Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2014
Тази година септември ще ни подари активен стремеж към правилен начин на живот, акуратност и ред. Ако на личностно ниво такава тенденция ще донесе неоспорима полза, то в социален план можем да се сблъскаме с поредните ограничения.

При това обаче през дадения период мнозина ще проявят умение да се приспособяват към всякакви обстоятелства и ще започнат някакви значими проекти, които ще определят живота им за достатъчно дълъг период. На преден план е възможно да изскочат ангажименти, засягащи застраховки, наследство, данъци, ценни книжа и други материални активи.

Ще нарасне чувството за дълг, а бързането ще намалее, което на свой ред ще позволи да оценим трезво общата картина на своето съществуване. Благодарение на това мнозина ще решат благополучно финансовите и жилищни проблеми, откривайки оригинален изход дори от най-заплетените ситуации.

Освен това, ще укрепнат отношенията между родители и деца. Всичко това ще донесе нов опит, който по-нататък може да помогне да се избегне повторението на допуснати по-рано грешки и да се запази онова, което е било отвоювано с цената на невероятни усилия.

И ако между роднини бъде постигнато практически пълно взаимно разбирателство, то в общуването с колеги, приятели, съседи се очакват известни трудности. Критичност, дребни заяждания, пресметливост и завишени изисквания ще провокират възникването на конфликти, а придирчивост ще стане причина за скъсване на не една приятелска или делова връзка. Не заставяйте другите хора да живеят по вашите правила, това няма да доведе до нищо добро.

По-добре се съсредоточете върху своите ангажименти и старанията си да доведете до съвършенство започнатото. Това ще се получи много добре, още повече че вие ще сте наясно какво искате. Всички ваши желания ще престанат да бъдат абстрактни, ще придобият ясни очертания, което ще позволи да постигнете повечето от поставените си цели.

След 13 септември в деловата сфера ще се понижи количеството на интригите и непорядъчните постъпки. Мнозина ще разберат, че достоен резултат може да се получи само в екип, така че ще започнат да търсят съмишленици и да формират нови връзки. Макар че както вече беше казано, критикарството може да попречи на хармоничното и продуктивно сътрудничество. Затова имайте предвид това и се постарайте да направите така, че астрологическите тенденции да не влияят много силно върху трудовия процес.

Освен това през целия месец си струва човек да бъде по-внимателен с всякакви технически приспособления. Очакват се прекъсвания в работата на електричесикте уреди, повреди на сложното оборудване, поява на нови компютърни вируси. Така че по-старателно защитавайте своите устройства; когато боравите с нова техника, използвайте инструкции и не посещавайте непознати сайтове.

В началото на септември особено внимание ще изисква робатата, която практически няма да ви остави лично време. В средата на месеца към активността в деловата сфера ще се прибавят битови проблеми, с които спешно ще трябва да се оправяте. Затова пък краят на септември ще ви донесе нещо подобно на спокойствие и в този период мнозина ще могат да установят нови приятелски контакти, както и да получат възможност да общувате повече с близки и роднини.

Неблагоприятните дни през месеца: 2, 9, 16, 24.

Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.
  ОВЕНФотогалерия ЕЛИЦА


Курсове по гръцки език в ПАНЕЛИНИКА
ОВЕН

През септември Овните ще се наложи по някакъв начин да сложат в ред финансовото си състояние. Може да потрябва допълнителен източник на доходи или вие ще бъдете принудени да се обърнете към банка за кредит. Не са изключени и конфликти с околните на материална почва, особено ако сте поели някакви ангажименти, но по някаква причина не искате да ги изпълнявате.

Вярно е, че трудностите в деловата сфера ще бъдат компенсирани с позитивни емоции, получени по време на някакви пътувания и за сметка на общуване с хора, с които не ви свързват служебни и парични отношения. Освен това възможно е да се появят нови приятели и компания.

В началото на месеца ви очаква противопоставяне с хора, с които си взаимодействате близко на работното място. В средата на септември ситуацията се стабилизира, но за тази цел ще ви се наложи да направите някакъв компромис. В края на месеца е възможно вие да се откажете от сътрудничество със стари партньори и да потърсите онези, които ще ги заменят.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 7, 10, 11.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26.

 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ

Телците през септември е възможно да се сблъскат с междуличностни проблеми на работното си място. Има вероятност нечии интриги да ви попречат своевременно да изпълните дадената ви задача или да сключите важно споразумение. Ако обаче се ориентирате своевременно в ситуацията, ще извлечете от нея полза и дори може да увеличите доходите си. Важното е да имате предвид особеностите на характера на човека, който ви вреди.

Освен това през този месец не е подходящо да тръгвате на далечен път, както за развлечение, така и по работа. Най-вероятно пътуванията няма да ви дадат очакваните резултати и дори нещо повече - могат да се окажат опасни. Да решавате производствените въпроси и да почивате през дадения период е по-добре там, където живеете.

В началото на септември не позволявайте на недоброжелателите да влияят върху резултатите от вашия труд. В средата на месеца пред вас ще се появи възможност да се справите с някакви битови проблеми. В края на септември можете да смените кръга си на общуване, отдавайки предпочитанията си на хора, с които ви свързва някакво хоби.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 12, 13.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 16, 23
.

 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ

На Близнаците през септември ще се наложи да променят нещо в своите навици, за да не възникнат проблеми в деловата сфера. Ако не се отличавате с отговорност и пунктуалност, то вашите закъснения и забавянията при предаването на изпълнените задачи ще доведат до глоби и други неприятни последствия. Колкото по--дисциплинирани сте през този период, толкова по-големи неприятности ще съумеете да избегнете.

И ако на работното място вие ще бъдете принудени по някакъв начин да се държите в рамките на общоприетите правила, то в свободното си време, ще можете да постъпвате както ви се иска. Звездите ви предричат продуктивни и интересни пътувания, срещи с доброжелателно настроени към вас хора, подаръци от Съдбата.

В началото на месеца ви предстои да се сблъскате с някакъв стар проблем или да продължите вече отдавна продължаващ конфликт. В средата на септември е възможно да възникнат трудности при изпълнението на някаква творческа задача. В края на месеца следете за здравето си и не общувайте с онези, които лесно ви нервират и изваждат от равновесие.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 3, 14, 15.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 25.

 
РАК

През септември Раците ги очакват някакви особени постижения. Вярно е, че заради тях ще ви се наложи най- вероятно да постъпвате не по начина, с който сте свикнали, или да се занимавате с интриги. Впрочем, ако го правите до 14-ти, всичко ще ви се размине. Но през втората половина на месеца е по-добре да правите всичко по правилата и да имате предвид, че при нестандартно поведение околните ще ви търсят сметка.

Освен това някакъв проект може да поиска от вас бърза реакция и ако вие не се настроите бързо към ситуацията, ще възникнат конфликти с онези, които ви плащат заплатата, или с онези, с които сте в тясно сътрудничество. Компенсирайте негативните емоции с пасивна почивка и грижа за своето здраве.

В началото на септември ви очакват изключителни успехи в деловата сфера. Не е изключено повишение в длъжност или увеличение на доходите. В средата на месеца ще се наложи да се съсредоточите върху някакви битови въпроси. В края на месеца ще бъдете принудени да преразгледате отношенията си с онези, с които общувате най-често.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 4, 8, 15, 17, 18, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 13, 16, 27.

 
ЛЪВ
ЛЪВ

През септември Лъвовете ги очакват и някакви трудности, и ярки успехи. Най-вероятно през първата половина на месеца ви предстои да се сблъскате с неразбиране в деловите кръгове. Контролирайте се и търсете компромис. Още повече, че после хората, с които сте в конфликт, все едно ще се наложи да признаят, че вие сте прави и да се съгласят с вашите условия. Така че по-добре ще бъде да не си разваляте отношенията с тях.

Освен това, след 14-ти ще нараства деловата активност. Очаква ви някакъв нов печеливш проект, който ще ви донесе общуване с интересни личности, увлекателни и резултатни пътувания, а също така и възможно решаване на жилищния или друг труден въпрос.

В началото на месеца много ще зависи от вашето умение да се адаптирате към ситуацията и да взимате предвид интересите на околните хора. В средата на септември вие ще придобиете нещо, което по-рано не сте могли да получите. В края на месеца хармонията в деловите отношения ще ви донесе допълнителен приход.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 19.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
6, 13, 20, 27.

 
ДЕВА
През септември Девите съществено ще стабилизират своето положение и ще получат възможност да увеличат доходите си. Вярно е, че всички блага ще дойдат при вас през първата половина на месеца, а после е възможно да започнат известни трудности поради вашето неумение да сте креативни "по поръчка". Не е изключено пред вас да поставят някаква творческа задача, с която ще ви се наложи да се справяте без странична помощ и в най-кратки срокове.

Освен това, на работното ви място ви очакват някакви нововъведения. Впрочем, за разлика от своите колеги, вие моментално ще се приспособите към тях и дори ще извлечете някаква полза. И ако в деловата сфера се ползвате с добро име, то това няма да развали отношенията ви с околните, а ще ги укрепи.

В началото на месеца ви очаква солиден приход, и по-скоро някаква приятна придобивка. В средата на месеца ви предстои да се занимавате с реализацията на някакво ваше желание. В края на месеца има вероятност за едно не особено сполучливо, но все пак увлекателно пътуване.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 3, 10, 21, 22, 23.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 19, 26
.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
През септември Везните ги очаква спад на деловата активност. Във всеки случай през първата половина на месеца най-вероятно няма да ви е до перфектно изпълнение на своите длъжностни задължения. Не е изключено да ви отвлекат някакви по-важни за вас грижи или просто в някакъв момент да ви омръзне онова, с което сега се занимавате. Важното е да не "изгаряте мостовете", много скоро тази тенденция ще се промени.

Нещо повече, ако до 14-ти септември не захвърлите своята сфера на дейност, ви очаква интересен проект, който ще ви помогне отново да се почувствате "в играта", ще ви даде възможност да изявите своите таланти и ще ви донесе добър приход. При това пред вас ще се появи шанс да си върнете онова, което сте загубили преди известно време.

В началото на септември много неща ще зависят от вашето настроение и от това как ще подредите приоритетите си. В средата на месеца пред вас ще се появи нов стимул, и това благоприятно ще повлияе върху целия ви живот. В края на септември ви очаква получаване на солиден доход и удоволствие от резултатите от вашата дейност.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 6, 12, 25, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 16, 23.
 
СКОРПИОН
През септември Скорпионите ги очакват значими успехи в деловата сфера и в предприемаческата дейност. Основният пик на активност и доходи ще падне върху първата половина на месеца. Ако обаче вие не се задоволите с постигнатото, то задълго ще си осигурите благополучно и стабилно съществуване. Така че дръжте темпото и не се разсейвайте с почивки и развлечения.

Освен това, ви очаква получаване на някакъв уникален опит, който ще дойде заедно с новите знания. Започнатото през септември обучение ще бъде доста успешно и ще ви позволи да преминете на съвършено ново професионално ниво, особено ако вече имате образование.

В началото на месеца всичко, което вие инициирате в деловата сфера, ще се окаже печелившо, особено ако пресмятате ситуацията с няколко стъпки напрд. В средата на септември ще се наложи да се занимавате с въпроси, свързани с ваши роднини. В края на месеца могат да възникнат спорни имуществени въпроси.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 27, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 12, 15, 19, 22, 29.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ

През септември Стрелците ги очакват позитивни метаморфози в цялото им съществуване. На работното място ще се уреди някаква нелека ситуация и това ще ви донесе известни допълнителни блага. Нещо повече, нервиращият ви фактор внезапно ще се обърне в нещо полезно, а старите разногласия с началниците, така или иначе ще повишат вашия авторитет до недосегаеми висоти.

В личния ви живот всичко ще се подреди много успешно. Очаква ви приятно прекарано време с хора, които обичат да ви забавляват и радват с нещо. Не се препоръчва обаче да организирате вечеринки на ваша територия. Излизайте по-често, посещавайте модни мероприятия.

В началото на месеца е вероятно да има отзвуци от минали неприятности, но те няма да ви засегнат силно. В средата на месеца ще си отиде нещо, което ви е дразнило, а вместо него ще възникне нещо интересно и много рентабилно. В края на месеца ви очаква активно общуване и леко решение на много спорни въпроси.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 4, 18, 29, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17, 24.

 
 
КОЗИРОГ
 
През септември на Козирозите им предстои да се потрудят и за себе си, и за някого от околните. Тоест, ако през първата половина на месеца вашата дейност бъде насочена най-вече за вашето лично обогатяване, то след 13-ти ще се наложи да делите доходите си с някого от колегите или деловите партньори. Най-вероятно ви очаква някакъв колективен проект, приходите от който ще разпределят други хора.

Освен това, през втората половина на септември не ви се препоръчва да тръгвате на път, да се занимавате с дейности, изискващи себеотдаване и вдъхновение, както и с неща, които изискват прекалено много физически усилия. През дадения период е желателно да пазите нервната си система и повече да си почивате.

В началото на месеца вашата основна сфера на дейност ще погълне цялото ви време, но при това ще ви даде несравнимо повече от просто удовлетворение от получените резултати. В средата на месеца не са изключени непредвидени разходи. В края на месеца ви очаква своеобразна проверка на умението ви да работите в екип.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 5.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
1, 11, 15, 18, 22, 25, 29.
 
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
През септември Водолеите ги очакват установяване на нови перспективни връзки. Не е изключено да се появят чуждестранни партньори или клиенти, заради срещата с които вие да пътувате в друга страна. При това ви предстои да се избавите или от стари проблеми, или от негативното влияние и присъствие на човек, който преди известно време се е държал с вас по не съвсем порядъчен начин.

Освен това има вероятност вие да си намерите някакво ново хоби, което не предполага присъствието на други хора. През месеца ви очаква и сериозна грижа за здравето ви. Това обаче не означава, че ще възникнат някакви проблеми, просто вие най-вероятно ще решите, че за "съвършенството няма граници".

В началото на септември може да се повтори някакъв конфликт с човек, когото не разбирате. В средата на месеца вашите доходи ще се увеличат, но ще пораснат и разходите ви. В края на септември ви предстои да направите далечно пътуване, свързано с деловата сфера на вашия живот.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 6, 13, 20, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 14, 21.
 
 
РИБИ
 
РИБИ

През септември Рибите ги очакват многобройни нови впечатления и получаване на някакъв нестандартен опит. Не е изключено огромно влияние върху вашата трудова дейност и върху вашето свободно време да окажат онези, които ви заобикалят. Има вероятност да се появят някакви особени пристрастия и разширяване на сферата на професионалните интереси. Всичко това ще помогне за вашето личностно развитие и придобиването на известни блага.

При това обаче ви се препоръчва през втората половина на месеца да не въвличате колегите си в доверените ви проекти - нечия излишна енергия може да навреди на развитието на вашите дела. Въздържайте се и от делово общуване с чужденци, тъй като социалните или политическите мотиви ще попречат на конструктивния диалог.

В началото на септември ви очакват многобройни успехи и приятно прекарване на времето. В средата на месеца могат да се появат нови задължения или вие да поемете допълинтелни ангажименти. В края на септември ограничете общуването с онези, чийто манталитет е различен от вашия.

Най-благоприятните за вас дни през септември: 8, 11, 12, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17, 24.

 
  Н. Попова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2012
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.