪВ
ЛЪВ
През август Лъвовете ги очаква увеличаване на доходите и стабилизиране на служебното положение, не е изключен и растеж в кариерата. Най-вероятно вашата финансова ситуация не само ще се промени в положителна посока, но и ще стане по-стабилна. При това ви предстои да започнете проект, който да определи вашата дейност минимум за година, а може и за следващите 5-6 години. Така че не се отказвайте от никакви предложения, които ще получите.

Освен това ви очаква общуване с хора, с които по някакви причини се виждате твърде рядко. Тези хора не само ще ви осигурят великолепно прекарване на свободното време, но и ще изпълнят някои ваши стари желания. През периода ви очаква и интересно пътуване. И макар че то едва ли ще бъде дълго, вие ще получите множество положителни емоции.

В началото на месеца е вероятно да има понижаване на деловата активност, но това ще ви бъде от полза. В средата на август ви очакват успехи във всичко, за което се заловите. При това звездите ви предричат наистина съдбоносно и много позитивно събитие. В края на месеца ви предстои активно да реализирате някакви творчески идеи и това ще ви донесе добър приход.

Най-благоприятните за вас дни през август: 9, 13.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 8, 15, 22, 29.
 
ДЕВА
През август на Девите им предстои да установяват нови контакти за постигането на някакви бизнес цели. Не е изключено да ви потрябва помощта на хора, които владеят навици, които вие нямате. Има вероятност обаче от застой в ангажименти, които сега за вас са много актуални, при това най-вероятно във възникването на тези забавяния и препятствия ще бъдете виновни самите вие, така че постарайте се да не допускате нерационални постъпки.

Освен това ви предстои да решавате някаква сложна финансова задача. Впрочем, вие ще се справите блестящо, ако се заемете с нея самостоятелно и не започнете да привличате към този процес хора, които не се отнасят към парите така, както вие се отнасяте. През месеца ви очаква и някакво нетипично за вас развлечение.

В началото на август е вероятно да имате ярки и значими успехи в деловата сфера. В средата на месеца от вашия начин на мислене и самодисциплина ще зависят резултатите от проект, в който сте вложили много сили и време. В края на август вие най-вероятно ще се заемете с нещо, което ще бъде насочено към подобряване на здравето или качеството на живот.

Най-благоприятните за вас дни през август: 5, 12, 15, 16, 17.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 13, 14, 21, 28.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ През август Везните ги очаква стабилизиране на служебното положение и подобряване на финансовата ситуация. При това голяма е вероятността вие сами да измислите как да увеличите доходите си и умело да реализирате своите идеи. За постигането на професионални и бизнес цели най-вероятно вие активно ще използвате личните си контакти и своя природен чар. В някакъв момент дори ще престанете да се отнасяте прекалено сериозно към това, което се случва с вас, и това ще даде великолепни резултати.

Освен това ви предстои да се забавлявате - много и с вкус. Не е изключено да решите да се насладите изцяло на остатъците от лятото, затова всяка свободна минута ще прекарвате така, че да има какво да си спомняте през дългите есенни и зимни вечери.

В началото на месеца някакво не особено позитивно събитие, най-вероятно да стане за вас последната капка и вие да решите кардинално да промените своя живот. В средата на август вече ще имате няколко нови цели и успешно ще ги постигнете. В края на месеца към интуитивния подход при решаването на поставените задачи ще се добави и старателното планиране.

Най-благоприятните за вас дни през август: 8, 15, 19, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 23, 25.
 
СКОРПИОН
През август Скорпионите ги очакват трудности в деловата сфера. Не е изключено те да бъдат свързани със субективното отношение към вас на някого и с неговите нерационални действия. Голяма е вероятността преднамерено да ви поставят прът в колелата, затова би било подходящо да се погрижите за влиятелен покровител, който ще може да ви помогне в критическа ситуация. При това след 8 август не е желателно да започвате нови проекти - едва ли ще съумеете да извлечете от тях онази изгода, на която разчитате.

Освен това през дадения период ви предстои неведнъж да променяте плановете си. Впрочем, в резултат ще се окаже, че невъзможността да реализирате някои свои идеи ви е предпазила от неприятности или от преразход на парични средства.

В началото на месеца всичко, което инициирате, ще ви донесе благодатни плодове. Средата на август може да се окаже много конфликтно време - очаква се влошаване на взаимоотношенията с околните. В края на месеца ще се наложи да положите немалко усилия, за да се задържите на повърхността и да запазите онова, което сега имате.

Най-благоприятните за вас дни през август: 4, 11, 20.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 7, 14, 17, 24, 28
.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
За Стрелците през август ще се появи възможност да излязат от някаква критична ситуация. Голяма е вероятността за това да им помогне ново перспективно сътрудничество с човек, който ще стане не само верен съюзник, но и ще им окаже морална и материална помощ. При това се очаква и започване на проект, който по най-добър начин ще се отрази и на финансовото ви положение, и на вашето психическо състояние. Най-вероятно това ще ви донесе и оптимизъм, и някаква награда.

Освен това ви предстои да се заемете с нещо такова, което ще ви обедини с много интересни хора и в резултат вие не само ще намерите нов начин за творческа изява, но и съществено ще промените кръга от хора, с които общувате.

В началото на месеца не са изключени финансови затруднения, така че не си струва да правите необмислени покупки и да давате пари назаем. В средата на месеца вашите дела ще потръгнат, а заедно с това ще се подобри и вашата психическа нагласа. В края на месеца се постарайте да не подлагате своя организъм на прекалено големи натоварвания.

Най-благоприятните за вас дни през август: 6, 20, 23, 24, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.

 
 
КОЗИРОГ
 
През август ще се наложи Козирозите да се сблъскат с някакви непредвидени трудности, включително и от финансов характер. При това ще бъдете принудени да се занимавате с решаването не просто на стари, а на застарели проблеми, които по някакви причини упорито сте игнорирали. Настоятелно ви се перпоръчва да не правите това чрез нетрадиционни методи, тъй като само класическите начини ще дадат адекватен резултат.

Освен това, в периода от 1 до 8 август не си струва да се започват дългосрочни проекти и да се занимавате с инвестиране - всичко това едва ли ще бъде успешно и най-вероятно ще ви въвлече в неприятности, от които доста дълго време няма да съумеете да се измъкнете. Пък и в останалата част от месеца е по-добре да не инициирате нищо ново, а да довършите започнатото по-рано.

В началото на август има вероятност от сериозни конфликти. В средата на месеца ви очакват срещи със стари познати и с онези, които могат да ви помогнат да се справите с някакъв проблем. В края на август ви предстоят някои солидни разходи, включително и за нуждите на собствения ви организъм.

Най-благоприятните за вас дни през август: 8, 24, 25, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 10, 13, 17, 20, 27, 31.

 
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
За Водолеите август едва ли ще стане благополучен и радостен период. Голяма е вероятността да ви се наложи да се сблъскате с тъпотата и неизпълнителността на околните и да изразходвате много време за поправяне на чужди грешки. При това най-вероятно ще бъдете принудени да се занимавате с нещо, което не влиза във вашите служебни задължения. Не си струва обаче да се съпротивлявате и да противоречите на ръководството, за да не дадете повод за някакви санкции срещу вас или дори за уволнение.

Освен това даденият период изобщо не е подходящ за започване на бизнес и творчески проекти - вие ще вложите в тях много сили и (или) материални средства, но няма да постигнете адекватен резултат. Въздържайте се и от солидни покупки - парите най-вероятно неочаквано ще ви потрябват за нещо много по-важно.

В началото на месеца вашето жилище ще се нуждае от внимание и допълнителни инвестиции. В средата на август не е изключено да влезете в конфронтация с влиятелни хора и с хора, които ви дължат нещо. В края на месеца отново ще се активизират проблеми, които още сега са ви "осигурили" някакви недобросъвестни индивиди.

Най-благоприятните за вас дни през август: 1, 8, 12, 26, 27, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 23, 30.
 
 
РИБИ
 
РИБИ
През август за Рибите много ще направи човек, с когото те някога са били в тясно и ползотворно сътрудничество. Голяма е вероятността заедно с него да се заемете с общ проект и благодарение на тази личност да получите от работния процес и неговите резултати несъизмеримо повече, отколкото сте предполагали. При това за вас ще се появи възможност да се върнете към нещо, на което дълго време не сте отделяли необходимото внимание. Това могат да бъдат и хора, с които отдавна не сте общували и увлечения, за които просто не ви е стигало времето.

Освен това, ви предстои да се занимавате с дейности, които кой знае защо сте смятали за приключени. Най-вероятно за постигането на оптимален резултат ще ви се наложи да направите не само някакво пътуване, но и да проявите фантазия.

В началото на месеца ви очакват значими успехи в деловата сфера и получаване на финансов и нематериален доход. В средата на август важно и позитивно влияние върху вашето настояще ще окаже вашето минало. В края на месеца потърсете умел подход към хората, с които не сте съгласни в нещо, и не спорете с шефовете.

Най-благоприятните за вас дни през август: 2, 3, 6, 21, 28, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26
.
 
  Н. Попова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2015
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.