Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2016

Тази година октомври на международно ниво ще ни донесе много различни политически събития и войни, към властта ще се устремят онези, които дълго време са били в сянка, а днешните ръководители на страни и региони ще започнат да укрепват позициите си. При това високо ще говорят за себе си онези, които мечтаят за някакъв вид справедливост, можем да се сблъскаме с техния извратен в известен смисъл морал - висшата цел е всичко, хората са боклук, който може да бъде жертван в голямата борба.

Обикновените хора основно ще целят стабилност и равновесие, уреждане на взаимоотношенията с околните, търсене на подкрепа и взаимно разбиране. На мнозина им предстои да сключат временно примирие с хора, враждата с които им пречи да градят кариерата си, да постигат някакви финансови цели или просто спокойно да съществуват в определено пространство.

Освен това, ще намираме хармония в труда, във всекидневните битови занятия, в някакви по-бавни процеси. На мнозина им предстои да преразгледат своите приоритети, да се откажат от постоянното бързане, да започнат старателно да планират своето време и бъдеще. В професионален план този месец ще се окаже доста продуктивен, тъй като съществено ще се повиши работоспособността, ще се появи ясно очертана цел и желание тя да бъде постигната на всяка цена. И засилените комуникативни навици ще ни помогнат в това.

Октомври ще ни донесе и занимателни творчески експерименти, много от които ще бъдат свързани с еротичното изкуство. С четка или поетично слово креативните личности ще започнат да изразяват своето отношение не само към чувствената страна на битието, но и към секса като част от битовата сфера, техническия прогрес, взаимоотношенията на различни политици и други знаменитости.

При това през първите две десетдневки на октомври мнозина ги очакват интересни развлекателни пътувания, по време на които ще имат възможност не само да отрият за себе си нещо ново и да се насладят на нещо красиво, но и да си създадат приятни познанства. За командировки обаче този период не е много благоприятен – на чужда територия ще се наложи да се спазват множество ненужни правила, които ще усложнят изпълнението на служебните задачи.

През третата десетдневка на месеца на мнозина им предстои да участват в рисковани проекти и да формират нови професионални амбиции. И още, ние старателно ще скриваме своите действия и намерения от колеги и близки, ще се заобиколим със стена от тайнственост, ще проявяваме повишен интерес към окултизма и ще започнем да обръщаме повече внимание на знаците на Съдбата. При това обаче ще сме по-непримирими и няма да приемаме недостатъците на околните.

В началото на октомври ни очаква активно общуване, което ще спомогне за усъвършенстването на комуникативните навици и дипломатически способности. В средата на месеца на първо място ще излезе постигането на външна и вътрешна хармония. В края на октомври опитът от изживените години ще ни помогне да направим преоценка на ценностите и да преминем на следващ етап в живота си.

Неблагоприятните дни през месеца: 1, 9, 16, 22, 30.

Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.

  ОВЕН
ОВЕН
През октомври на Овните най-вероятно ще им се наложи да се сблъскат с остра конкуренция и да положат немалко усилия, за да запазят своето служебно положение. Очевидно, ще бъдете принудени да доказвате своя професионализъм, за да останете на своята длъжност и изобщо да запазите своята месторабота, а и сключването на нови договори през дадения период едва ли ще бъде възможно.

При това голяма е вероятността за множество конфликти - подред с всички - колеги, приятели, роднини, а противопоставянето на закона и общоприетите правила изобщо ви е противопоказано, Иначе може да си докарате дългосрочни неприятности.

В началото на месеца някакъв разговор може да ви извади от зоната на комфорта и да доведе до крах деловите и приятелските ви отношения. В средата на октомври не е подходящо да замисляте нещо ново, по-добре ще бъде да отделите внимание на своето вътрешно състояние. В края на месеца някаква оригинална личност ще ви протегне ръка за помощ.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 4, 11, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 14, 21, 22, 28, 29.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
През октомври Телците ги очакват някакви особени постижения на професионалното поприще. Голяма е вероятността да бъдете повишени в длъжност или по някакъв друг начин да удовлетворите амбициите си в кариерата. Ще се увеличи и благосъстоянието ви. Вярно е, че не е изключено да се наложи да разделите част от парите с някого, за да запазите добрите си отношения.

Освен това, ще имате шанс да възстановите контакта с хора, които преди известно време са изчезнали от вашия живот, но които отчаяно ви липсват. Най-вероятно, с тях ще ви срещне някакво събитие или мероприятие и вие ще направите всичко, за да възстановите общуването си на една стабилна основа. И още - очаква ви пътуване там, където някога ви е било добре.

В началото на месеца не се затваряйте, не бягайте от общуване - личните разговори ще ви помогнат да получите онова, за което отдавна мечтаете. В средата на октомври ви очакват успехи и в професионалната, и в битовата сфера. В края на месеца вероятно ще имате трудности във взаимоотношенията с онези, които ви завиждат.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 17, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 25.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
През октомври Близнаците могат да получат интересно делово предложение. Голяма е вероятността то да дойде от човек, с когото някога сте си сътрудничили, и който много е харесал резултатите от това сътрудничество. Ако решите да възобновите партньорството, ще получите не само приход, но и шанс да промените живота си.

Освен това, може да очаквате пътуване, за което ще ви повика човек, който очевидно добре ви влияе. Не е изключено благодарение на това пътуване вие съществено да подобрите своето психическо състояние, да откриете нов източник на вдъхновение и да си намерите увлечение, което ще стане за вас великолепен релакс.

В началото на месеца ще се наложи да се измъквате от някаква хлъзгава ситуация. В средата на октомври ще ви бъде много полезно вашето умение бързо да обработвате голямо количество информация или да извличате полезни сведения буквално "от въздуха". В края на месеца важна роля ще изиграят някакви ваши стари постижения.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 5, 12, 19.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 27.
 
РАК

През октомври на Раците най-вероятно ще се наложи да се сблъскат с трудности и на професионалното поприще, и в междуличностното общуване. Голяма е вероятността някакъв конфликт в деловата сфера да повлече след себе си прекратяване на някакъв договор и вие да бъдете принудени или да търсите друг източник на доход, или да се откажете от удовлетворяването на своите амбиции в кариерата или реализацията на някакви персонални планове.

Впрочем, не е изключено през третата десетдневка някой да ви предложи помощ и вие да успеете да наваксате пропуснатото, връщайки си онова, което до този момент сте изгубили или да възстановите разклатеното си положение. И още през този период ви очакват някакви тайнствени, но приятни събития.

В началото на месеца избягвайте всякакви кавги - споровете дори с най-незначителни за обществото персони носи неприятности. В средата на октомври не е добре да се съгласявате на непланирани делови пътувания. В края на месеца може да възникне интерес към ирационалното и непостижимото.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 6, 10, 20, 21, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 11, 22, 29.

 
ЛЪВ
ЛЪВ
През октомври Лъвовете най-вероятно ще си спомнят за някои стари амбициозни идеи и ще започнат активно да ги реализират. Голяма е вероятността в това да ви помогнат ваши многобройни познати, сред които вие ще откриете онези, които ще се заинтересуват от вашите идеи и ще ги подкрепят със съвсем конкретни действия и постъпки.

Освен това очаква се и някаква награда за онова, което сте свършили за изминалите няколко години. Не е изключено да организират за вас публично честване, а цялата ситуация като цяло да повлияе прекрасно върху вашата по-нататъшна професионална дейност. Чака ви и съществено разширяване на кръга от хора, с които общувате - както в делови план, така и в личен.

В началото на месеца ще се наложи да промените работното си разписание поради някакви нови проекти. В средата на октомври ще се повиши творческата активност и ще се появи нов начин за креативна изява. В края на месеца е възможно да се влошат взаимоотношенията ви с хора, с които и така не се разбирате много добре.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 23, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 22, 29.
 
ДЕВА

През октомври Девите ги очакват нови стъпки в кариерата. Вярно е, че има голяма вероятност да ви се наложи да се договаряте с хора, с които сега вие се стараете да не общувате, или да преклоните глава пред хора, които не уважавате. При това изпълнението на някои служебни задачи ще изисква от вас да не се намесвате в някакви ситуации, които не ви устройват.

Освен това, ако не успеете да реализирате някакви свои идеи през първата седмица на месеца, ще се наложи да отложите тяхната реализация за края на октомври, при това тогава ще бъдете принудени да рискувате и да жертвате нещо. Така че, ако имате някакви глобални идеи и конкретни планове, не се бавете с тяхното осъществяване.

В началото на месеца ви предстои много пъти да правите компромиси и не само с околните, но и със себе си. В средата на октомври след някаква ситуация ще се наложи да възстановявате душевното си равновесие. В края на месеца ви очакват някакви великолепни професионални постижения, които ще ви отворят пътя към безпроблемно бъдеще.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 5, 12, 25, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 13, 14, 21, 28.

 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ

През октомври Везните ги очакват постижения, които ще станат възможни благодарение на доброто отношение на околните. Самостоятелно обаче през дадения период едва ли ще постигнете много. Голяма е вероятността някакви ваши съмнения и известна разхвърляност да ви попречат не само да започнете нещо перспективно, но и навреме да изпълните своите преки служебни задължения.

Затова пък очаква се подобряване на вашето физическо и психическо състояние, повече оптимизъм и жизнелюбие. Вие ще поискате да промените нещо в себе си и в личното си пространство. А може да си намерите и нови увлечения и интересни познати, при това някой постоянно ще ви помага, без да се натрапва.

В началото на месеца важна роля в живота ви ще изиграят онези, които искрено вярват във вас. В средата на октомври очевидно ви предстои да хармонизирате и своя живот, и отношенията си с някои колеги. В края на месеца вероятно ще имате проблеми в деловата сфера и финансови загуби.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 7, 8, 14, 15, 21, 28, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 9, 11, 16, 23, 25, 30.

 
СКОРПИОН

Скорпионите през октомври очевидно ще стъпят на ново професионално ниво и ще изкачат ново стъпало в кариерата. Вярно е, че това ще изисква от вас да се примирите с някакви влиятелни хора и действия, които обикновено предизвикват във вас психически дискомфорт. Впрочем, за да постигнете поставената си цел, вие сте готови и на това.

Освен това, ви предстои да си изясните някои свои предпочитания, да оставите в миналото отношения с някои познати, да се освободите от нещо, което отдавна смятате за ненужно. Най-вероятно, по подобен начин вие ще подготвите почвата за преминаване на следващия етап в своето съществуване и съзнание.

В началото на месеца ще трябва много активно да общувате с хора, които не харесвате особено много. В средата на октомври може да се появи потребност от нов източник на позитивни емоции и физически сили. В края на месеца се очакват промени практически във всички сфери; при това вероятно е събитие, което ще ви донесе чувство на дълбоко морално удовлетворение.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 4, 11.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
7, 14, 17, 24, 28.

 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
През октомври Стрелците ги очаква изпълнение на някакво желание, така или иначе свързано с професионалната им дейност. Това може да бъде и дългоочаквана командировка в чужбина, и начало на сътрудничество с някаква известна фирма или влиятелен човек, и преминаване на длъжност, за която отдавна сте мечтали.

Освен това, ще се уредят някои финансови въпроси, ще имате шанс да получите допълнителен източник на доходи или да се избавите от хора, които постоянно измъкват пари от вас. Не е изключено и да реализирате проект, който отдавна сте отлагали поради невъзможност да се договорите с някакъв прекалено педантичен човек.

В началото на месеца вероятно ще осъществите посещение на някакво многолюдно мероприятие; главното е там да не се скарате с някого, който има определена власт. В средата на октомври някой или нещо ще ви подари заряд от позитивност. В края на месеца ще се наложи да се занимавате с наследствени въпроси или с проблеми на роднини.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 6, 7, 20, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 19, 26
.
 
 
КОЗИРОГ
 
През октомври Козирозите ще се прояват в професионалната сфера от най-добрата си страна и ще завоюват неоспорим авторитет. Голяма е вероятността вашите постижения да ви изведат на онова ниво, на което ще можете да управлявате много хора и дори ообстоятелства. Между другото, не е изключено за това издигане да ви помогне и неочакваното изчезване на ваш пряк конкурент.

Освен това, възможно е вие да се решите на постъпка, която по-рано е предизвиквала във вас трезви опасения или сте я отхвърляли поради морално-етични съображения. Очевидно ситуацията така ще се подреди, че просто ще бъде глупаво да се откажете от реализацията на някаква идея.

В началото на месеца се очаква някаква важна среща, резултатите от която дълго време ще влияят върху живота ви. В средата на октомври ще се наложи да вземете нелеко решение, при това съобразявайки се с мнението на околните. В края на месеца ви очакват някакви перспективни начинания, вярно е че в тях ще има и известен риск.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 8.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 10, 13, 17, 20, 27, 31.
 
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
През октомври Водолеите ще удовлетворяват амбициите си в кариерата, използвайки за тази цел всички свои полезни връзки. Голяма е вероятността вие да се прицелите в някаква длъжност и за да я получите, напомнете на влиятелни хора, че някога са ви обещали всестранна подкрепа или са ви задължени за нещо.

Освен това, очаква ви разнообразно и ярко общуване с онези, които споделят вашите убеждения или някакви ваши увлечения. Не е изключено в резултат вие да вземете решение да започнете някакви глобални промени в личното си пространство или да се научите на нещо, което засега не владеете. Вероятно е да преживеете и изблик на творческа активност.

В началото на месеца някаква стара идея ще ви завладее с нова сила и вие ще направите всичко, което зависи от вас, за да я реализирате. В средата на октомври се очаква събитие, което благоприятно ще повлияе върху вашето психическо състояние. В края на месеца са възможни конфликти с онези, които вие отказвате да разберете.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 8, 10, 11, 12, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 9, 16, 23, 30
.
 
 
РИБИ
 
РИБИ
През октомври Рибите ги очакват някакви начинания, които благоприятно ще повлияят и на кариерата им, и на реализацията на дългосрочните им планове. Звездите ви предричат и повишение на доходите, без това да изисква изразходване на много сили, енергия и време за изпълнение на служебните задължения и установяване на полезни контакти с хора, така или иначе свързани с вашата професионална дейност.

Освен това може да се появи потребност от общуване с хора, с които отдавна не сте се виждали. Не е изключено вие да почувствате желание да възстановите стари приятелски контакти и да потъристе възможност да се срещнете с личности, с които някога са ви свързвали доста доверителни и близки отношения.

В началото на месеца не си струва да се занимавате с неща, при които още със започването им ще възникнат препятствия. В средата на октомври има вероятност да посетите някакво културно заведение и онова, което видите там, ще ви направи изключително силно впечатление. В края на месеца ви очаква късмет в много ангажименти и проекти и подкрепа от страна на влиятелна личност.

Най-благоприятните за вас дни през октомври: 3, 6, 7, 13, 14, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.


 
  Н. Попова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2016
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.