Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2016

През декември ни предстои активно да се занимаваме с обществена дейност, редовно да вземаме участие в колективни проекти, да посветим много време на някакви делови и частни пътувания, а така също да поставим стабилна база за следващата година. Ние ще се стремим да спечелим признание на своите заслуги и идеи, да подпишем дългосрочни договори и да установим отношения с хора, които могат да ни бъдат полезни.

На по-глобално ниво ни очакват някакви позитивни новини, свързани с чуждестранни стоки и образование в чужбина, с нововъведения в сферата на туризма. При това през третата десетдневка на месеца обаче не са изключени трудности при получаването на пари в банките, затова си струва предварително да помислите за това, с какви средства ще живеете в предновогодишния период и в началото на януари и навреме да изтеглите необходимата сума от сметките си.

При това ентусиазмът и дори хъсът, с който ще се занимаваме със служебните си задължения през първите две десетдневки, след 19 декември ще се смени с желание просто да се плува по течението, прехвърляйки основния обем ангажименти върху онези, които смятаме за несломими. Макар че това няма да ни попречи да градим амбициозни планове и да се опитаме да установим неформални отношения с влиятелни личности.

През този месец ни очакват и конфликти между тези, които искат блага за всички, и онези, които се грижат изключително за себе си и за своите близки. Хората, които смятат, че общото стои над частното, ще се опитат да натрапят своите принципи на онези, които смятат своите проблеми и нужди за по-важни, но без успех - стремежът на болшинството към свобода на избора няма да им остави и най-малък шанс да бъдат разбрани.

И един предновогодишен съвет: ако още не сме купили подаръци за Коледа и Нова година, би било добре да изпълним тази задача преди третата десетдневка на декември, в противен случай много ваши колеги и не много близки познати рискуват да останат без подаръци - ще ви бъде много трудно да отделите средства, а да купите нещо красиво, но безполезно, просто не можете да си позволите.

В началото на месеца ще нарасне стремежът да смените обстановката, да се откъснете от привичната атмосфера, да посетите интересни места; да активизирате културния и светски живот. В средата на декември ще се подчиняваме на своите спонтанни желания, с удоволствие ще харчим средства за себе си и за хората, които са ни скъпи, ще установяваме нови познанства. В края на месеца на мнозина им предстои да се борят със себе си и да се разкъсват между необходимостта да приключат важни ангажименти и желанието просто да плюят на всичко и да се отпуснат.

Неблагоприятните дни през месеца: 7, 14, 21, 29.

Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.

  ОВЕН
ОВЕН
През първите две десетдневки на декември Овните ги очаква повишена активност. Най-вероятно ви предстои да организирате нещо, да се сражавате за някого, често да пътувате някъде, да започнете многобройни нови проекти – както дългосрочни, така и кратковременни. Ще има много тичане и грижи, но това безусловно ще ви допадне.

А след това са вероятни "засади" във вид на противопоставяния с влиятелни хора, борба със своя собствен мързел, с нежеланието да поемете върху себе си каквато и да е отговорност. Възможно е да пропаднат или рязко да се променят някакви планове, ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху нещо важно, ще имате нужда от допълнителна почивка.

В началото на месеца очевидно ви предстои да разработите планове за действия не само за себе си, но и за хората около вас. В средата на декември някакво събитие още повече ще повиши вашата самооценка и ще укрепи авторитета ви, очакват се и странични доходи. В края на месеца ще се наложи да се търсят допълнителни ресурси.

Най-благоприятните за вас дни през декември : 4, 8, 11, 18, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 3, 10, 16, 17, 23, 24, 30, 31.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
През декември Телците ще очакват своите основни успехи и "бонуси" след 21-и – ще има и допълнителни доходи, и постижения в кариерата, и някакви награди за минали постижения- При това ще се появи възможност да започнете проект, който дълго и упорито сте договаряли с шефовете или с деловите партньори.

А дотогава, очевидно ще се наложи да се сложи ред в някакви стари дела, да се противостои на онези, които се опитват да превърнат вашия живот в зле организиран панаир, и да се занимават с решаването на официални въпроси, което на свой ред ще изисква чести пътувания и обикаляне и тропане по бюрото на чиновници.

В началото на месеца не си струва да правите дългосрочни планове - смяната на приоритетите няма да ви позволи да ги реализирате. В средата на декември не е изключено да имате непредвидени разходи и не особено приятни срещи. В края на месеца се очакват странични доходи, а някаква влиятелна личност ще ви окаже важна и своевременна протекция.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 2, 10, 11, 12, 16, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 20, 27.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
Близнаците ги очаква нелек, но доста ползотворен месец. Голяма е вероятността, реализирайки амбициите си през декември и изпълнявайки някакви служебни задачи, , да се наложи да се противопоставите на болшинството и да се борите за правото си да вземате самостоятелни решения. Колкото сте по-настойчиви и несломими, толкова повече успехи ще постигнете.

Освен това, през третата десетдневка за вас може да си спомни някакъв влиятелен човек, който някога вече е прибягвал към вашите услуги. Взаимодействието с него ще ви донесе добри пари, ако разбира се не решите, че сте се уморили и не се откажете от неговото крайно примамливо и изгодно предложение.

В началото на месеца се въздържайте от спонтанни пътувания с хора, които често попадат в неприятности. В средата на декември някакви ваши неочаквани желания ще станат за вас "двигател на прогреса". В края на месеца се очаква среща с хора, с които ви свързва здрава дружба, независимо от разликата във възрастта.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 12, 13, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 22, 29.
 
РАК
През първите две десетдневки на декември ще се наложи често да присъствате на различен род мероприятия и да се занимавате с обществена дейност. Голяма е вероятността за вас това да бъде "плащане на дълг", т.е. изпълнение на поети някога от вас ангажименти. При това ще се появи възможност да разширите кръга от познанства, вярно е, че това може изобщо да не ви зарадва.

Третата десетдневка ще ви донесе проблеми в междуличностното общуване и затруднения в реализацията на някакви лични планове. Затова пък в деловата сфера ви очакват не само шумни успехи, но и напълно заслужени награди за онова, което сте направили през годината. Очаква се и начало на нови проекти, които са планирани и обсъждани отдавна.

В началото на месеца от вашето внимание ще се нуждаят хора, за които вие сте определена ценност. В средата на декември ще можете да осъществите някакво старо намерение, което по-рано не е могло да бъде реализирано поради известни ограничения. В края на месеца при вас ще "доплуват" разнообразни материални блага.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 5, 8, 12, 15, 16, 22, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 13, 17, 27, 31.
 
ЛЪВ
ЛЪВ
През първите две десетдневки на декември Лъвовете ги очакват доста неприятни изненади в работата, но ще се окаже извънредно лесно да се справите със ситуацията. Голяма е вероятността за вас да се застъпят онези, които са във възторг от онова, което вие правите. Така че основната част от проблемите ще ви подмине, макар че всичко това и на вас ще коства доста нерви.

През третата десетдневка ще ви се наложи да си спомните за някои задължения, за чието изпълнение, както разчитахте вие, през дадения период никой няма да попита. Впрочем, изпълнението им ще ви донесе допълнителни доходи и някакви приятни бонуси. Очаква се още и да общувате с хора, които имат какво да ви предложат в перспектива.

В началото на месеца очевидно ви предстои да отстоявате някакви свои права. В средата на декември най-вероятно ще ви завладее пристъп на щедрост и вие ще похарчите немалка сума за подаръци на скъпи за вас хора. В края на месеца вие вероятно ще се заемете не толкова с равносметка, колкото с планиране на бъдещите си ангажименти и постижения.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 11, 16, 18..
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 24, 31.
 
ДЕВА
През декември на Девите едва ли ще им бъде леко. Очевидно ще се наложи първите две десетдневки да бъдат посветени на противопоставянето с хора, които по някакви причини не искат повече да си сътрудничат с вас и се отказват да изпълняват поетите от тях ангажименти. Очакват се и проблеми с финансите, особено ако имате дългове.

Третата десетдневка ще донесе стабилизиране на някакви междуличностни отношения, а що се отнася до деловата сфера, възможно е да започнат глупави проблеми заради някакви загубени или неправилно оформени документи, ненавременно "отпускане" на околните и невъзможност да завършите в срок някакви важни проекти.

В началото на месеца е вероятно да направите несполучливо пътуване - ще загубите много време, а резултатът ще се окаже отрицателен. В средата на декември една обмислена от всички страни идея ще ви помогне да се избавите от някакви неприятности. В края на месеца Съдбата ще ви срещне с полезни хора и това частично ще закрепи служебното ви положение.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 19, 20.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 8, 16, 22, 23, 29.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ През първите две десетдневки на декември Везните ги очакват гръмки успехи практически във всички области на живота. Вие съществено ще повишите своя професионален рейтинг, ще спечелите солидна сума, ще се прославите в своя тесен или дори по-широк кръг и ще можете да реализирате множество свои желания. Вероятно ще направите и интересно пътуване.

През третата десетдневка активността ще спадне, късметът ще ви обърне гръб, а хората, от които зависи вашето благосъстояние, ще бъдат настроени доста скептично и няма да поискат да се съобразят с вашите интереси. Но пък ще се появи възможност да излезете в коледна ваканция по-рано, отколкото сте планирали.

В началото на месеца най-вероятно често ще ви канят на различни мероприятия – официални и частни, развлекателни и делови. В средата на декември ще се изпълни нещо, за което вие сте се страхували дори да мечтаете. В края на месеца ще се наложи да се сблъскате със суровата истина на живота и с някакви хора, с които не можете да си играете игрички.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 2, 9, 16, 22, 23, 24, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 13, 20, 25.
 
СКОРПИОН
През първите две десетдневки на декември Скорпионите, очевидно активно ще се пазят от онези, у които ще се появи внезапно желание да ги облагодетелстват. Най-вероятно ще се наложи в не много вежлива форма да се отказвате от някои предложения, виртуозно да избягвате покани за някакви мероприятия и да стоите настарни от обществената дейност.

Затова пък след това ви очаква поредица от "предколедни подаръци", които доста позитивно ще повлияят върху вашето бъдеще. Има вероятност да ви предложат да участвате в някакъв много рентабилен проект, ще ви въведат в общност от влиятелни хора, ще ви освободят от натоварването, което ви отнема много време, но не ви носи пари.
В началото на месеца ще се наложи да направите няколко пътувания и да постоите на някакви опашки (например, пред някои официални кабинети). В средата на декември нечий стремеж към независимост може да ви коства много. В края на месеца ще намерите общ език с мрачна, сурова, но доста високопоставена личност.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 24, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 12, 16, 19, 26, 30.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
През първите две десетдневки на декември Стрелците ги очакват важни начинания, които ще повлияят благотворно и на финансовото им положение, и на статуса, и изобщо на живота им. При това има вероятност да се освободите от нещо, което отдавна ви тежи, а в замяна ще придобиете нещо важно именно за сегашния етап в живота ви.

Третата десетдневка обаче може да се окаже трудна. Някакъв процес, в който преди това не е имало проблеми, може да влезе в задънена улица, ще зачестят конфликтите с шефове и с други хора, които имат пряко отношение към вашата професионална дейност, ще спаднат доходите ви. Ще се наложи да се нагаждате към обстоятелствата и често с усилие да излизате от положението.

В началото на месеца ви очаква някакъв разкошен подарък от Съдбата; не е изключено и запомнящо се пътуване. В средата на декември ще се изпълни желание, свързано с деловата сфера или кариерата; очаква се и начало на някакъв интересен проект. В края на месеца не си позволявайте да мърезлувате и не ядосвайте онези, които са по-влиятелни от вас.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 8, 15, 26, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21
.
 
 
КОЗИРОГ
 
През първите две десетдневки на декември Козирозите най-вероятно ще се стараят да свършат недовършеното, в спешен режим ще приключват някакви текущи проекти, ще коригират развитието на някакви процеси. При това не са изкючени публични изяви, на които ще се наложи да се вземе предвид мнението на болшинството като се постараете да не си спечелите врагове.

Затова пък след това ви очаква увеличение на доходите, някакви еднократни, но доста солидни плащания, стартиране на дългосрочни проекти, които ще ви осигурят стабилен доход, най-малкото за година. Освен това нараства вашето влияние върху околните, вие ще можете да им диктувате своите условия.

В началото на месеца за реализацията на някои свои желания или амбиции ще се наложи да задействате официални инстанции и да се възползвате от благосклонността на близки познати. В средата на декември някаква текуща ситуация ще ви помогне да си изясните по-нататъшните планове за живота си. В края на месеца ще получите доста похвали и поощрения.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 2, 3, 24, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 12, 15, 19, 22, 26, 29.
 
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
През първите две десетдневки на декември Водолеите ги очакват съществени успехи и в деловата сфера, и в обществената дейност, и в някакви творчески проекти. Практически ще ви се получава всичко, с което се заловите, а увлечението ви по някаква идея, ще привлече към вас повишеното внимание на околните. Вероятно ще се появят и нови приятели.

Третата десетдневка на декември обаче може да се окаже по-проблемна. Ще се наложи по-често да се нагаждате към някого, да променяте в движение планове и намерения, да се борите със собственото си нежелание да се променяте според обстоятелствата. И с роднини е възможно да имате малки спорове, особено ако те постоянно се опитват да ви натрапят нещо.

В началото на месеца може да замислите някакъв доста рисков проект, така или иначе свързан с пътувания или пътешествия. В средата на декември вие очевидно с пълна сила ще реализирате своите желания и ще удовлетворявате желанията на хората, които са ви скъпи. В края на месеца догматизмът и мързелът на някои хора ще ви объркат всички карти.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 5, 24, 28, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 25
.
 
 
РИБИ
 
РИБИ
През първите две десетдневки на декември, най-вероятно ще се наложи да се изправите срещу общественото мнение, често пъти да отстоявате своите интереси пред голямо струпване на хора, да учите нещо ново и да се занимавате с проекти, които вие самите смятате за твърде иновационни, и по тази причина - преждевременни.

Затова пък през третата десетдневка на месеца деловият живот ще влезе в спокойно русло, от вас няма да изискват повече от това, което можете да направите, с вас ще се съобразяват онези, които по-рано са били против вас. При това се очакват солидни доходи, успокояване на отношенията с колеги и роднини, начало на дългосрочни проекти, в които ви предстои да играете водеща роля.

В началото на месеца не си струва да идеализирате себе си и онези, които се съгласяват с вас във всичко. В средата на декември за победата в някаква сложна ситуация ще бъде необходим оптимизъм и безусловна вяра в това, което правите. В края на месеца ви очакват подаръци-изненади и съществено укрепване на вашето социално и служебно положение.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 6, 9, 12, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21.


 
  Н. Попова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2016
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.