Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ЮЛИ 2016

Юли тази година ще ни донесе хитроумно регулиране на стари конфликти - ние ще можем да възстановим отношенията с колеги, познати, роднини и приятели, запазвайки чувството си на собствено достойнство и превръщайки онези, с които сме били скарани, в свои вечни длъжници. Ще се повиши интуитивността, затова ние без проблеми ще подберем правилните думи и подходящото ключе към всеки, с когото искаме мир.

А що се отнася до взаимоотношенията с онези, с които сега всичко е нормално, там може да попречи излишната емоционалност и немотивирана агресивност. Реакцията на всяка критика може да се окаже доста бурна – от дълбоки обиди и сълзи до неприкрити заплахи. А и психологическата зависимост от близки хора ще изиграе странна роля - от една страна, ние ще се постараем да не ги огорчаваме и да се караме с тях, но от друга - ще ги ревнуваме бясно дори от неотложните им ангажименти и далечни познати.

Освен това, в периода от 1 до 21 юли нараства желанието да се трупа, ще се повиши потребността да се усещаме психически и материално защитени, затова ние доста неохотно ще се разделяме с парите си, отваряйки портмонето само в случай на необходимост. Така че може да се очаква понижена покупателна активност; това е особено актуално, когато става дума за предмети - част от разкоша и увлечението по технически джаджи.

Затова пък след 21 юли ние ще наваксаме покупките с лихва. Ще ни се иска да си купуваме красиви вещи и бижута, подаръци за близките и да пръскаме пари за всичко онова, което прави живота ни комфортно приятен. При това се очаква бум на благотворителност, а някои благотворителни акции изобщо ще бъдат безпрецедентни и ще съберат многобройни последователи.

Месецът ще ни донесе и активно желание да се занимаваме с домакинството - да подредим шкафове и гардероби, да консервираме плодове и зеленчуци, да се занимаваме с ръкоделие. Вярно е, че ако през първите две десетдневки ще правим това, защото душата ни го иска, то след това с помощта на битовите дейности ще се освобождаваме от излишната агресия и раздразнение. Впрочем, независимо от мотивите ни, резултатът ще зарадва и нас самите, и онези, които са до нас.

Очаква се още и повишен интерес към всичко тайнствено - мистика, окултни науки, гадания. При това някои ще се ограничат до гледането на съответните филми и сериали, а други сериозно ще се заемат с астрология, таро, изработка на амулети и рисувани карти, като по този начин ще открият за себе си ново многогодишно увлечение или дори допълнителен източник на доходи.

На държавно ниво през юли най-вероятно ще бъдат отменени някои забрани в туризма, почивното дело или развлеченията. Може обаче да се очаква провал на някакъв празник с чужд произход. Не е изключено да има забрана да се отбелязва нещо публично. Месецът ще ни донесе и приятни изненади в сферата на недвижимите имоти - някакъв вид жилища или ипотеки могат да станат по-достъпни.

В началото на юли мнозина с удоволствие ще се заемат с проблемите на роднини и ще се постараят да прекарват повече време със семейството. Ще зачестят пътуванията в компанията на роднини, съвместните посещения на културни мероприятия, семейните сбирки. В средата на месеца домашните задължения ще станат не толкова ангажимент, колкото релаксираща дейност. В края на юли ни очаква изблик на творческа активност.

Неблагоприятните дни през месеца: 4, 12, 20, 27.

Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.

  ОВЕН
ОВЕН
През юли Овните най-вероятно ще се постараят да си осигурят подкрепата на онези свои познати, които умеят да действат умело в екстремни и извънредни ситуации. Голяма е вероятността това да ви потрябва, за да изведете от кризата някакви проекти или да решите стар проблем, който неочаквано ще стане доста актуален.

Освен това през този месец ще ви се наложи често да се сблъсквате с неадекватната реакция на околните на вашите действия и изказвания. Постарайте се да опазите чувствата и самолюбието на онези, с които общувате, за да не забуксуват вашите задачи. Защото вместо да се занимавате с тях, ще бъдете принудени да си изяснявате отношенията.

В началото на юли ще ви се наложи да отлагате осъществяването на планове поради натрапени ви ангажименти или служебни задължения. В средата на месеца във вас могат да се появят нови креативни идеи, чиято реализация ще ви помогне да стабилизирате своето материално или професионално положение. В края на юли вие очевидно ще се увлечете по нещо оригинално.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 24, 25, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 2, 8, 15, 16, 23, 29, 30.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
През юли Телците най-вероятно ще се заемат активно със своя дом, с въпроси, касаещи роднини, и решаването на някакъв жилищен проблем. За вас това очевидно ще се окаже толкова важно, че вие дори ще отместите на заден план работата или изобщо ще си вземете отпуск, за да можете без да ви се пречи да сложите ред в семейно-битовата сфера.

На професионалното поприще вероятно ще се сблъскате с проблеми заради своята предпазливост, консерватизъм и нежелание да усвоявате някакви нови направления. Ако се дърпате и държите здраво за старото, ще провокирате конфликт с шефовете и с колегите, които са по-напред с материала, така че не се стрлахувайте от иновации (чрез тях може да си осигурите нелоши пари).

В началото на месеца ви предстои да решите някакъв важен битов въпрос, и това с нетърпение ще очакват онези, които така или иначе зависят от вас. В средата на юли не са изключени конфликти с онези, които смятат, че забавленията и развлеченията са по-важни от работата. В края на месеца са вероятни непредвидени разходи заради някого, проявил безотговорност.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 18, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
5, 12, 19, 26.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
През юли на Близнаците ще се налага често да се подчиняват на някаква необходимост и да постъпват така, както е решил някой друг. Не е изключено да попаднете в зависимост от обстоятелства и от хората, които ви обкръжават, поради това ще бъдете принудени да планирате своите ангажименти, съобразявайки ги не със своите интереси.

Впрочем, през третата десетдневка на месеца всичко ще се промени. Най-вероятно ви предстои да инициирате някакъв проект, в който вие ще свирите първа цигулка, и който ще ви донесе и добри доходи, и особена популярност сред онези хора, чието мнение е много важно за вас. Очакват се и интересни пътувания.

В началото на месеца бъдете по-отстъпчиви - това ще ви избави от много конфликти и неприятности. В средата на юли не оставяйте без внимание креативните си озарения - реализацията на вашите идеи ще ви даде онова, от което се нуждаете. В края на месеца ви очакват ярки впечатления, посещение на масово мероприятие и някакво радостно събитие.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 1, 2, 3, 29, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21, 28.
 
РАК

През юли Раците ги очаква ръст на доходите, активна и изключително успешна самореализация, въплъщение на онези идеи, които по-рано те не са могли да осъществят поради обективни или субективни причини. Като цяло, месецът обещава да бъде плодотворен, нещо повече, вие ще положите здрава основа за бъдещето.

Очаква се и начало на някакъв дългосрочен проект, който може да не бъде свързан с вашата професионална дейност. Това може да бъде и строеж на дом, и солиден мащабен ремонт, и дори създаване на някакъв шедьовър - картина, книга и т.н. Начинанието, както и резултатът, ще се окажат доста сполучливи.

В началото на юли ви предстои да съвместявате активно работата и някакви важни неотложни битови дела. В средата на месеца ще се наложи да уговаряте някого за нещо; впрочем, вие ще се справите лесно с това. В края на юли се очакват сериозни разходи, но тъй като парите ще отидат за нещо перспективно, вие ще се радвате на тези разходи.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 3, 14, 18, 25, 28, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 9, 12, 19, 23.

 
ЛЪВ
ЛЪВ
През юли ще се наложи Лъвовете сами да се заставят да работят, тъй като почти през целия месец ще имат желание да се занимават с други неща. Голяма е вероятността на първо място за вас да излезе някакъв мащабен творчески процес, който по никакъв начин не е свързан с професионалната ви дейност. И все пак, постарайте се да не се разсейвате и да не бягате от служебните си задължения - сега вие не сте в такова положение, че да ги игнорирате.

Освен това, очаква се възобновяване на старо сътрудничество. Не е казано, че вие ще му се радвате, но въпреки това общуването с този човек ще ви донесе допълнителни доходи и ще ви позволи да реализирате някакви идеи, които сте натрупали за времето, когато той е отсъствал от вашия хоризонт.

В началото на юли не се плашете от желанието си да сложите в ред дома си - това скоро ще отмине. При това домакинският порив ще ви помогне да откриете в натрупаните вещи нещо важно. В средата на месеца се очаква важен за вас разговор. В края на юли нещо ще ви достави неимоверно удоволствие.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 6, 7.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 16, 23, 30.
 
ДЕВА

През юли Девите ги очаква успешна трудова дейност, при това не само на работното място. Най-вероятно вие бързо и качествено ще сложите в ред всички свои дела, а едновременно с това ще намерите възможност да получите някакви допълнителни материални блага. Не е изключено по такъв начин вие да се подготвите за отпуск.

Освен това, предстои ви често и много да общувате с роднини. Голяма е вероятността да ви обедини някакъв съвместен проект, насочен към постигане на комфорт или получаване на някаква полза. При това обаче са възможни конфликти с онези, чийто начин на мислене се отличава съществено от вашия.

В началото на месеца ви предстои да попълните някакви резерви. В средата на месеца е възможно да се появят взаимноизключващи се желания; впрочем, вие очевидно ще намерите сполучлив изход от дадената ситуация, който изцяло да ви удовлетвори. В края на месеца се очаква пътуване, инициирано не от вас, а от хора, на които не можете да откажете.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 6, 9.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21, 22, 28, 29.

 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ

През юли Везните ги очакват съществени трудности в деловата сфера. Голяма е вероятността да ви се наложи да се сблъскате с хора, които се презастраховат и те ще ви попречат да реализирате някакъв ваш гениален проект или просто ще забавят процес, който по-рано практически не е имал пролеми. Не са изключени и спорове с консервативно настроени колеги.

Освен това, възможно е да бъдете принудени да се занимавате с дейности, които не ви носят нито полза, нито удоволствие. Най-вероятно необходимост ще ви постави в доста сурови рамки. Впрочем, през третата десетдневка вие ще намерите изход от ситуацията, която не ви устройва, или най-малкото ще промените своето отношение към случващото се.

В началото на месеца роднини могат да ви добавят проблеми. В средата на юли вие очевидно ще поискате да промените нещо в своето жилище и творчески ще подходите към този процес. В края на месеца има вероятност да стартирате проект, който ще ви позволи да удовлетворите своите амбиции.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 2, 8, 9, 11, 15, 16, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 5, 12, 17, 19, 26, 31.

 
СКОРПИОН

През юли Скорпионите ги очакват доста сериозни успехи на професионалното поприще, което на свой ред не само ще укрепи тяхното положение, но и ще позволи да бъдат решени множество странични проблеми. При това на вас очевидно ви предстои да вземете в свои ръце някакъв процес, с който не се справя някой от хората около вас.

Освен това през този месец има вероятност да решите жилищния си въпрос: да придобиете собствен дом, да наемете изгодно квартира, да разделите недвижимо имущество. Трябва обаче да сте наясно, че няма да мине без нерви и ядове, но не заради някакви неприятности, а просто заради повишения емоционален фон.

В началото на юли ви предстои да преодолявате съпротивата на някакъв прекалено предпазлив човек. В средата на месеца вие най-вероятно ще се разкъсвате между някакви варианти (действия или придобивки). Краят на юли не е най-подходящото време да започвате творчески проекти и пътешествия - това няма да ви донесе нищо освен главоболия.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 5, 13, 14.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
1, 4, 15, 18, 22, 25, 29.

 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
През юли Стрелците ги очаква връщане към онези ангажименти, които в последно време са захвърлили. При това има вероятност за тях доста емоционално да ви напомнят хора, които живеят по строги правила. Може да се очаква и конфликт с роднини. Не е изключено, препъни камък да стане общата жилищна площ.

Впрочем, всичко това е актуално само за първите две десетдневки, а след това ви очакват значителни успехи и на професионалното, и на творческото поприще. Ще ви стигнат и сили, и идеи за да постигнете бързо и качествено почти всички цели, които сте поставили пред себе си. Освен това, през дадения период е възможно и някакво приключение.

В началото на месеца ще се наложи много неща да правите против своята воля. А ви предстои още и да връщате някакви дългове. В средата на месеца се очаква промяна на настроението, приоритетите и желанията, което на свой ред ще доведе до появяването на нови и то доста жизнеспособни планове. В края на месеца вие най-вероятно ще посетите някакво ярко мероприятие.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 15, 16, 17, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 20, 27.
 
 
КОЗИРОГ
 
През юли Козирозите ги очакват трудности в междуличностното общуване. Голяма е вероятността да ви дразнят емоционалните изблици на околните и понеже вие няма да искате да ги търпите, не са изключени дребни и по-големи конфликти. Бъдете по-лоялни - не всички имат такива железни нерви като вашите. При това не се препоръчва да се отказвате от изпълнението на чужди задължения - ако се съгласите с това, много скоро ще получите онова, което целите.

Освен това през третата десетдневка на юли ви очаква общуване с доста изобретателен човек, който ще ви подскаже как най-добре да излезете от сложното положение или изгодно да осъществите необходимата ви придобивка. Очаква се и възстановяване на стари връзки.

В началото на месеца не се препоръчва да влизате в спорове с роднини, за да не се лишите от тяхната подкрепа и уважение. В средата на юли в няколко ситуации вие най-вероятно ще постъпите по абсолютно несвойствен за вас начин. В края на месеца важна роля в живота ви ще изиграе човек от миналото.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 5, 16, 19.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 18, 21, 25.
 
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
През юли на Водолеите ще се наложи да се разкъсват между работа и някакви битови ангажименти. Не е изключено да решите вкъщи да реализирате някаква своя стара идея, но да не предвидите правилно обема на предполагаемите промени, затова ще бъдете принудени да обвързвате професионалната си дейност с онова, което става в жилището ви.

Освен това, месецът може да се окаже доста конфликтен. И ако в първите две десетдневки препъни камък може да стане нечие несвоевременно или недобросъвестно изпълнение на задълженията, то след 21-и юли ще зачестят караниците с приятели и с онези познати, с които вие обикновено общувате доста дружелюбно.

В началото на юли не поемайте върху себе си повече, отколкото можете да свършите, за да не попаднете в неловка ситуация и да понесете загуби. В средата на месеца не си струва да се втурвате да реализирате креативни идеи, дайте им време да "отлежат", и да станат ясни подробностите. В края на юли се препоръчва да минимизирате личното общуване.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 2, 9, 13, 16, 21.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 31.
 
 
РИБИ
 
РИБИ
За Рибите юли ще се окаже най-вероятно доста лек летен месец - с комфортно общуване, работа без напрежение, със странични и нетрудови доходи. Очаква се и осъществяване на някакви стари желания, така или иначе свързани с роднини и с посещения там, където вие се чувствате добре - физически и психически.

Освен това, през третата десетдневка на юли пред вас ще се появи възможност да реализирате някаква своя стара креативна идея. Голяма е вероятността в това да ви помогне човек, който изцяло споделя вашите възгледи и увлечения, и който ще стане за вас не само съратник, но и умен консултант.

В началото на юли се очаква някакво мероприятие, което позитивно ще повлияе върху вашето настроение, независимо от това, че ще стане причина за изблик на сантименталност. В средата на месеца нещо, свързано с миналото, ще ви вдъхнови за някои оригинални постъпки. В края на юли общуването с онези, които много ви ценят, ще ви даде много.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 7, 11, 14, 21, 22, 23, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
13, 20, 27.

 
  Н. Попова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2016
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.