Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2016


Февруари тази година ще се отличава със заздравяване на приятелските връзки. Мнозина за пореден път ще се убедят, че могат да разчитат на своите приятели, а ще приближат към себе си още повече най-надеждните или ще започнат в партньорство с тях бизнес проекти. На работното място немаловажна роля ще изиграят топлите взаимоотношения в колектива и взаимната подкрепа в групата (ако ги има, разбира се).

Очаква се възобновяване на стари делови сътрудничества, което на свой ред ще донесе със себе си нови планове и ще отвори доста перспективни възможности. Ще се появи шанс да се реализират онези идеи, които според обстоятелствата по-рано са били смятани за нерентабилни или не са намирали отклик в околните поради своята екстравагантност, прекалено или несвоевременно новаторство, поради липса на стриктно планиране.

Освен това, през дадения период някакви сложни преговори ще излязат на ново ниво и ще дадат положителни резултати, а информация, която дотогава е била недостъпна, ще стане възможно да се получи от първа ръка. При това взаимно изгодният обмен на необходимите сведения ще позволи навреме да започнете някакви нови проекти или в кратки срокове да се завърши онова, с което сега се занимавате.

Февруари ще ни донесе и някакви уникални иновационни разработки, които ще послужат добре на мнозина. А ние ще станем и свидетели или участници в креативното придвижване на някакви оригинални идеи. Може да се появи нов вид реклама или пропаганда.

В емоционален план през този месец ни очакват чести вълни от оптимизъм и ентусиазъм, душевен подем ще ни помогне да се справим със зимната депресия, ще се появи желание за общуване, за нови приятели и съмишленици. Добре ще потръгне колективната дейност. Вярно е, че не са изключени конфликти между онези, които се стремят към лидерство, и онези, които нямат намерение да отстъпват доминиращата си позиция. Очаква ни и влечение към приключения, и ярко изразен стремеж към независимост.

При цялата тази позитивност, "лъжица катран" през февруари обаче също ще има доста. Ще ни се наложи да коригираме някакви свои планове и при това трябва да не забравяме, че невниманието към детайлите води потенциално до крах на идеите. Мнозина ще се върнат към някакви свои стари навици и привързаности, което може да доведе до възникване на сериозни проблеми. Някои предварителни частни договорености, неподтвърдени официално и не осигурени документално, ще загубят своята сила и актуалност.

При това на развитието на нещата може да навреди така нареченият "човешки фактор". Субективното негативно отношение и прекалено високото самомнение на колеги, началници, инвеститори или делови партньори отрицателно ще повлияят върху протичащите процеси или съществено ще затруднят началото на новите проекти.

В началото на месеца ние вероятно ще се сблъскаме с нови, доста сурови правила (закони). Впрочем, те ще бъдат одобрени от повечето граждани. В средата на февруари на осъждане ще бъдат подложени онези, които заради търговска полза и общи (колективни) цели разгласяват поверителна лична информация. В края на месеца ще започнем доста отчуждено да възприемаме действителността, защото проблемите няма да ни засегнат напълно, тъй като ние просто не ги осъзнаваме.

Неблагоприятните дни през месеца: 1, 8, 15, 22.

Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.

  ОВЕН
ОВЕН
През февруари Овните активно ще се стремят към независимост от околните и към освобождаване от някакви задължения. Това може да е и правилно, но бъдете готови за това, че вашето поведение най-вероятно ще доведе до проблеми и до интензивното недоволство на онези, комуто нещо сте обещали, или на онези, от които зависите.

Освен това, не са изключени сблъсъци с хора, които смятат, че вие твърде много си позволявате. Така че не си струва да натрапвате на околните своето мнение, особено ако нямате фактическа власт в ръцете си. При това не е желателно да се вписвате в проекти с хора, с които ви свързва несполучливо сътрудничество в миналото.

В началото на месеца не започвайте нищо без стриктно съставен план и се пазете много от прекалено догматични персони. В средата на месеца ще се появи възможност да осъществите някаква смела идея. В края на месеца ви се препоръчва да се вслушвате в съветите на хора, които притежават силно развита интуиция.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 7, 9, 11.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 6, 19, 20, 26.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
Телците през февруари най-вероятно ще продължат да се борят с проблемите, които са възникнали пред тях през януари. При това голяма е вероятността даденият процес да бъде затруднен поради противопоставянето с хора, които ще сметнат, че вие действате по неправилен начин и ще започнат да се намесват във вашите работи. Вслушайте се в тях и приемете тяхната помощ - това ще ви облекчи в постигането на поставената цел.

Освен това, не е изключено вие да скъсате някакви стари делови отношения. Това може би ще стане поради това, че ще се разочаровате от тях и ще спрете да се надявате на промени към по-добро, или просто ще ви предложат нещо по-перспективно.

В началото на месеца ще се появи надежда за благоприятен изход на някакво важно за вас дело. В средата на февруари най-вероятно ще си изясните общата картина на някакъв проект и ще можете да се заемете плътно с неговата реализация. В края на месеца онези, с които сте спорили, ще ви окажат неоценима подкрепа.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 12, 13, 14.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 9, 23
.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
През февруари е възможно Близнаците да поставят началото на делови отношения с хора, които познават много отдавна. Голяма е вероятността някой от вашите приятели или познати да инициира някакъв доста рисков, но при това иновационен проект, в който вие ще се включите с удоволствие.

Освен това, ще се появи възможност да се освободите от нещо, което ви дразни изключително много или ви пречи да се занимавате с това, за което мечтаете. Не е изключено свобода да ви донесат обстоятелства, на които не се надявате особено, или вероятността да се случат по някакъв начин ви плаши. Главното е да се възползвате от шанса, а не да се поддавате на емоции.

В началото на месеца ще се наложи да се подчините на някаква необходимост и при това старателно да обмислите някои неотложни действия. В средата на февруари вие най-вероятно ще се стремите да реализирате някаква своя странна идея. В края на месеца избягвайте неконструктивните желания.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 3, 16, 17.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 25.
 
РАК
При Раците през февруари могат да се появят нови дългосрочни планове. Голяма е вероятността вие да започнете някакъв грандиозен проект, който ще продължи няколко месеца и ще ви донесе не само добър доход, но и някакви нематериални блага. Вярно е, че не е изключено това да стане възможно едва след като изпълните някакви свои ангажименти.

Освен това ви предстои да реализирате идея, от която преди известно време по някакви причини сте се отказали, но после сте се върнали към нея с усещането, че тя задължително трябва да бъде реализирана. Най-вероятно ще се променят някакви обстоятелства и това ще ви даде възможност да действате.

В началото на месеца важна роля в живота ви ще изиграе писмо или телефонно позвъняване. В средата на февруари не си струва да пилеете време за общуване с онези, които ви предлагат някакви доста абстрактни проекти и също толкова неопределени доходи. В края на месеца може да очаквате сериозен приход.


Най-благоприятните за вас дни през февруари: 4, 18, 19, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 9, 13, 23, 27.
 
ЛЪВ
ЛЪВ
През февруари на Лъвовете ще се наложи по някакъв начин да съчетаят основната си дейност с някакви нови творчески проекти. Не е изключено това да изисква от вас саможертви, отказ от някакви удоволствия или вид отдих, с които сте свикнали. Впрочем, вашите усилия няма да бъдат напразни, наградата ще се окаже съвсем достойна.

Освен това, във вас е възможно да се породят нови амбиции, заради чието удовлетваряване вие ще излезете извън някакви рамки, които преди известно време сами сте си поставили. Вие ще станете по-свободни във физически и психологически план, което на свой ред доста позитивно ще повлияе върху вашия живот.

В началото на месеца е много вероятно да ви хрумне някаква гениална идея, която след старателно обмисляне ще споделите със свои съмишленици и именно с тях ще я реализирате. В средата на февруари са вероятни някакви трудности в деловата сфера. В края на месеца ще се наложи да се справяте с някакъв стар проблем.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 21.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 27.
 
ДЕВА

През февруари Девите ги очаква успешна и доста активна трудова дейност. Много е вероятно да ви предстои да се занимавате с няколко проекта, които не са свързани един с друг и да общувате с голям брой хора. Това ще ви донесе приход и ще отвори пред вас доста примамливи перспективи.

Вярно е, че не е изключено да ви се наложи да се примирите с някакви условия на труд или да се влеете в нов колектив. Ако обаче не започнете да демонстрирате не най-добрите страни на своя характер и да се опълчите против обстоятелствата, правилата и околните, всичко ще се подреди по най-благоприятен за вас начин.

В началото на месеца ви предстои да поставите точка в някакви делови или междуличностни отношения. В средата на февруари могат да ви направят предложение, което ако приемете, ще се окажете в нова за вас ситуация. В края на месеца не противопоставяйте себе си на околните - това няма да доведе до нищо добро.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 3, 10, 23, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 19, 26.

 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ

През февруари Везните ги очакват множество интересни ситуации, в които им предстои да изявят своите най-добри качества и да проявят мъдрост. Голяма е вероятността всичко това в резултат да ви помогне да излезете от кръга на обстоятелствата, които сега изобщо не ви устройват.

Освен това, очакват се промени в деловата сфера. Не е изключено благодарение на някакви събития да можете да получите онова, към което сте се насочили и това благоприятно да повлияе върху вашето финансово положение и вашата кариера. При това важна роля в живота ви ще изиграе някаква своевременно получена информация.

В началото на месеца е възможно да се осъществи желание, което сте смятали за нереализиуемо. В средата на февруари са вероятни няколко дни непланирана почивка. В края на месеца не си струва да общувате с онези, които по някакви причини ви е обиден - неадекватното поведение на такива хора може да доведе до неприятности.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 6, 12, 25, 26, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 23.

 
СКОРПИОН
През февруари Скорпионите ги очаква ръст на благосъстоянието и успешна самореализация. Голяма е вероятността вие изцяло да удовлетворите някакви свои амбиции, да постигнете повишаване на доходите и при това решително да се избавите от онези ангажименти, които ви тежат, или от фактори, които ви пречат да заемете мястото, за което претендирате.

Освен това ви предстои да участвате в някакво мероприятие, така или иначе свързано с разкриването на някаква тайна. Не е изключено именно вие да влезете в ролята на разследващ, който ще отвори очите на някого. Което на свой ред благоприятно ще повлияе върху вашата професионална дейност.

В началото на месеца успехът на някакъв проект ще ви осигури нови изгодни предложения. В средата на февруари ще се наложи да решавате нещо за себе си и вместо околните. В края на месеца важна роля в живота ви ще изиграе вашето умение да прониквате в подсъзнанието на други хора и да четете какво става в душите им.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 2, 9, 27, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 19, 22, 26
.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
През февруари Стрелците могат да очакват подобряване на някаква ситуация, която сега доста ги тревожи. Голяма е вероятността вие най-накрая да намерите изход от сложно положение, което на свой ред благоприятно да се отрази не само на онази сфера, с която е свързано, но и на целия ви живот.

Вярно е, че ще се наложи да действате решително и много принципно. Освен това, възможно е пред вас да се появи някакъв нов стимул. Не е изключено през януари да сте си поставили пред себе си някаква важна цел, но без необходимата мотивация той да се е движил доста бавно, а сега ще възникне нещо такова, което ще ви тласне към активни действия. При това ще ви върнат материален или морален дълг.

В началото на месеца е вероятна някаква неопределеност или ще ви се наложи да се разкъсвате между желанията и необходимостта. В средата на февруари някаква ваша постъпка ще ви послужи добре, но няма да се понрави на онези, които се опитват да ви контролират. В края на месеца не се поддавайте на мрачно настроение.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 4, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10,17.

 
 
КОЗИРОГ
 
През февруари Козирозите ги очакват перспективни предложения, но заради тях ще се наложи да жертвате нещо, например своето спокойствие или принципи. Голяма е вероятността вие да бъдете принудени да си сътрудничите с онези, които смятате за глупаци или безполезни индивиди, или да се включите в проект, който вече се развива с пълна сила и да се адаптирате към условия, неприемливи за вас преди това.

Освен това ще се появи възможност да получите допълнителен доход. Но и за тази цел ви предстои да се преборите със себе си. Не е изключено заради пари да ви се наложи да се занимавате с това, което ви е неприятно или ви се струва недостойно.

В началото на месеца ви предстои ясно да предвидите някакви свои действия и да съставите подробен план за хората, с коите ще ви се наложи да си взаимодействате. В средата на февруари вие най-вероятно ще бъдете принудени да излезете от зоната на комфорта. В края на месеца може да очаквате приход, но по някакви субективни причини получаването му да се окаже не толкова лесно.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 5, 6, 16.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25, 29.

 
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
През февруари Водолеите ги очакват някакви затруднения и препятствия в деловата сфера. При това голяма е вероятността по-голямата част от тях вие сами да си създадете, като не пожелаете да се съобразявате с околните и да отчитате техните характерни особености. Не е подходящо да изисквате от колеги или партньори да следват вашите персонални принципи.

Освен това не е изключено заради временни финансови затруднения да се наложи да се откажете от някакви свои дългосрочни планове. Впрочем, това може да бъде избегнато, ако приемете помощ от хора, които държат на вас, или се съгласите на реализацията на проект, който по-рано не ви е привличал по някакви субективни съображения.

В началото на месеца от вас може да се изисква някакво нестандартно и доста сурово решение. Постарайте се да не допуснете грешка. В средата на февруари може да се прояви с пълна сила вашият стремеж към независимост. В края на месеца са възможни резки промени в настроението ви. Намерете си занимание (хоби), което да ви настройва позитивно.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 13, 20, 24, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21.
 
 
РИБИ
 
РИБИ
През февруари Рибите ги очаква поредният етап на стабилизиране на финансовото, служебно и социално положение. Голяма е вероятността вие старателно да анализирате вариантите в развитието на няколко ситуации, което на свой ред ще ви даде възможност не само да избегнете някои нецелесъобразни действия, но и навреме да реагирате на промените в обстоятелствата, възползвайки се от този фактор в своя полза.

Освен това, очаква се да получите солиден страничен доход, благодарение на проект, в който по-рано не сте искали да участвате. Не е изключено вие изведнъж да решите все пак да рискувате и няма да сбъркате. При това добра работа ще свърши вашата безкомпромисност.

В началото на месеца някои ваши решителни действия ще донесат полза не само на вас, но и някому от хората около вас. В средата на февруари ще се наложи да контролирате някакъв човек, като не му позволите да извърши неразумни постъпки. В края на месеца вие интуитивно ще избегнете грешки или неприятности.

Най-благоприятните за вас дни през февруари: 9, 11, 12.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 17, 24.


 
  Н. Попова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2015
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.