Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ЯНУАРИ 2017
Януари ще ни донесе куп противоречия. Мнозина от нас ще се разкъсват между стремежа да удовлетворят амбициите си в кариерата и желанието просто да плуват по течението, удължавайки празниците до цял месец. Оценките на събитията, които се случват, ще бъдат нееднозначни - с недоверие ще се отнасяме към нещо хубаво и ще се радваме на това, което обикновено предизвиква доста негативна реакция. Очаква се и борба между интуиция и логика.

Освен това, ще бъде доста трудно да ни убедят в нещо, няма да сме толкова комуникативни, ще започнем да разчитаме предимно на себе си и да се ориентираме по своите собствени оценки. При това обаче мнозина в най-неподходящия момент ще се съгласят на компромиси с околните, както и ще се самоотстранят от решаването на някакви проблеми, избирайки тактиката на щрауса и няма да искат адекватно да възприемат реалността.

Дали този месец ще ни донесе и някакви проблеми в банковата сфера? - Вероятни са икономически и транспортни колапси, а някои съюзници дори ще преминат към отсрещната страна. При това на мнозина ще се наложи често да се сблъскват с бюрократизъм, догматизъм и консерватизъм, ще бъде трудно започването на нови проекти, тъй като съгласуването с официалните лица ще отнеме много време и няма да даде онези резултати, на които сме разчитали.

Объркване ще внесе и ретроградният Меркурий, заради който мнозина няма да знаят върху какво да се съсредоточат - дали върху собствените си проблеми и ангажименти или върху постигането на всеобщото благо. Заради него не е изключено да пропаднат и някои пътувания, неотдавна купена техника да откаже, доставката на чуждестранни стоки да стане неритмична.

Впрочем, не всичко ще бъде толкова зле. У мнозина ще се появят покровители и съветници, които ще им помогнат без особено напрежение да бъдат осъществени някакви частни намерения и желания, ще подпомогнат постигането на цели, които не са свързани пряко със сферата на професионалната дейност. И още: ще можем да поставим на делови релси онова, с което по-рано сме се занимавали просто за удоволствие.

В началото на месеца мнозина ги очаква общуване с онези хора, с които дълго не са се виждали поради разногласия или просто поради недостиг на време. В средата на януари ще се появи възможност бързо да се ориентираме в някакви въпроси, предполагащи официални посещения в някакви организации. В края на месеца ще се наложи да се положат немалко усилия, за да се запази многогодишна дружба.

Неблагоприятните дни през месеца: 5, 12, 20, 28.

Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.
  ОВЕН
ОВЕН
През януари на Овните ще се наложи за постигането на някакви цели често пъти да се "навеждат" според хората и обстоятелствата, да се сражават с чуждия мързел и да отчитат интересите на онези, които са много по-слаби. И при това важна роля ще изиграят именно онези, които вие ще сте принудени да защитавате, както и онези, които навреме ще започнат да ви отстъпват.

Освен това, през този месец ви предстои да подготвите почвата под някакъв проект, който сте замислили. Съгласуванията и някои предварителни етапи ще заемат немалко време и ще изискват непланирани финансови инвестиции, затова пък след това всичко ще тръгне като по мед и масло и ще даде прекрасни резултати.

В началото на януари среща с някого от вашите стари познати може да ви тласне към доста интересни мисли и да породи практически гениална идея. В средата на месеца ще имате шанс да се договорите с някаква сложна и драматична личност. В края на януари дребни неуредици няма да ви попречат да започнете нещо грандиозно и много успешно.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 14, 20, 21, 28.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
Телците ги очаква един доста успешен месец. Ще съумеете да избегнете много трудности, благодарение намесата на личност, която ви покровителства, ще е налице възможност да увеличите доходите си, ще се разреши някакъв стар конфликт в деловата сфера, а отношенията с хората от най-близкия ви кръг на общуване ще станат още по-приятни и плодотворни.

Освен това, има вероятност да пътувате натам, където по-рано не сте могли да бъдете, макар че сте купували билети или сте се договаряли за посещението. Очаква се и да се освободите от задължения, които от известно време съществено ви напрягат. Вярно е и това, че в някакъв момент може да изпитате съжаление за онова, което си е отишло от живота ви.

В началото на януари макар и не веднага, но ще се осъществи някакво ваше желание. В средата на месеца ви очакват многобройни срещи с онези, които могат да ви помогнат в реализацията на някакви ваши намерения. В края на януари не си срува да вземате решения под влияние на моментен порив.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 2, 6, 7, 8, 16, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 31.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
През януари Близнаците ги очакват трудности и в деловата сфера, и в междуличностното общуване. Най-вероятно ще ви се наложи да се сблъсквате с догматични персони, както и с такива, които не искат заради вас да жертват личните си интереси. Така че разчитайте само на себе си и не разчитайте на лоялността на обкръжаващите ви.

Освен това, не са изключени финансови трудности. Възможно е в самото начало на месеца да си позволите нещо такова, което ще изяде по-голямата част от спестяванията ви, затова след това ще се наложи още повече да стегнете колана и да включите режим на най-строги икономии. Бъдете внимателни и не се поддавайте на съблазните да пръскате пари.

През първата десетдневка на януари много неща ще зависят от вашето умение да предвиждате последствията от вашите постъпки. В средата на месеца, за да се справите с трудностите ще ви помогне своевременен, макар и нелек избор. В края на януари вие може да поставите точка в деловите отношения с упорит и твърде догматичен човек.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 9, 10, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 12, 19, 26.
 
РАК
През януари Раците ги очакват великолепни постижения в деловата сфера, а някакви минали успехи ще им донесат отлични плодове. При това невмешателството във вашите дела на някакви хора ще отвори пред вас нови възможности, ще ви подари шанс да промените към по-добро и социалния, и професионалния си статус.

Вярно е, че не са изключени конфликти с някакви високопоставени персони, които нямат отношение към вашата професионална дейност. Ситуацията може да бъде свързана с вашето жилище, с някаква социална сфера, с финансови въпроси (влогове, инвестиции, кредити).

В началото на месеца, очевидно, ще се наложи да общувате с онези, които не са ви много приятни; впрочем, от това ще имате определена полза. В средата на януари се очаква започване на проект, който вие вече доста дълго обсъждате със заинтересовани лица. В края на месеца среща със стар приятел ще стане ярко и запомнящо се събитие.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 2, 11, 16, 26, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 7, 17, 21, 28.
 
ЛЪВ
ЛЪВ
През януари на Лъвовете най-вероятно им предстои да се върнат към някакви стари проекти. Очевидно, да се откажете от това няма да ви позволят известни сантиментални спомени и доброто отношение към хората, които ще ви помолят да участвате в това. При това очаква ви нещо принципно ново, но то ще бъде реализация на някакви стари идеи.

Освен това ви предстои често да общувате с хора, с които отдавна не сте се виждали. Не е изключено, практически през целия месец вие да насрочвате приятелски срещи, като по този начин ще разтеглите новогодишните празници. Вярно е, че през последната десетдневка на месеца е по-добре да минимизирате общуването - то едва ли ще се окаже такова, каквото сте искали.

В началото на януари ще се наложи да съчетаете отдиха с изпълнението на някакви задължения. В средата на месеца ще се осъществи някакво старо желание, но вашата реакция на това може да се окаже доста нееднозначна. В края на януари вие ще бъдете принудени да се преборите за своето право да започнете някакъв нов проект.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 1, 13.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 21, 28.
 
ДЕВА
На Девите през януари най-вероятно ще им се наложи да се сблъскат с проблеми в деловата сфера. Голяма е вероятността хората, които вие по някакъв начин сте "насолили", да ви откажат контакт и да не ви оказват необходимото съдействие. Така че спешно оправяйте отношенията си с всички, които в най-скоро време могат да ви потрябват и да ви бъдат полезни.

Освен това, даденият период не е много благоприятен за някакви далечни пътувания и пътешествия, за започване на дългосрочни бизнес проекти, за всякакви радикални промени, свързани с професионалната дейност. Затова пък доста успешен ще бъде процесът на самообразование и всичко онова, което вие ще предприемете за благото на роднините ви.

В началото на месеца е възможно да се наложи да отказвате някому, който ви моли за нещо. В средата на месеца не са изключени непредвидени разходи или временни финансови трудности. В края на месеца много неща ще зависят от това доколко във вашето обкръжение има хора, готови да ви се притекат на помощ още при първия зов.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 4, 15, 16, 18, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 12, 13, 19, 20, 26.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ През януари Везните очевидно ги очаква връщане към някакъв отдавна затворен или временно "замразен" проект. Голяма е вероятността той да бъде отново активиран по решение на влиятелен човек и спешно да има нужда от вашето участие. Вярно е, че ще се наложи да се адаптирате към някои нови условия и много неща ще трябва да бъдат преправени.

Освен това, бъдете готови за това, че практически през целия месец ще ви преследват някакви противоречия и обхващат известни съмнения. Не е изключено непоследователното поведение на околните да ви изтръгне от зоната на комфорта, да ви принуди да се колебаете при вземането на решения и при избора на съюзници.

В началото на януари някои промени в деловата сфера могат негативно да повлияят върху отношенията с роднини. В средата на месеца ще се наложи да пътувате натам, където вие не бихте искали да се окажете. В края на януари вие може би ще имате вече нови приятели, а що се касае работата, очевидно ще възникнат някои трудности.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 6, 7, 14, 18, 19, 21, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 3, 10, 22, 29, 31.
 
СКОРПИОН
През януари Скорпионите ги очакват успехи в онези сфери, в които те дотогава са били принудени да плуват по течението поради невъзможност да променят положението на нещата. Най-вероятно, обстоятелствата ще се обърнат в благоприятна за вас посока, и вие ще можете да постигнете едновременно няколко цели, отложени за по-добри времена поради негативни фактори.

Освен това, има вероятност да бъде създаден перспективен алианс с няколко влиятелни личности. Преди да сключвате обаче каквито и да са споразумения, вслушайте се в своята интуиция - не е изключено, тя да ви "посъветва" да се откажете от съюз с някакъв неблагонадежден или вечно във всичко съмняващ се човек.

В началото на месеца ще имате шанс да промените социалното си положение; очаква се и общуване с хора, с които си приличате много. В средата на януари е възможно да стартира проект, така или иначе свързан с вода или други някакви течности. В края на месеца не си струва да спорите с приятели – конфликтът ще ви лиши от подкрепата на тези хора.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 10, 21.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 6, 13, 16, 20, 23, 27, 30.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
През януари Стрелците най-вероятно ще решат да се отпуснат и да захвърлят основния обем дейности, включително и изпълнението на служебните си задължения. Не си позволявайте да се забавлявате и почивате тогава, когато трябва да работите, иначе ще си спечелите маса неприятности и ще настроите против себе си роднини и онези, които влияят върху вашето материално положение.

Освен това даденият период е неблагоприятен за започване на дългосрочни бизнес проекти, инвестиции, сключване на споразумения с хора, които твърде често променят своите решения и предпочитат да "ловят риба в мътна вода". Не си струва и да оставяте да ви товарят и онези, които прекалено активно демонстрират своята слабост.

В началото на месеца ще се наложи да се постараете, за да запазите отношенията си с онези, с които вие просто не можете да не се съобразявате. В средата на януари не допускайте в живота си хора, които успешно манипулират околните. В края на месеца ще изчезнат някакви сдържащи фактори и вие ще можете да осъществите някакво свое желание.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 22, 23, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 25
.
 
 
КОЗИРОГ
 
Козирозите ги очаква плодотворен и доходен месец, независимо, че за постигането на много цели ще се наложи да влязат в пререкания с онези, които са се отпуснали прекалено и не искат да работят. Най-вероятно, вие използвате цялото си влияние, за да заставите околните да постъпват така, както ви е изгодно на вас.

Освен това, ще имате възможност да започнете някакъв грандиозен проект, който доста благотворно ще повлияе и на вашето положение в обществото, и на финансовото ви благополучие. Вярно е, че не са изключени определени съмнения в целесъобразността на някои постъпки, но вие бързо ще се убедите, че правите всичко правилно.

В началото на януари ви очаква приятно общуване с хора, които добре ви познават, и се стараят да не ви дразнят, без да е необходимо. В средата на месеца се очаква прогрес в някакъв важен за вас проект. В края на януари ще се наложи да търсите компромис във взаимоотношенията си с някого от вашите съюзници.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 3, 7, 14, 24, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 5, 9, 12, 19, 23, 30.
 
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
На Водолеите през януари ще им се наложи често да правят отстъпки, за да получат адекватни резултати в някакъв замислен от тях проект. Не е изключено и увеличаване на разходите. При това обаче редом с вас се появяват хора, които са готови да ви подкрепят дори само на основание, че вие сте в състояние да внесете промени в живота им или в някакъв трудов процес.

Освен това, очевидно ви предстои да се заемете с подготовката за някакъв проект - да усвоявате непознато за вас засега поприще, да получите необходимите навици и знания, да установявате нови контакти и връзки. При това за своевременен старт на този проект ще се наложи спешно да довършвате незавършените неща и да върнете някакви дългове.

В началото на месеца ви очаква общуване с хора, с които вие не държите да се виждате особено много. В средата на януари се очакват метаморфози в деловата сфера и по някакъв начин във вашите възгледи. В края на месеца настроението се подобрява, повишава се работоспособността, появяват се някакви нови увлечения.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 4, 11, 18, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 15
.
 
 
РИБИ
 
РИБИ
За Рибите януари най-вероятно ще стане период на лични и професионални постижения. Голяма е вероятността вие да реализирате някакъв свой стар замисъл и това ще ви донесе и добри пари, и преминаване на ново професионално ниво, и уважението на онези, които дотогава не са ви възприемали сериозно.

Ще се появят за вас и покровители или щедри инвеститори. Очевидно, някой ще поиска да подкрепя вашите начинания, при това без молби от ваша страна. Бъдете готови обаче за това, че в някакъв момент ще се наложи да аргументирате всяка точка във вашия план и да оптимизирате идеите за постигането на идеален резултат.

В началото на месеца се очаква посещение на някакво мероприятие, на което вие ще можете да пообщувате с нужните хора. В средата на януари много ваши решения ще повлияят и на близкото, а и на далечното ви бъдеще. В края на месеца ви предстои да действате в плътна връзка с хора, чиито интереси съвпадат с вашите.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 2, 3, 6, 9, 30, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 18, 25.


 
  Н. Попова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2016
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.