Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ 2015

През април тази година мнозина от нас ще доказват на околните, че са най-добрите специалисти, сътрудници или началници, приятели, родители, деца. Стремежът към съвършенство ще стане основополагащ фактор и двигател, така че именно перфекционизмът, умножен с упоритост, ще помогне за постигането на най-трудните цели.

При това мнозина през месеца ги очакват ярки творчески успехи. Проявите на креативност и желанието на всеки да направи нещо принципно ново, да порази въображението на познати и непознати хора, да остави след себе си забележима следа в историята или в изкуството ще тласнат към нестандартни постъпки и ще спомогнат за създаването на нещо наистина уникално. Може да се очаква появяването на нашумели имена и новатори, които ще разширят границите на науката.

При това онези, които не мечтаят за световна слава и не страдат от болно тщеславие, ще насочат своята енергия към създаването на комфортно пространство около себе си. На мнозина им предстои да започнат ремонт у дома или да се заемат с преоборудване на своето работно място, ще се повиши търсенето на уютни вещи - това ще засегне и облеклото, и мебелите, декоративния текстил, спалното бельо. Стремежът към психологически комфорт ще спомогне за уреждане на междуличностните отношения и възстановяване на душевното равновесие.

Освен това мнозина ще извлекат финансова полза от положението, в което сега се намират, а някои ще решат да организират свой бизнес или най-малкото ще се опитат да намерят допълнителен източник на доходи, например могат да превърнат своето хоби в начин да печелят пари. На по-глобално ниво могат да възникнат нови перспективни търговски съюзи, което на свой ред ще донесе полза практически на всички граждани.

През април се очаква и решаване на някои геополитически въпроси, така или иначе касаещи интересите на Русия. Възможно е по някакви причини въвеждане на нови ограничения, които досега не са били узаконени.

В началото на месеца на мнозина им предстои да се занимават активно с финансови въпроси и обстойно планиране на близкото бъдеще. В средата на април на първо място ще излезе личностното развитие, творческите изяви и нежеланието да се действа в някакви определени рамки. В края на месеца мнозина ще успеят да укрепят служебното си или материално положение, животът ще стане по-комфортен и по-прост. Вярно е, че заради това ще се наложи нещо да се пожертва.

Неблагоприятните дни през месеца: 4, 12, 18, 26.

Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.
  ОВЕНКурсове по гръцки език в ПАНЕЛИНИКА
ОВЕН
През април всяка стъпка на Овните ще носи отлични резултати. Голяма е вероятността лесно да постигнете поставените си цели, успехите в кариерата ще спомогнат за издигане по служебната стълбица, а възникналите желания макар и не веднага, но ще се сбъднат. Вашите решения и предложения най-вероятно ще се харесат на влиятелни хора, с които сте тясно свързани в деловата сфера, и те ще ви дадат изцяло карт-бланш.

Освен това ви очакват многобройни пътувания както делови, така и от частен характер, което на свой ред ще спомогне за разширяването на кръга от хора, с които вие общувате, и ще ви помогне да си намерите нови приятели и верни съмишленици. Между другото, не е изключено под влиянието на тези пътувания, да се промени и вашият нрав.

В началото на месеца има вероятност за подписване на някакъв важен за вас договор. В средата на април вие ще конкретизирате някакви свои планове за бъдещето и може би ще привлечете в тях някого от своите приятели или делови партньори. В края на месеца ще се избавите от проблем, който ви е притеснявал.

Най-благоприятните за вас дни през април: 7.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 4, 10, 18, 24, 25.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
През април на Телците им предстои да демонстрират пълноценно своята предприемчивост. Вярно е, че за тази цел ще ви се наложи да приемете някакви нови условия или правила, които по-рано са ви се стрували прекалено новаторски и неуместни. Затова пък такава своевременна промяна в позициите ще ви позволи безпроблемно да се справите с това, което създава определени трудности за вашите колеги или делови партньори.

Освен това, има вероятност да започнете ремонт или да се заемете с някакви други преустройства на външното пространство. Това ще изисква от вас пълно себеотдаване, взаимодействие с много хора и вземане на нестандартни решения. Резултатът обаче ще се окаже просто великолепен, така че усилията си струват.

В началото на месеца стремежът към финансова независимост и увеличаване на доходите ще ви тласне към съюз с хора, с които по-рано вие почти не сте имали общи дейности и интереси. В средата на април заради някакъв проект ще се наложи да направите няколко пътувания. В края на месеца ви очакват шумни успехи практически във всички важни за вас поприща.

Най-благоприятните за вас дни през април: 6, 19, 20, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21, 28.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
През април Близнаците ги очаква постигане на важна за тях цел. Голяма е вероятността вие най-накрая да се решите на постъпка, която е необходима не само на вас, но и на хората, които така или иначе влияят на вашето материално и социално положение. И ако вие не разочаровате тези хора, ще получите онова, за което дори не сте имали смелост да се надявате. При това ви предстои да промените нещо в своя характер или в методите на работа.

Освен това ви очаква някакво знаково пътуване, което от една страна може да стане отлично запомнящо се приключение, а от друга - да повлияе позитивно върху утвърждаването ви като личност. Най-вероятно към това пътуване ще ви привлекат онези, които обичат да прекарват времето си с вас или онези, с които работите съвместно върху някакъв творчески проект.

В началото на месеца някаква ваша постъпка ще определи вашето бъдеще, при това не само най-близкото, но и доста по-далечното. В средата на април във вас ще се появят известни съзидателни желания, които ще ви изведат на ново личностно ниво. В края на месеца ще ви се наложи да се съсредоточите върху нещо важно и да покажете своя професионализъм.
Най-благоприятните за вас дни през април: 5, 21, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 16, 23, 30.
 
РАК
През април Раците почти няма да имат свободно време. Голяма е вероятността да ви предстои да действате едновременно в няколко посоки и да се занимавате с абсолютно различни, отличаващи се един от друг проекти. Такава интензивност ще повлияе благоприятно върху вашата кариера и вашето материално положение, но може негативно да се отрази върху здравето ви, така че намерете нов източник на сили и енергия.

Освен това, не са изключени знакови промени, които ще ви добавят грижи, но заедно с това ще ви подарят и несравнимо удоволствие. Благодарение на тях ще се повиши вашата самооценка, вероятно ще започнете да изпитвате чувство на гордост заради своите постъпки или заради хора, които са ви много скъпи.

В началото на месеца ще се наложи да преодолявате някакви препятствия или да пренастройвате дневния си режим, с който сте свикнали. В средата на април може би ви предстои да се заемете с благоустройството на специфично помещение, имащо за вас важно значение. В края на месеца ви очаква някакъв успешен бизнес проект.

Най-благоприятните за вас дни през април: 2, 6, 16, 20, 23, 24, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 7, 11, 18, 21.
 
ЛЪВ
ЛЪВ
В живота на Лъвовете през април може да се формира доста нееднозначна ситуация. От една страна, на частно ниво ви очаква активна и много успешна самореализация, която ще ви донесе или слава, или популярност и пари, но от друга - вероятни са трудности в професионалната сфера. Не е изключено да ви се наложи да превивате гръб пред шефовете си или да правите компромиси с деловите си партньори и да приемете техните условия, за да запазите онова, което имате сега.

Освен това ви очаква някакво интересно познанство, което ще повиляе позитивно върху няколко области в живота ви. Може би благодарение на този човек вие не само ще разнообразите своето свободно време, но и ще реализирате някаква стара своя творческа идея или ще започнете собствен бизнес.

В началото на месеца ви очаква активна дейност както в деловата сфера, така и в личния живот. В средата на април най-вероятно ще поставите пред себе си нова цел. Вярно е, че няма да я постигнете лесно. В края на месеца има голяма вероятност от застой в професионалната сфера, което на свой ред негативно ще повлияе върху финансовото ви положение.

Най-благоприятните за вас дни през април: 5, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 18, 25.
 
ДЕВА
През април Девите ги очакват твърде значими професионални успехи. И макар работата да ви отнема много сили и време, няма да имате причини да се оплаквате от претовареност. Голяма е вероятността приходите и усещането за вътрешен комфорт и удовлетворение от резултатите на своята дейност да компенсират напълно известни неудобства, свързани с преумора и липса на пълноценна почивка.

Освен това, най-вероятно ви предстои да се занимавате с някакви важни за вас битови ангажименти, чийто плодове ще събирате едва след два месеца. Такова забавяне в постигането на целта обаче няма да понижи ентусиазма ви, нещо повече, заради това ще се решите на сътрудничество с хора, с които обикновено се стараете пътищата ви да не се пресичат.

В началото на април някаква ваша старателно пресметната и планирана постъпка ще ви донесе добър приход. В средата на месеца вие можете съзнателно да направите някаква жертва или да се съгласите с решението на не особено приятен за вас човек. В края на април практически всички ваши действия ще бъдат така или иначе устремени в бъдещето.

Най-благоприятните за вас дни през април: 1, 15, 28, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 16, 17, 23.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
За Везните април може да стане доста проблемен месец. На представителите на този зодиакален знак се препоръчва преди всичко да обърнат внимание на здравето си и да не подлагат своя организъм на риск. При това има вероятност да срещнете трудности в деловата сфера - не е изключено някаква допусната от вас грешка да доведе до дестабилизация на вашето положение и загуба на доверие от страна на шефовете ви. Бъдете по-внимателни.

Освен това, през дадения период вие най-вероятно повече от обикновено ще зависите от някакви външни фактори и обстоятелства. Може би заради тях ще ви се наложи да се откажете не само от моментните, но и от дългосрочните си планове и да се обърнете за помощ към хора, които така или иначе ви покровителстват.

В началото на месеца някакви минали събития съществено ще повлияят върху вашето настояще. В средата на месец април е важно обективно да оценявате всичко, което се случва с вас, и да не се криете от реалността зад илюзии. В края на месеца отново се очаква някаква обратна ситуация и от това как вие ще реагирате на нея, ще зависи как ще приключи тя.

Най-благоприятните за вас дни през април: 3, 24, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.
 
СКОРПИОН
През април е възможно да потърсят отговорност от Скорпионите за постъпка, извършена от тях преди известно време. Не е изключено до вас да се появи човек, който няма да се задоволи с даденото някога от вас обяснение, и ще реши да се поразрови, за да стигне до същността. При това има вероятност през този месец да ви се наложи да доказвате не само своята невинност, но и своя професионализъм, и да правите онова, на което сега ви се струва че не сте способни.

Изобщо през дадения период много ще зависи от това, на какво сте готови в името на своето бъдеще. Ако сте решително настроени да запазите и умножите онова, което сега имате, то ще ви се наложи да забравите за някои свои навици, да отстъпите от някои свои принципи и да станете по-смирени по характер. Тогава ситуацията ще се обърне в по-добра посока.

В началото на април нечия склонност към обстоятелственост може да стане за вас източник на проблеми. В средата на месеца ще ви се наложи да вземете спешни мерки, за да се задържите на сегашното си място. В края на април може би ще бъдете принудени да се откажете от нещо, което сега е част от вашия комфортен живот.

Най-благоприятните за вас дни през април: 5, 7, 21.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 6, 13, 17, 20, 24, 27.
.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
През април на Стрелците ще се наложи да се сблъскат с активно неразбиране от страна на онези, които така или иначе ги наблюдават и отговарят за тях. Голяма е вероятността всички ваши идеи, които вие самите ще смятате за гениални, да не се харесат на началници, инвеститори или делови партньори и вие ще бъдете принудени или да се откажете от реализацияата на своите идеи, или някъде другаде да потърсите онези, които ще ги оценят по достойнство.

Освен това, през дадения период ви се препоръчва да се въздържате от много скъпоструващи придобивки. Не са изключени материални трудности, затова през месеца е по-добре да не харчите сериозни суми - възможно е те да ви потрябват в качеството си на стабилизационен фонд. Затова пък за дрехи и недалечни пътувания можете да не икономисвате.

В началото на април ще се подобри вашето самочувствие, а настроението ви просто ще бъде перкрасно. Очаква се и вълна от творческа активност. В средата на месеца ще се наложи да синхронизирате своите желания със своите възможности и външните обстоятелства. В края на април бъдете по-мъдри и далновидни.

Най-благоприятните за вас дни през април: 9, 16, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 22, 29.

 
 
КОЗИРОГ
 
При Козирозите през април е възможен вътрешен ковфликт. Не е изключено вие неочаквано за себе си и околните да решите да опитате нещо ново или да промените методите за постигане на поставените цели. Вашето възпитание и вашите принципи обаче ще въстанат срещу такива нововъведения. При това някакви събития ще ви принудят да се откажете от изпълнение на обещание, дадено някому.

Впрочем, това, което се случва в деловата сфера в живота ви, ще компенсира с лихва всички негативни емоции. Очакват ви наистина значими успехи, които ще ви донесат популярност в определени кръгове, ще ви позволят да увеличите вашето благосъстояние и ще привлекат към вас вниманието на влиятелни личности.

В началото на месеца не си струва да вървите против своята природа и характер - това няма да доведе до нищо добро. В средата на месец април някакви ваши постижения ще определят пооската на вашата по-нататъшна дейност. В края на месеца ви очаква възнаграждение за вашия труд, а вашите успехи ще бъдат оценени на най-високо ниво.

Най-благоприятните за вас дни през април: 7, 10, 11, 14, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 6, 9, 13, 20, 23, 27, 30.

 
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
Пред Водолеите през април ще се отворят нови възможности. Голяма е вероятността да се промени някаква текуща ситуация и това ще ви позволи да приложите на практика онези свои способности, които по-рано вие кой знае защо не сте използвали в своята професионална дейност. Това на свой ред не само ще ви изведе на следващото ниво в професионалната сфера, но и ще ви помогне впоследствие да увеличите своите доходи.

Вярно е, че при това не са изключени конфликти с работодателите или с колегите - най-вероятно не всички ще възприемат вашите нови методи на организация на работата, затова ще се наложи да се преборите за своето финансово благополучие и за правото да вземате решения. При това в някакъв момент вие може да се окажете в задънена улица - търсете изход там, където е входът.

В началото на месеца ви очаква прилив на вдъхновение и повишена работоспособност. Но в самата работа е вероятно да има застой в някакви важни за вас проекти. В средата на април се очаква нелек разговор с шефовете или със сътрудниците ви. В края на месеца не са изключени непредвидени разходи.

Най-благоприятните за вас дни през април: 8, 11, 13, 14, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 12, 19, 26.
 
 
РИБИ
 
РИБИ
През април Рибите ги очаква стабилизация на тяхното финансово положение и кариера. Най-вероятно вие ще съумеете да докажете, че сте наистина стабилен професионалист, затова ръководството ще се откаже от претенциите си, които е имало към вас, и ще ви довери изгоден и интересен проект.

При това пред вас ще се появи възможност да реализирате някаква своя идея, която по-рано не е намирала одобрение от страна на влиятелни личности. Освен това се очаква взаимно изгодно сътрудничество с хора, с които ви свързват твърде много неща на ниво междуличностно общуване. Не е изключено вие да си взаимодействате не само на принципа "ти - на мен, аз - на теб", но и за своето собствено удоволствие, което на свой ред ще се отрази благоприятно на резултатите.

В началото на месеца някаква ситуация, която ви тревожи, ще се промени в по-добра посока и това ще ви позволи да свършите онова, което отдавна сте отлагали. В средата на април бъдете по-внимателни в своите желания - помнете, че понякога те се сбъдват. В края на месеца можете да се прославите или да започнете проект, който ще ви донесе нещо особено.

Най-благоприятните за вас дни през април: 3, 6, 9, 16.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 29
 
  Н. Попова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2012
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.