Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2014
Декември тази година ще се окаже изпълнен с нестандартни събития. Мнозина ще се помирят със своите врагове и ще ги направят свои съюзници, а онези, които преди не са били в състояние да решат някакви проблеми, ще ги подхванат "от другия край". Новаторските идеи ще победят напълно консерватизма, но при това "правилните" хора активно ще "дресират" неформалите.

Освен това през дадения период мнозина ще вземат верни и много сполучливи стратегически решения, които ще им помогнат да заложат здрава основа за бъдещите си действия. Очакват се успешни преговори с влиятелни хора, ще се намерят могъщи покровители, които ще подскажат доколко рентабилни са вашите идеи и ще спомогнат за реализацията на най-изгодните ваши проекти.

Изобщо този месец ще бъде по-благополучен от предишния. Процесите, които дълго време са се намирали в състояние на застой, ще получат ново развитие, ще се появят възможности за започване на перспективни проекти. При това вие ще можете пълноценно да се насладите на плодовете на своя труд и на резултатите от положените през годината усилия. Мнозина ги очакват поощрения и други награди.

В същото време обаче на глобално ниво ще ни се наложи да се сблъскаме с някакви нови ограничения, включително и за пътувания в някои определени държави. Има вероятност да бъде затегнат паспортния и миграционен контрол, а чуждестранните компании и корпорации е възможно да забранят някои видове дейност.

Освен това, през третата десетдневка у мнозина ще се събудят честолюбиви стремежи, ще се прояви кариеризъм, а желанията ще имат меркантилен характер. В общуването с околните ние целенасочено ще търсим изгода. Впрочем подобно поведение няма да се окаже случайно - просто ще дойде моментът "да се събират плодовете", тъй като от 1 до 22 декември ние ще направим немалко в професионалната сфера и за онези хора, с които сме в тясно взаимодействие.

През декември не са изключени и спонтанни разходи. Вероятно ще има напрежение около доставката на хранителни и промишлени стоки, без това да е свързано с подготовката на новогодишните празници, а с информационни съобщения и слухове за поскъпване или дефицит. Пък и за подаръци на близките ще похарчим повече, отколкото сме планирали първоначално - ще ни се иска да покажем своята щедрост.

В началото на месеца мнозина ги очакват разнообразни пътувания, включително и по социални поводи. В средата на декември е възможно да се сблъскаме с доста противоречива информация, която за едни ще стане повод за оптимизъм, а за други - повод за паника. Важното е да не се правят прибързани изводи. В края на месеца мнозина ще получат всевъзможни възнаграждения и стабилизиране на положението.

Неблагоприятните дни през месеца: 6, 14, 22, 28.

Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.
  ОВЕНКурсове по гръцки език в ПАНЕЛИНИКА
ОВЕН

През декември на Овните им предстои да започнат нов проект, който ще определи тяхната дейност за следващите 7-8 месеца. Не е изключено той да ви позволи да попълните старите загуби, а първите успехи да ви изпълнят с гордост и оптимизъм. При това ви очакват успешни преговори с хора, които са заинтересовани от вас така, както и вие от тях. Възможни са делови пътувания, едно от които най-вероятно ще е далечно и ще ви донесе безспорна полза.

Освен това ви предстои да реализирате някаква творческа идея, която няма пряко отношение към местоработата ви и професионалната ви дейност, но по някакъв начин е свързана с вашата специалност. Може би това ще ви потрябва, за да се сдобрите с важен за вас човек.

В началото на декември някакво пътуване ще ви събере с нужни (полезни) за вас хора. В средата на месеца ви очакват позитивни промени в деловата сфера, най-вероятно вие ще се заемете с разработка в доста перспективно направление. В края на декември е възможно да станете част от някаква специфична общност.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 1, 2, 7, 9, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26.

 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ

За Телците декември ще се окаже доста нееднозначен. От една страна, в деловата сфера се очакват сериозни успехи, които ще ви донесат добър доход, но от друга - не са изключени промени, които ще ви накарат да се нервничите. Има вероятност да ви се наложи да се занимавате с нещо, което никога не сте правили, нещо повече - което не одобрявате. Това може да бъде свързано с идването на нов шеф или с пристигането на някакво сложно, модерно оборудване.

Очакват ви и активни домашни дейности. Вашият стремеж към уют няма да ви остави на мира докато не приведете своето жилище в идеален предновогодишен ред. При това ще трябва да обърнете внимание на приятелите си или на далечни роднини.

В началото на месеца пазете здравето си - не е изключено изостряне на хронично заболяване. В средата на декември ви очакват важни новини, които ще станат за вас повод за тревога, но в същото време ще ви тласнат към някакво значимо решение. В края на месеца случайна среща ще внесе корекции в някои ваши планове.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 3, 4, 12, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
9, 16, 23.

 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ

През декември Близнаците ще бъдат привлечени в някакъв увлекателен проект. Не е изключено някой да го започне специално, за да ви даде възможност да се реализирате или да получите допълнителен доход. И най-вероятно вие с радост ще се включите в този проект, тъй като ще видите в него перспектива и очевидна за вас самите изгода. При това ви предстои по някакъв начин да поддържате колегите си и да изразявате мнението на своя трудов колектив.

Освен това ви очаква участие в няколко мероприятия, по време на които ще се осъществят важни за вас познанства. Има вероятност благодарение на тях да започнете някакво обучение, а после да преминете на ново социално или професионално ниво.

В началото на месеца ви очаква активно обикаляне във вашия град и някакви многобройни покупки. В средата на декември вие най-вероятно ще съвместите работата си с творчески изяви и реализация. В края на месеца ви очаква знаково общуване с хора, които притежават нещо, което засега вие нямате.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 3, 5.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 25.

 
РАК

През декември Раците влизат в ново общество. Не е изключено да започнете да общувате тясно с влиятелни хора, с които ви свързва работата - с началници, с инвеститори или със собствениците на вашето предприятие. И това не само ще повиши вашата самооценка, но и ще ви донесе някакви определени блага. Може би ще ви предложат да ръководите проект, който би трябвало да води съвсем друг човек. Важното е да се постараете да оправдаете оказаното ви доверие.

Освен това ви очаква полезно пътуване, по време на което вие или ще решите някакви стари проблеми от социален характер, или ще придобиете вещ, за която отдавна мечтаете. Вероятно през този месец ще имате и някакви нетипични за вас развлечения.

В началото на декември, за да се избавите от стари недоразумения, ще ви се наложи да приложите творчески подход. В средата на месеца могат да възникнат трудности при изпълнението на преките ви длъжностни задължения. В края на декември ви очаква адаптация към някакви нови за вас обстоятелства.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 4, 7, 8, 15, 18, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 23, 27.

 
ЛЪВ
ЛЪВ

През декември Лъвовете ги очаква повишена делова активност. Най-вероятно ще приключи периодът на застой и при вас ще започнат да постъпват интересни и многообещаващи предложения. Не е изключено, вие с радост да се заемете с няколко изгодни проекта и успешно да ги съвместите с основното направление на вашата дейност.

Освен това, енергията ще ви стигне и за творческа реализация, несвързана с вашата работа. Може би вие ще решите по някакъв особен начин да отбележите Нова година, за което ще се готвите активно. Във връзка с това се очакват многобройни пътувания и покупка на нещо, което обикновено не влиза във вашия списък на необходимите стоки.

В началото на месеца ви очаква сполука в почти всички ваши начинания, премествания и взаимодейтвия с околните. В средата на месеца ще се наложи умело да подредите приоритетите си, за да успеете да свършите всичко, без да пропуснете нещо. В края на месеца се гответе за извънредна работа и за получаване на някаква оригинална награда.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 10, 11.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
6, 13, 20, 27.

 
ДЕВА
През декември Девите ги очакват трудности, свързани с нововъведения в социалната сфера. Не е изключено това да се отрази по някакъв начин на вашата професионална дейност и да ви принуди спешно да се занимавате с преоформянето на някакви документи, трудови договори или документи, удостоверяващи личността ви.

Освен това на работното ви място вероятно ще се появят допълнителни задължения. Може би ще бъдете принудени да организирате новогодишно парти или да запознаете колегите си с някакви нетипични правила на вътрешния ред. При това не е казано, че ще ви платят за това. Поне на устна благодарност от ръководството можете да разчитате със сигурност.

В началото на месеца ще ви се наложи да се подчините на някакво странно разпореждане или да изпълните необичайна молба. В средата на декември някакви ваши успехи ще привлекат вниманието на влиятелни хора и това ще ви донесе или приход, или някакви нематериални облаги. В края на месеца може да се сблъскате с някакви забрани или ограничения. Но това по някакъв начин ще ви помогне.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 3, 10, 13, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 19, 26
.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
През декември Везните ги очаква начало на благополучен и ползотворен период. Най-вероятно пред вас ще се появи шанс да се освободите от известна неопределеност в деловата сфера, да стабилизирате своето положение и значително да увеличите доходите си. При това всичко, което ще постигнете през този месец, ще ви донесе безспорна полза през следващата година, така че не се отказвайте от отправените ви предложения и правилно подредете приоритетите си.

Освен това, вашето свободно време ще бъде изпълнено с приятни събития. Така например, очаква ви някакво пътуване по тържествен повод. Не е изключено да ви поканят на празник, посветен на ваш близък човек, и на това мероприятие да се окажете в центъра на вниманието. Очаква ви и близко общуване с онези, за които вие отговаряте.

В началото на декември вашите ангажименти ще се активизират и вие ще можете да си позволите онова, което отдавна си отказвате. В средата на месеца внимавайте повече за здравето си - една простуда може да наруши плановете ви. В края на декември ви предстои да съвместите работата си с грижа за някого от членовете на семейството ви.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 12, 15, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 23.
 
СКОРПИОН
През декември на Скорпионите им предстои да се занимават със самоусъвършенстване и довършване на някои начинания. Не е изключено да поставите пред себе си едновременно няколко важни цели, свързани както с професионалната, така и с частната ви дейност, и активно да работите за тяхната реализация. Най- вероятно благодарение на много силната мотивация вие няма да се спрете пред препятствията, нито пред доста сериозните разходи. Може би на карта ще бъде поставено вашето социално положение или вие ще използвате пълноценно шанса да получите по-висока длъжност.

Освен това ви очаква някакво много радостно и може да се каже, знаково събитие, след което вие ще се почувствате сякаш сте се родили отново. В началото на месеца ви предстои да направите някакви важни, включително и интелекетуални покупки или да се занимавате с перпективни капиталовложения. В средата на месеца не са изключени трудности при постигането на поставената цел. В края на месеца вие благополучно ще се избавите от нещо, което ви е дотягало или сдържало.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 9, 17, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 12, 15, 22, 26, 29.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ

През декември Стрелците ще надминат себе си. Всякакви ваши идеи ще се окажат наистина златоносни, очаква ви успех във всички ваши начинания, най-много ще ви оценят онези, от които така или иначе зависи вашата съдба. Най-вероятно вие ще инициирате няколко проекта, които ще ви донесат не само приход, но и популярност. Вашият кръг на общуване ще се разшири съществено, в него ще влязат много влиятелни хора, при това както ваши съотечественици, така и граждани от други държави.

Освен това, този месец, особено първата му половина, ще стане за вас наистина знаков - той ще покаже какво сте постигнали за цялата 2014 година, на какво сте се научили, и накъде сега да вървите. Не е изключено даденият период да се окаже за вас момент на истината.

В началото на декември ви очаква едновременно изпълнение на няколко ваши желания. В средата на месеца вие най-вероятно ще установите и полезни връзки, и ще откриете нови почитатели на вашите таланти. В края на декември е възможно да поставите пред себе си високи цели и да намерите източник на енергия, необходима за тяхното постигане.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 4, 18, 20, 21.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17, 31.

 
 
КОЗИРОГ
 
За Козирозите декември ще се окаже много ползотворен. Най-вероятно вие ще можете да спечелите доста прилична сума, която ще ви стигне и за достойно отбелзяване на Новата година, и за изгодна инвестиция. И изобщо в деловата сфера ви очакват сериозни постижения, при това дори ситуация, изглеждаща на пръв поглед поражение, ще се обърне във ваша полза. И независимо от някакви ограничения, ще съумеете да започнете изключително доходен и дългосрочен проект.

В личния живот обаче не са изключени проблеми - очакват се значителни разногласия с приятели и роднини. Има вероятност тези хора да се откажат да подкрепят някакви ваши начинания и да се опитат да ви попречат в нещо.

През първата десетдневка на месеца ще ви се наложи да уреждате някакво недоразумение и да търсите нови точки на съприкосновение с хората, които смятате за свои делови партньори. В средата на месеца вие може би ще подбирате съмишленици за започване на някакъв проект. В края на месеца ще получите приход от няколко източника едновременно.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 16, 23.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
1, 4, 11, 15, 18, 22, 25, 29.
 
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
През декември Водолеите ги очакват победи и значителни постижения едновременно в няколко важни за тях области. Най-вероятно, вие ще сте настроени толкова решително, че действителността ще предпочете да се настрои към вашите желания - проект, останал дълго в застой, ще започне да се развива според вашите потребности, а работата, която ще започнете през дадения период, ще даде бързо отлични резултати.

Освен това вие с лекота ще тръгнете "ва-банк", смятайки, че без това няма да съумеете да постигнете поставените цели. Но ако в деловата сфера рискът изцяло ще бъде оправдан, то в личния живот той може да стане причина за сериозни неприятноти. Така че настоятелната препоръка към вас е да се въздържате от занимания с екстремни видове спорт.

В началото на месеца вие ще вземете съдбата си в свои ръце и ще действате, без да се съобразявате с околните, ръководейки се само от своите интереси. В средата на месеца ви предстои с рационални методи да решавате някакви творчески задачи. В края на месеца може би ще ви се наложи да изпълнявате указанията на шефовете си, които няма да са свързани с вашата работа.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 13, 20, 24, 25, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21, 28.
 
 
РИБИ
 
РИБИ

През декември в Рибите ще заговори амбицията. Най-вероятно вие ще започнете да се стремите към власт над околните и да диктувате своите условия дори на онези, които са много по-влиятелни от вас. Не е изключено вие с всички сили да се стараете да укрепвате своето положение и да покажете на ръководстовто, че то без вас просто не може да мине. Може би отдавна са ви обещавали повишение, по-висока длъжност, и през този месец вие ще се опитате да го постигнете.

Освен това, ще ръководите и онези, на които държите. Под вашето влияние ще попаднат приятели и роднини, вярно е, че в дадения случай тези хора сами ще помолят за вашето съдействие и ще следват безпрекословно вашите съвети. Вериятно, вие ще им помогнете в реализацията на някои творчески идеи.

В началото на декември вие ще реализирате своите честолюбиви стремежи. В средата на месеца ще получите подкрепата на влиятелни личности, което на свой ред ще ви помогне да се приближите към вашата амбициозна цел. В края на декември ви предстои да се занимавате и със свои проекти, и с проблемите на онези, които по някакъв начин са под вашата опека.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 11, 12, 26, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:10, 17, 24, 31.

 
  Н. Попова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2012
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.