Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2016

Тази година септември може да се окаже доста труден и конфликтен. Мнозина, опитвайки се да направят всичко правилно и безупречно, ще допускат грешка след грешка, тъй като ще се ориентират не по текущата реалност, а по идеализираното минало и неизвестно от кого измислените глупави правила. Повод за кавги с околните може да послужат всякакви техни действия, които не отговарят на нашите понятия за ред и рационалност.

За да се избегне всичко това, постарайте се обективно да преценявате своите сили и възможности и не се опитвайте да прилагате опит, който в миналото е дал съмнителни резултати, а и не бива да забравяте да нанесете корекции, съответстващи на сегашната действителност. И преди да се опълчвате срещу колеги и роднини, дайте си сметка, че и вие имате някакви недостатъци, затова да критикувате и да не харесвате някои неща, най-малкото е несправедливо.

Още повече, че в този месец ни очакват две затъмнения: на 1 септември – пръстеновидно слънчево и на 16-ти – частично лунно, а "черешката на тортата" ще се окаже ретроградният Меркурий. Така че гответе се за дребнави обиди, бъркотии, безмислени тревоги, дребни дефекти на оборудването, прекъсвания на телефони и интернет, битови неуредици и непредвидени разходи.

Впрочем, септември ще донесе не само проблеми и тревоги. Ние ще станем по-дисциплинирани и отговорни, по-старателно ще се грижим за себе си - за своята външност, здраве, репутация. При мнозина ще се появи възможност да научат нещо, което отдавна са искали, но по-рано някакси не се е получавало. А онези, които сега изпитват остър недостиг на пари, ще открият допълнителен източник на доходи.

Освен това, амбициите в кариерата ще ни подтикват към активни действия, ще ни карат да се трудим усилено, да търсим по-ефективни начини за реализация и осъществяване на нови делови контакти, включително и в чужбина. Всичко това ще даде отлични резултати и ще помогне за разширяването на професионалните хоризонти, а най-упоритите ще получат отдавна желаното повишение в длъжност или проекти, които ще ги издигнат на международно ниво.

И още: можем да очакваме появата на нови шедьоври на съвременното изкуство и откриването на неизвестни товрби на признати майстори - художници, писатели, композитори. пък и ние ще станем по-чувствителни към красотата, ще изпитваме желание да се заобиколим с високохудожествени предмети. Вярно е, че не е изключено да ни измамят мошеници на пазара на антикварни предмети и произведения на изкуството, възможно е да се появят голямо количество разнообразни имитации. При това очевидно ни предстои да изпитаме разочарование заради очаквани, но оказали се доста несполучливи роли на популярни актьори.

В началото на месеца ще ни залее вълна от работохолизъм и любов към реда, а нашите лични желания ще станат по-неопределени и неасни. В средата на септември по някакви причини мнозина ще се откажат да правят дългосрочни планове и ще чакат, докато се проясни някаква ситуация. В края на месеца ние с целия си ентусиазъм ще се заемем с постигането на амбициозни цели, при това ще се увеличи и броят на колекционерите.

Неблагоприятните дни през месеца: 1, 9, 16, 23.

Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.

  ОВЕН
ОВЕН
През септември Овните най-вероятно ще поставят пред себе си нови цели в кариерата и ще започнат активно да разширяват кръга на своето делово общуване. Вярно е, че при това не са изключени конфликти със стари партньори, колеги, началници. Очевидно, вашият амбициозен устрем на мнозина няма да се хареса, тъй като в него те ще видят заплаха за текущите проекти.

Освен това, вероятно ще се сблъскате с битови неуредици, които ще ви принудят да харчите пари, които сте предвидили за нещо конкретно. Затова пък тази ситуация не само ще ви научи на нещо ново, но и ще ви накара да предприемете нещо такова, което ще ви помогне да предотвратите повторението на подобна ситуация.

В началото на месеца в деловата сфера важна роля ще изиграят нечии препоръки, дадени лично на вас. В средата на септември ще се наложи да решавате едновременно няколко задачи и да се договаряте за нещо с голям брой хора. В края на месеца може да очаквате проблеми в междуличностното общуване и известни съмнения.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 4, 11, 18, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 3, 9, 10, 16, 23, 24.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
През септември на Телците им предстои да се върнат към проекти, които не са били завършени докрай в миналото. Голяма е вероятността обаче, редом с вас да се появят хора, които ще ви помогнат рационално да разпределите наличните ресурси, затова вие ще можете да приключите тези ангажименти в рекордно кратък срок.

Освен това, пред вас неочаквано може да се появи възможност и предложение да посетите някакво място (град, страна, здание) или мероприятие, където вие отдавна сте искали да отидете. Не се отказвайте, тъй като следващия шанс ще се наложи да чакате много дълго.

В началото на месеца не е изключено възобновяване на сътрудничеството с човек, с когото сте много близки по дух. В средата на септември вие вероятно ще се потопите в някакви ангажименти, изискващи изключително внимание към детайлите. В края на месеца ви предстои да градите нови делови отношения и да се върнете към старо приятелство.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 2, 12, 19, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
13, 27.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
За Близнаците септември може да се окаже твърде неспокоен и проблемен месец. Голяма е вероятността от неуредици на работното място, пък и всеки, който си поиска, ще ви криткува и търси пропуски. Така че ако не се постараете да се държите безупречно, ще се наложи да търсите нов източник на доходи или да се откажете от каквито и да са амбиции.

При това септември изобщо не е подходящ месец за стартиране на проекти, изискващи сериозни инвестиции - парите ви ще свършат още преди да започнат да работят за вас и да ви донесат желания резултат. Това засяга не само бизнеса, но и ремонта, първите вноски за придобиване на недвижим имот, земя.

В началото на месеца вашите грешки и конфликти на работното място могат да поставят под заплаха и вашата репутация, и дори заеманата от вас длъжност - бъдете много предпазливи. В средата на септември е добре да се отнесете по-рационално към всякакви разходи, включително и ежедневните. В края на месеца ви очаква приятно общуване и някакво радостно за вас мероприятие.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 18, 21.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 29.
 
РАК

През септември на Раците им предстои да отделят внимание на стари проекти и да започнат нещо принципно ново. И макар вашите начинания да поискат от вас предварителна подготовка - някакво обучение и старателно вникване в детайлите, те ще бъдат доста успешни и ще ви дадат много по отношение на професионалното израстване.

Освен това, вие очевидно ще си създадете нови полезни контакти. Не е изключено общуване с вас да потърсят хора, които по някакви причини се възхищават от вас, и за да ви заинтересуват, да ви предложат някакви облаги. Взаимодействието с такива личности обещава да бъде доста перспективно.

В началото на месеца ви предстои да получите някаква материална или статусна награда за онова, което сте направили в миналото. В средата на септември много внимание ще е необходимо към битовата сфера, но това ще бъдат приятни грижи. В края на месеца се очакват позитивни промени на работното място, но са вероятни проблеми в общуването с частни лица.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 5, 8, 12, 15, 22, 26
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 13, 17, 27.

 
ЛЪВ
ЛЪВ
През Септември на Лъвовете им предстои да започнат някакъв нов грандиозен проект. Бъдете готови за ситуация, когато ще се наложи да си взаимодействате с някого, който е вечно недоволен от всичко, във всичко се бърка и дава "умни" съвети. Няма да съумеете да се избавите от натрапника, така че се постарайте да се научите да извличате поне някаква полза от неговото присъствие.

Освен това, възможно е във вас да се породят нови екстравагантни желания, за чиято реализация вие очевидно ще се възползвате от доста нетрадиционни методи или за изпълнението на своите желания ще привлечете хора, които са ви длъжни за нещо. И още през месеца ви очаква съществено разширяване на кръга от хора, с които общувате.

В началото на септември ще се наложи да се занимавате с някакъв сложен ангажимент; впрочем, това ще ви бъде интересно. В средата на месеца ще откриете интересен начин за разнообразяване на своите делници. В края на месеца сравнете своите планове с текущата реалност и не позволявайте на илюзиите да влияят върху вашите действия.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 11, 25, 26, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 24.
 
ДЕВА

През септември Девите най-вероятно ще се вълнуват не какво става в деловата сфера, а в бита и в личния им живот. Голяма е вероятността при вас да се появят някакви важни за вас дела, с които вие ще започнете да се занимавате, посвещавайки им се изцяло, затова работата временно ще отиде на заден план.

Впрочем, това няма да ви попречи да получите и старателно да обмислите няколко предложения за бъдещето. Не е изключено от вас да се заинтересуват хора, които имат нужда от партньори или сътрудници, притежаващи вашия обем знания и вашите личностни качества. И вие ще им паснете като никой друг.

В началото на месеца ще се наложи да направите избор и при вземането на решение важна роля ще изиграят приоритетите. В средата на септември може да се отмени някакво пътуване или вие неочаквано ще решите да смените посоката и да тръгнете не в тази посока, в която сте възнамерявали. В края на месеца ще се наложи отново да изграждате и уреждате отношенията си с някакъв човек.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 2, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 9, 16, 22, 23.

 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ

През септември на Везните най-вероятно им предстои да превърнат в реалност някои свои мечти и амбиции в кариерата. Доста често обстоятелствата ще се подреждат изключително във ваша полза, така че много ваши идеи ще се реализират без особени усилия от ваша страна. Вярно е, че "лъжицата катран" може да стане недоволството на хора, които нямат този късмет като вас.

Освен това, не са изключени конфликти с хора, които смятат, че вашите действия излизат извън рамките на някакви правила. Не се съмнявайте в себе си, постъпвайте така, както смятате за нужно. В противен случай ще загубите куража и увереността в своите сили. Единственото, което е добре да избягвате са постъпките, които крият заплаха за здравето ви.

В началото на месеца, вие очевидно ще инициирате нещо, което ще остане с вас дълго време - вярно е, че се очакват и продължителни съгласувания. В средата на септември са вероятни непредвидени разходи за някакви битови нужди. В края на месеца някакво събитие ще укрепи взаимоотношенията ви с важен за вас човек.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 2, 3, 24, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 13, 20, 25.

 
СКОРПИОН

През септември много е възможно Скорпионите да замислят някакъв нов проект и да привлекат към него чуждестранни партньори или хора, владеещи някакви доста специфични навици. Не е изключено това да бъде първата стъпка към постигането на някаква важна за вас цел или началото на грандиозен дългосрочен проект.

Освен това, очевидно ви предстои да сложите ред в някакви документи, да оформите някакви справки или да се борите за получаване на официално разрешение за някакъв вид дейност. Немалко време ще ви отнемат и битовите грижи, свързани с подготовка на жилището за зимния сезон. При това основният обем от тези дейности може да се окаже непланиран.

В началото на месеца много от вашите начинания ще бъдат успешни. В средата на септември е добре да отделите внимание на здравето си и да се въздържите от всичко онова, което влияе негативно върху вашия организъм. В края на месеца се очаква събитие, което ще определи вашето бъдеще, най-малкото онова, което ви очаква през следващата една година.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 6, 7.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
2, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30.

 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
През септември Стрелците най-вероятно ще получат шанс да удовлетворят максимално своите амбиции в кариерата. Бъдете готови обаче за това, че човек, който смята че действате твърде напористо и че вашето време още не е дошло, да се опита да ви пречи и възпрепятства. Постарайте се по някакъв начин да го неутрализирате.

Освен това, не са изключени проблеми в битовата сфера и във взаимоотношенията с роднини. Може би някаква ситуация ще ви принуди да приемете условия, които при други обстоятелства никога не бихте се съгласили да приемете, което на свой ред ще ви скара с роднини или ще ви застави да се държите с тях дистанцирано и предпазливо.

В началото на месеца някакъв шумен успех на работното място ще се обърне в добър приход и нови перспективни предложения. В средата на септември ще се наложи да правите компромиси или дори в известен смисъл да предадете своите позиции. В края на месеца някаква догматична личност може да ви попречи да реализирате своите планове.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 8, 15.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14.
 
 
КОЗИРОГ
 
През септември на Козирозите им предстои спешно да приключват някои проекти. Голяма е вероятността, ако те са недовършени, това да попречи на започването на нещо ново. За това ще ви съобщи човек, който има известна власт над вас. Впрочем, ще се увеличи вашата и без това феноменална работоспособност, така че вие ще се справите с всичко без проблеми.

Освен това, звездите ви предричат получаване на някакви допълнителни блага. Не е изключено това да бъде свързано по някакъв начин с вашето жилище или ще се окаже в известен смисъл отплата за онова, с което сте се занимавали в продължение на няколко месеца. Предстои ви още най-вероятно да се научите на нещо и да измислите за себе си някакви нови правила.

В началото на септември е вероятно да се занимавате с проточил се процес на оформяне на документи и да се борите за получаване на положителна резолюция от някого. В средата на месеца е възможно неочаквано ускоряване на процес, чието приключване наближава. В края на септември нечия безотговорност може да стане причина за вашето раздразнение и дори известни загуби.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 3, 11, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 15, 19, 22, 26, 29.
 
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
На Водолеите през септември очевидно им предстои да победят в социалното (не спортно) съревнование - в търг за извършване на някаква дейност, в конкурс сред сегашни сътрудници или претенденти за длъжност в нова фирма. Голяма е вероятността в това да ви помогнат неочаквани грешки, допуснати от вашите конкуренти.

Вярно е, че през месеца и вие не сте застраховани от пропуски. Много е вероятно неправилно да оцените някаква ситуация и да използвате опит, който изобщо не е приложим в дадените обстоятелства. Не търсете подсказвания в миналото, действайте, като се ориентирате по текущото положение на нещата.

В началото на месеца би било добре да направите профилактика на хроничните си заболявания и да се въздържите от спорове с хора, които смятат себе си за прави във всичко. В средата на септември на работното ви място се очакват сериозни постижения, а що се отнася до битовата сфера, тя може да стане източник на проблеми. В края на месеца е вероятно да направите интересно пътуване.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 13, 14, 24, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 25.
 
 
РИБИ
 
РИБИ
През септември на Рибите се препоръчва настоятелно да не се обвързват с нови проекти. Първо, вие няма да намерите общ език с онези, с които ще бъдете принудени да си взаимодействате, а второ, заплащането ще се окаже много по-малко, отколкото първоначално ще ви обещаят. Така че пазете си нервите, времето и силите, не ги пилейте напразно.

Освен това, не са изключени дребни, но досадни проблеми практически във всички сфери – конфликти и неразбирателство с роднини, откази и счупвания на битови предмети, които вие ползвате доста често. За да избегнете всичко това, почивайте по-често и се занимавайте с това, което ви помага да се отпуснете.

В началото на месеца се постарайте да се въздържите от общуване с онези, които ви дразнят и критикуват. В средата на месеца не давайте на околните да ви въвлекат в сложен процес, за който предварително се знае, че ще бъде непродуктивен. В самия край на месеца човек, с когото се познавате отдавна, може да ви направи разкошно делово предложение, и май е по-добре да го приемете.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 12, 15, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: всички дни са неутрални
.

 
  Н. Попова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2016
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.