Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2015

Тази година декември ще дойде с поставянето на нови глобални цели и тяхното упорито и умело постигане. Няма да се занимаваме с дреболии, няма да искаме нещо абстрактно, ще започнем старателно да планираме своите действия и да разчитаме само на онези хора, които наистина са професионалисти в областта, която ни интересува. При това мнозина от нас ще оправят отношенията си с онези хора, с които по-рано са имали някакви разногласия.

При това без никакви проблеми ще направим някакви отстъпки, тъй като ще осъзнаваме, че работим с цел перспектива, че точно сега не е моментът да се инатим и да се отказваме от конструктивен диалог.

Месецът ще ни донесе и голям брой разнообразни съревнования - спортни, интелектуални, политически, професионални. Ще се борим не само за своя престиж, но и за авторитета на онези организации, в които се трудим, и на страните, в които живеем. Ентусиазмът ще ни е от полза, а резултатът ще повиши самооценката ни и ще подкрепи националното ни самосъзнание.

Чакат ни и спортни, и военни постижения, и успешни творчески, географски, литературни проекти. Всичко, което разширява нашите хоризонти, тласка ни към развитие и самоусъвършенстване, позволява ни да научим нещо ново, ще привлече вниманието ни и съществено ще обогати нашия живот, а така също ще ни помогне да си създадем полезни или просто приятни познанства.
На държавно ниво се очакват важни срещи на влиятелни хора (политици, крупни бизнесмени, представители на международни организации). Ще бъдат постигнати онези договорености, без които просто е нереално да се върви напред. При това обаче много е вероятно да продължат забраните за някакви придвижвания, нещо повече, не е изключено затварянето на граници.

Освен това, някои граждани ще предприемат незаконни или неетични опити за освобождаване от нещо или от някого. Това може да доведе до проблеми в туризма, в икономическите или търговски отношения с някои страни. Вероятно ще има и премълчаване (блокиране) на информация, засягаща събития в чужбина. Очакват се и шумни международни скандали.

В началото на декември не е подходящо да се разчита на честна дума и на неподкрепени с документи обещания. Помнете, че официалните договорености са по-ефективни от частните. В средата на месеца ние ще се стремим във всичко към конкретни неща, няма да ни задоволяват неясни планове и предварителни споразумения. В края на декември мнозина ще очакват и старателно ще се подготвят за празничните дни - за отпуск, почивка, за всякакви развлечения, за новогодишните празници. Интересното е, че на този подготвителен процес ще посветим много повече време и внимание от обичайното.

Неблагоприятните дни през месеца: 3, 11, 18, 25.

Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.

  ОВЕН
ОВЕН
През декември Овните доста често ще изпитват някои съмнения. Много е вероятно това да бъде свързано с онези проекти, с които сега се занимавате. Възможно е да се усъмните в тяхната целесъобразност и перспективност, затова не е изключено във вас да се породи желание да захвърлите всичко и да се превключите на нещо друго.

Освен това, очакват се разногласия с онези, които така или иначе са свързани с правната система, със законодателството, с юристпруденцията. Постарайте се да избегнете възникването на спорни въпроси, спазвайте обществените норми и правила, не игнорирайте необходимостта от официално оформяне на документи и не се занимавайте с "пиратство".

В началото на месеца е възможно увлекателно пътуване. В средата на декември могат да се появят нови идеи, което в резултат да доведе до някакъв нов проект. В края на месеца се очаква някакво официално мероприятие, на което ви предстои да се сблъскате с влиятелни, но не много приятни лично на вас хора.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 20, 22, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 11, 12, 18, 25, 26.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
През декември Телците ги очаква връщане към вече завършени проекти, в които те не са изпълнили докрай поетите от тях ангажименти. Не е изключено някой да ви принуди да направите онова, за което вие благополучно сте забравили или да ви се наложи да изплатите някому пари, които вие кой знае защо не сте имали намерение да дадете.

Освен това, възможно е да ви въвлекат в някакви имуществени или правни спорове. Може да се наложи да поемете отговорност за някого от обкръжаващите или да се занимавате с проблемите на хората, които са ви се доверили. При това е вероятно да се появят някакви нови и доста екстравагантни желания.

В началото на месеца ви предстои да посетите някакво официално заведение. В средата на декември най-вероятно ще се появят някакви нови планове или вие ще си изясните някакво свое решение. В края на месеца упорито ше се стремите към някаква важна за вас цел, както и към общуване с хората, които ви подкрепят в нещо.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 4, 21.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 29
.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
През декември Близнаците ги очакват някакви нови сполучливи начинания, които ще повлияят благоприятно върху материалното им положение. Не е изключено да ви предложат участие в проект, така или иначе свързан с някакви премествания, с обучение на новаци или с разпространение на информация.

Освен това за помощ към вас ще се обърнат хора, на които някога вие вече сте оказвали съдействие, и които са останали доволни от резултатите. Може да съумеете да промените в положителна посока ситуацията, която тревожи тези хора, за което ще получите не само устна благодарност, но и известни материални блага.

В началото на месеца настоятелно ви се препоръчва да не участвате в начинания, предполагащи риск и дори най-малка заплаха за безопасността ви. В средата на декември контролирайте своите желания - тяхното осъществяване няма да доведе до нищо хубаво. В края на месеца ще съумеете да реализирате някои свои стари идеи.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 23.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 31.
 
РАК
През декември Раците могат да очакват трудности в деловата сфера и във взаимоотношенията с околните. Голяма е вероятността, за да запазите своето положение и кръга от хора, с които общувате, да ви се наложи да направите компромис или изобщо отстъпките, които по-рано са били неприемливи за вас. За да ви бъде по-лесно, мислете за бъдещето.

Освен това, настоятелно ви се препоръчва да се въдържате от подписване на нови договори, а ако не можете да го избегнете, то стриктно и внимателно ги четете (а още по-добре ще бъде да предоставите това на професионални юристи). Не е изключено да се опитат да ви подведат чрез някаква подробност и да ви поставят в неудобно положение.

В началото на месеца повод за спорове и конфликти могат да станат непредпазливо поети от вас ангажименти. В средата на декември, най-вероятно ще ви се наложи да вървите в няколко направления и да се занимавате с много неща едновременно. В края на месеца ви предстои да вземете важно и нелеко решение от етична гледна точка.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 10, 14, 24, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 19, 29.

 
ЛЪВ
ЛЪВ

През декември Лъвовете ги очакват проекти, изискващи не само креативен подход, но и спазване на някакъв баланс. Може би за да получите оптимален резултат ще се наложи да се съобразите едновременно с няколко противоречиви изходни условия. Впрочем, за вас това няма да бъде проблем, нещо повече, вие ще получите своеобразно удоволствие от процеса на решаване на трудните задачи.

При това ви очакват някакви награди за свършената през годината работа. Това може да бъде и премия, и някакво материално, но не парично поощрение (например подарък, ваучер за пътешествие и т.н.) или преместване на по-висока длъжност. Настоятелната препоръка към вас обаче е да не се зъбите на началството.

В началото на месеца не е изключено да получите някакво страхотно и много щедро предложение. В средата на декември бъдете по-внимателни със своите желания - тяхното осъществяване едва ли ще ви достави удоволствие. В края на месеца вашите минали заслуги ще станат повод за позитивно внимание от страна на влиятелни хора.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 1, 27, 28, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 12, 19, 26.

 
ДЕВА
През декември на Девите ще се наложи да се изявяват в ролята на миротворци, да решават чужди проблеми и да стабилизират обстановката в работния колектив. При това, най-вероятно вашите действия едва ли ще бъдат алтруизъм в чист вид. Голяма е вероятността вашето вмешателство в междуличностните отношения да бъде необходимо, за да запазите или подобрите своето собствено положение.

Освен това, предстои ви да се занимавате с някакво мащабно планиране. Не е изключено това да бъде свързано с настъпващата нова година и с онези проекти, които вие имате намерение да инициирате и реализирате през 2016 година. Очаква се конструктивен диалог с онези, с които сте имали сериозни разногласия.

В началото на месеца е много вероятно пътуване, свързано с роднини. В средата на декември нечии неразумни стремежи или желания ще ви нервират, но негативните емоции ще станат повод за решителни действия. В края на месеца може да очаквате сериозни приходи, както и перспективно обещание от страна на влиятелна личност.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 2, 9, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 11, 17, 18, 25.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ През декември Везните ги очакват някакви перспективни начинания или пробив във важно за тях начинание. Най-вероятно обстоятелствата ще се подреждат по най-благоприятен за вас начин, затова ще можете да удовлетворите амбициите си в кариерата, да поставите основата за бъдещето си и да получите нелоши приходи.

Освен това, пред вас ще се появи възможност да опитате силите си в някакво ново поприще, което не е свързано с дейността, която вършите сега. Голяма е вероятността Вселената да изпълни някакво ваше желание и да ви позволи да се реализирате в нещо, което отдавна ви интересува.

В началото на месеца може да затънете в нещо, което околните ще сметнат за авантюра. Вие обаче ще получите от това и полза, и удоволствие. В средата на декември ви предстои да усвоите нещо ново. В края на месеца настоятелно ви се препоръчва да не харчите пари за нещо, което не е предмет от първа необходимост.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 5, 12.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 13, 20, 22, 29.
 
СКОРПИОН
През декември Скорпионите ги очаква решаването на някакви спорни въпроси. И макар самият процес едва ли ще бъде приятен, резултатът най-вероятно изцяло ще компенсира положените усилия и негативните емоции. При това ще се наложи да се договаряте с онези, от които зависят много неща в тази сфера.

Освен това, вероятно ще имате много нови идеи, които ще бъдат тясно свързани с някакви ваши желания. Не е изключено да измислите как да осъществите своите "искам" така, че и вълкът да е сит, и агнето - цяло. Главното е да не забравите да привлечете към това онези, които се отнасят благосклонно към вас.

В началото на месеца се постарайте да не харчите повече, отколкото можете да си позволите. В средата на декември могат да възникнат проблеми, свързани със законодателството или с правото на собственост. В края на месеца се въздържайте от конфликти с началници и други лица, притежаващи дори и минимална власт.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 8, 9.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 14, 18, 25, 28.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
През декември Стрелците ги очаква развитие в някакви важни за тях въпроси. Много е вероятно да се повиши и деловата им активност. Може би ви предстои често да пътувате в своя град, да водите преговори едновременно с няколко души или организации, да създавате нови бизнес контакти.

Освен това, може да се очаква да се потопите дълбоко в нещо, което е свързано със социалната сфера. Може би ще вземете участие в проект, насочен към подобряване на нечий живот или на околната среда. При това не е изключено начинанието, което би трябвало да донесе полза само на някого другиго, да ви даде и на вас нещо важно.

В началото на месеца ви очаква разширяване на хоризонтите, пред вас ще се появят нови възможности. В средата на декември вас и вашите съмишленици ви очаква някакъв взаимно изгоден и интересен проект. В края на месеца някакви обстоятелства могат да повлияят върху вашия характер и да променят вашето поведение.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 1д, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 23.

 
 
КОЗИРОГ
 

За Козирозите през декември е възможно да възникнат някакви проблеми заради хора, с които представителите на този знак са тясно свързани по работа или бизнес. Не е изключено някой да наруши законодателството или да не изпълни поетите от него ангажименти и това да се отрази негативно върху вашата дейност и резултатите от нея.

Освен това, има вероятност от непредвидени разходи, загуба на време за изчакване, търсене на конструктивни решения в нелеки ситуации, както и непродуктивно взаимодействие с онези, които често се съмняват във всичко и не правят нищо, докато не получат всички мислими и немислими знаци от Съдбата.

В началото на месеца стойте по-далече от онези, които пренебрегват правилата в името на печалбата. В средата на декември си струва да сте малко егоисти и да се ръководите изключително от своите интереси, но и да се заемете с осъществяването на своите желания. В края на месеца ви очаква удовлетворяване на амбициите и някаква оглушителна радост.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 5, 8, 12, 13.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 21, 31.

 
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
През декември Водолеите ги очакват значими успехи, които те ще съумеят да постигнат без особени усилия и нерви. Почти във всичко ще ви съпътства успех, а хората, които са ви пречели, скромно ще се отдръпнат встрани и по някакви причини ще се страхуват да ви навредят. Така че месецът обещава да бъде не само доста продуктивен, но и хармонично спокоен.

Освен това, очаква се реализация на проект, който ще разкрие вашия потенциал, ще ви позволи да демонстрирате някакви свои уникални способности, ще ви събере с интересни хора, имащи определена власт. Не е изключено, в резултат всичко това да промени вашия живот в по-добра посока.

В началото на декември ви очакват няколко перспективни предложения, както и безболезнен изход от някаква двусмислена или спорна ситуация. В средата на месеца някой ще ви направи разкошен подарък или ще ви даде онова, което не ви е стигало. В края на декември е вероятно да се състои важна среща с човек, когото вие лично не познавате, но който влияе върху вас.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 2, 9, 12, 14, 15, 16, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6.
 
 
РИБИ
 
РИБИ
През декември Рибите могат да очакват благополучно да се избавят от стари проблеми, което на свой ред да подготви почвата за нови проекти и да им позволи да реализират онова, което по-рано е било абсолютно неосъществимо. При това има вероятност благодарение на някаква нееднозначна ситуация да се нормализират отношенията ви с онези, с които сега враждувате.

Освен това ви предстои да внесете поправки в това, което ще трябва да покажете пред началството или пред друга влиятелна личност. Не е изключено своевременно нанесените корекции да ви позволят не само да се покажете като сериозен професионалист, но и да постигнете онзи резултат, на който околните дори не са разчитали.

В началото на месеца не се поддавайте на желанието да изразходвате солидна сума за коледни подаръци - това сега е несвоевременно. В средата на декември може да ви завладее нова мечта и тогава именно за нея си струва да похарчите пари. В края на месеца се очаква важен и много ласкателен за вас разговор с ръководството или с инвеститори. Не се изключва и получаването на сериозни приходи.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 7, 14, 17, 21, 28..
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 16, 23, 30
.

 
  Н. Попова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2015
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.