Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ 2014
Април тази година ще донесе повишена социална активност, ще има много разговори на политически теми, не са изключени митинги, при това не само в големите градове, но и в по-отдалечени селища. Мнозина окончателно ще определят своята гражданска позиция и открито ще започнат да говорят или в подкрепа на решенията на държавните институции, или за своето несъгласие с тях.

Вярно е, че след 20 април личните интереси ще се окажат по-актуални от обществените. На битово ниво месецът ще бъде характерен с опасения, което ще повтори някаква стара ситуация, затова някои представители на по-възрастното поколение ще започнат да действат, ориентирайки се по предишен свой негативен опит. За постигането на стабилност обаче не е достатъчно да помним какво е било някога, трябва да се отчитат и съвременните реалности.

Ще зачестят случаите, когато ще се наложи да се реагира на случващото се бързо, безкомпромисно и използвайки новаторски методи. При това обаче хората, опитващи се да удовлетворят своите лични амбиции, ще се сблъскат с факта, че техните идеи ще се реализират много бавно, тъй като ще се увеличи броят на хората, с които ще се наложи да съгласуват своите желания, постъпки и бъдещи проекти. Могат да се появят нови ограничения, закони и правила, включително и такива с икономически характер.

В същото време мнозина практически безболезнено ще се разделят с нещо привично - това, което до съвсем неотдавна е изглеждало важно, ще престане да бъде актуално, затова изчезването му ще донесе не съжаление, а чувство на облекчение, макар че за известно време ще стане предмет на активни обсъждания.

А колкото до останалото, мнозина ги очаква ползотворен и доста благополучен период. Така или иначе ще изчезнат старите проблеми, ще се отрегулират отношенията с околните, ще се появи възможност за допълнителни доходи. Вероятността за ярки и приятни събития е голяма. Разбира се, общата обстановка ще бъде в известна степен нервна, но не чак толкова, че да се откажем от ежедневните задължения и да изпуснем благата, идващи сами в ръцете ни.

В началото на месеца на първо място ще излязат финансовите дела. Мнозина ще се заемат с преразглеждане на бюджета, ще инвестират в нови области или обратно, ще закрият вече съществуващите банкови сметки и ще приключат с онова, което не носи бързи доходи. Има вероятност от икономическа нестабилност, която на битово ниво ще се отрази и на обикновените граждани. Не е изключено повишаване търсенето на стоки от първа необходимост.

Освен това, през дадения период се очаква увеличаване на мошеничествата и по-сериозните финансови престъпления, така че бъдете предпазливи.

В средата на април мнозина ще демонстрират характер. Ще зачестят проявите на недоволство, при това както на лично, така и на социално ниво. Хората ще започнат да говорят високо и обосновано за онова, което не ги устройва. Впрочем, онези, които умеят да работят перспективно, ще посветят това време на на разговори, а на своите индивидуални ангажименти и ще се постараят да поставят основите за бъдещето или по някакъв начин ще се обезопасят в икономически план.

В края на месеца късметът ще се усмихне на мнозина. Това преди всичко ще засегне хората с творчески професии (очаква се изблик на креативна активност), както и онези, които не се страхуват да рискуват или действат по интуиция. При останалите желанията често пъти ще се разминават с възможностите, а стремежът да се промени нещо, така и ще остане нереализиран поради опасения да не стане по-зле. Впрочем, предпазливостта може само да помогне.

Освен това, след 20 април се очаква застой в делата, свързани с търговско-парични отношения. Ще се появи неопределеност, която ще застави някои да спрат реализацията на идеите, касаещи недвижимост и изобщо купуването на скъпоструващи предмети и сериозни количесва стоки. Затова пък активно ще се възстановяват и укрепват роднинските връзки.

Неблагоприятните дни през месеца: 7, 15, 22, 29.

Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.
  ОВЕНФотогалерия ЕЛИЦА


Курсове по гръцки език в ПАНЕЛИНИКА
ОВЕН

През април нещо постоянно ще отвлича Овните от ангажиментите им. Не е изключено да предпочетете да се занимавате повече с обществена или социална дейност, отколкото с изпълнение на своите непосредствени длъжностни задължения. Такова подреждане на приоритетите може да доведе до възникване на проблеми. Има вероятност от финансови или данъчни проверки, и ако намерят при вас някакви нарушения, ще приложат и съответните санкции. Затова отделяйте необходимото внимание на работата си.

Впрочем, очакват ви и приятни моменти. Ще се появи възможност за придобиване на нещо голямо или просто за покупка на нещо, което ще ви достави удоволствие. Очаква се и посещение на някакви развлекателни мероприятия.

В началото на месеца ще се успокои някаква ситуация, която ви тревожи, и вие ще можете успешно да се реализирате във важно за вас поприще. В средата на април някои ваши личностни качества ще ви донесат допълнителен приход. В края на месеца много ще зависи от личния ви късмет.

Най-благоприятните за вас дни през април: 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 12, 19, 25.

 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ

През април Телците ги очаква активна финансова дейност. Не е изключено да ви се наложи да сключите споразумение с влиятелен човек и да се подчините на неговите изисквания, за да получите приход или да удовлетворите своите амбиции.

Освен това, ще се наложи спешно да приключвате дейности, които по-рано не е имало възможност да бъдат доведени до логичен край. Най-вероятно вие навреме ще се възползвате от благоприятните обстоятелства. Предстои ви през този месец и да поправите отношенията си с хора, с които по някакви причини сте били скарани. Има вероятност да осъзнаете колко безпочвени и непродуктивни са вашите обиди и да стигнете до помирение.

В началото на април ви очаква голям приход, който е възможно вие да вложите в някакво ново направление или с негова помощ да решите стари проблеми. В средата на месеца ще се наложи да укротите своя гняв, защото иначе няма да постигнете това, което искате. В края на април всичко ще се подреди по най-изгоден за вас начин.

Най-благоприятните за вас дни през април: 2, 4, 18, 28, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 22, 29.

 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ

През април Близнаците ги очакват поредните професионални успехи. Най-вероятно вие ще намерите изход от някаква сложна работна ситуация и това ще го оценят доста добре онези, които ви плащат заплатата. Не е изключено вашите доходи да се увеличат, при това приходът ще бъде от разични източници.

Освен това ви предстои да поставите пред себе си нова цел, чието постигане няма да ви отнеме много време. Бъдете готови обаче за това, че не на всички ваши планове им е съдено да се реализират. Вярно е, че в голяма степен това ще касае свободното време и някакви развлечения. Голяма е вероятността да ви се наложи да се откажете от пълноценен отдих и да отделите внимание на изпълнението на обещания, които сте дали някому.

В началото на месеца ще проявите своите най-добри качества и това благоприятно ще повлияе не само върху съдбата ви, но и върху проблемите на организацията, в която работите. В средата на април много неща ще зависят от някакви дискусии. В края на месеца се очаква малък спад на деловата активност, но това ще ви позволи да се заемете с нещо, което отдавна сте отлагали.

Най-благоприятните за вас дни през април: 4, 5.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17, 24.

 
РАК

През април Раците ги очакват някакви нововъведения на работното място. Има вероятност от преобразования и тази ситуация ще изисква от вас активна проява на професионализъм и незабавен отклик на всичко случващо се около вас.

Не е изключено да ви се наложи да отстоявате своите интереси не само пред шефове, но и пред колеги, така че възможни са търкания и дори конфликти. Нестабилната обстановка в деловата сфера по някакъв начин се компенсира с приятни събития в личния ви живот. Очаква ви пълноценен отдих както в своя град, така и извън него. Възможно е приключение, което така или иначе ще бъде свързано със самолетен полет.

В началото на месеца могат да възникнат неочаквани трудности, които ще станат причина за временни финансови затруднения. В средата на месеца ще се наложи да регулирате някои спорни въпроси. Не забравяйте за своите собствени интереси. В края на месеца ситуацията се успокоява, и вие отново ще можете да работите, без да се отвличате от външни дразнители.

Най-благоприятните за вас дни през април: 6, 10, 14, 24, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 19, 29.

 
ЛЪВ
ЛЪВ

През април Лъвовете ще съумеят доста хармонично да организират своето работно време. Не е изключено да се договорите за нещо с шефове или клиенти и затова ще можете да почивате повече или просто ще полагате по-малко усилия за изпълнение на своите длъжностни задължения. При това, най-вероятно това няма да понижи, а ще увеличи вашето удоволствие или ще донесе удовлетворяване на вашите амбиции.

Очаква ви и помиряване с хора, с които вече доста дълго сте в конфликт. Може да ви потрябва съдействие в някакъв важен за вас ангажимент и вие ще възстановите отношенията си с тях.

В началото на месеца ще можете да се възползвате от своя авторитет и да принудите някого да вземе изгодно за вас решение. В средата на април ви очаква някакво интересно предложение. По-скоро ще ви го направят онези, които много добре са ви проучили. В края на месеца ви предстои да се занимавате успешно с творческа самореализация. Вярно е, че това ще е по-скоро за развлечение, отколкото за получаване на приходи.

Най-благоприятните за вас дни през април: 8, 9, 10.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
12, 19, 26.

 
ДЕВА
През април Девите ще имат доста грижи. Не е изключено да ви се наложи да се трудите не само на работното си място, но и у дома или на вилата. Впрочем, вие вероятно ще получите удоволствие от битовите грижи и дори в известен смисъл душата ви ще си отдъхне, тъй като ще се занимавате с това, което ви харесва. Нещо повече, това ще ви позволи да се откъснете от служебните задължения и за известно време да забравите за свързаните с тях трудности.

Деловата сфера през този месец ще изисква от вас търпение и умение да учите нещо ново. Има вероятност не само от многобройни преговори, засягащи началото на някакъв важен проект, но и получаване на знания, които ще са ви нужни за адекватна реализация на свои или чужди идеи.

В началото на април ви предстои да се занимавате с финансови въпроси, както служебни, така и домашни. Най-вероятно ще се наложи да направите едновременно два бюджета. В средата на месеца ви очакват активни спорове и съгласувания. Гответе се да говорите много и да доказвате, че сте прави. Затова пък в края на месеца късметът ще ви се усмихне и ще дойде заслуженият успех.

Най-благоприятните за вас дни през април: 2, 9, 12, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 17.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
За Везните април ще стане успешен период и време за активна самореализация. Най-вероятно напълно ще ви оценят онези, с които си взаимодействате доста близко в деловата сфера. Очаква ви изгоден и перспективен проект, който ще ви позволи да се издигнете на следващото стъпало в кариерата или социалната стълбица. Може би ви предстои да оправдаете нечие високо доверие и вие ще се справите с това блестящо.

При това обаче ще ви се наложи да съвместявате изпълнението на длъжностните си задължения с домашните ангажименти. По някакви причини грижите ви ще нараснат - или вие ще вършите онова, което обикновено правят другите у дома, или ще си вземете нов домашен любимец и той ще изисква внимание и грижи.

В началото на месеца могат да възникнат временни финансови трудности - възможни са непредвидени разходи. В средата на април вашите шефове или делови партньори ще се възползват от вашите уникални навици. Ще се появи възможност да заработите добри пари. В края на месеца ще се наложи да се върнете към стари проблеми, но в крайна сметка вие не само ще се избавите от тях, но и ще извлечете за себе си някаква полза от тази ситуация.

Най-благоприятните за вас дни през април: 12, 14, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 15, 20, 22, 29.
 
СКОРПИОН
През април Скорпионите ги очакват немалко двусмислени ситуации. Не е изключено вие да извлечете полза от това, което обикновено става източник на проблеми. Много е вероятно доста своевременно да проявите не най-добрите качества на своя характер и вместо порицание да получите някаква награда за това. Нещо повече, някакъв конфликт ще ви помогне да мръднете от мъртвата точка важно за вас начинание и в това вие ще постигнете дългоочакван успех.

През този месец ви очаква и някакво пътешествие или развлекателно пътуване. И макар да ви се наложи да изразходвате за него част от своите спестявания, ще бъдете доволни, тъй като ще получите от това огромно удоволствие и ще осъществите своя стара мечта.

В началото на април ви предстои да опровергаете някакви социални закони. В средата на месеца отчитайте личностните особености на онези, с които си взаимодействате. Помнете, че подходът, ефективен с един човек, може да не сработи в общуването с друг. В края на април ви очакват няколко приятни събития - ще ви направят страхотно предложение, ще намерите нов приятел и ще получите неочакван приход.

Най-благоприятните за вас дни през април: 8, 16, 17.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 18, 25, 28.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
През април Стрелците ги очаква доста солидна покупка. Не е изключено да инвестирате пари в имот или да купите кола. Освен това, ще получите допълнителен доход или някакъв подарък, но за това ще трябва да поемете отговорнст за нечии постъпки или в продължение на дълго време да изпълнявате чужди задължения. Може би, интензивната работа ще ви лиши от пълноценен отдих и ще ви принуди да отложите реализацията на някакви планове.

При това ви се препоръчва да обърнете особено внимание на своето здраве. Голяма е вероятността някакъв ваш вреден навик да ви напомни за себе си с внезапно влошаване на самочувствието. Вземете се в ръце и започнете да живеете здравословно.

В началото на месеца ще се стабилизира вашето финансово положение и това ще увеличи вашата покупателна способност. В средата на април вие няма да можете да откажете на молбата на някакъв човек, още повече че тя ще е подкрепена с обещание за някакви блага. В края на месеца "в цял ръст" ще се изправят стари проблеми и ще ви се наложи да реагирате по някакъв начин.

Най-благоприятните за вас дни през април: 3, 18, 19, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 23.
 
 
КОЗИРОГ
 
През април Козирозите ги очакват перманентни трудности. Не е изключено влиятелни хора да започнат да ви уговарят за неправомерни постъпки и ще ви се наложи по някакъв начин да излезете от това двусмислено положение.

Освен това ви очакват и проверки в работата. Най-вероятно ще бъдете принудени да отложите текущите ангажименти и в най-кратки срокове да сложите в ред финансовите и кадрови документи. Затова пък в личния ви живот всичко ще се подрежда повече от благополучно. Предстои ви да направите някакво интересно пътуване, по време на което ще придобиете нов опит или ще узнаете нещо, което не можете да прочетете в интернет или други медии. При това можете да разчитате на пълноценен отдих, особено ако нямате навика да прекарвате почивните дни на вилата и да се занимавате с градинарство.

В началото на месеца вашата предприемчивост ще ви помогне. В средата на април ще се наложи да търсите компромис с онези, от които зависи вашето финансово положение. В края на месеца ви очаква приятно прекарване на времето.

Най-благоприятните за вас дни през април: 5, 8, 20.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 10, 17, 21
.
 
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
За Водолеите април ще стане доста благополучен период. В деловата сфера едва ли ви очакват някакви неуредици и сътресения, затова можете последователно и спокойно да се занимавате със своите ангажименти, без да се отвличате поради външни дразнители.

Така че вашата дейност ще ви донесе отлични резултати във вид на премии или други блага. Освен това вие лесно ще се избавите от някакви стари проблеми, а с други ваши проблеми ще се заемат доброволно хората, които държат на вас и вие сте им скъпи. Вярно е, че може да се сблъскате с вътрешен конфликт, не е изключено през целия месец да ви обхванат доста противоречиви желания и да ви се наложи по някакъв начин да ги съизмерите с текущата реалност.

В началото на април ви очаква солиден приход, и това ще ви позволи известно време да се наслаждавате на възможността да не си отказвате нищо. В средата на месеца вашият характер може да се прояви с пълна сила. И ако в ангажиментите това ще ви помага, то в личния живот може да доведе до недоразумения. В края на април вашият късмет постепенно ще спада, така че ще се наложи да разчитате само на себе си.

Най-благоприятните за вас дни през април: 2, 9, 12, 16, 23, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6.
 
 
РИБИ
 
РИБИ

През април Рибите ги очаква освобождаване от дълго продължаващ конфликт. Не е изключено да ви подкрепят хора, които са добронамерени към вас, затова вие ще имате преимущество пред човек, с когото сте скарани и той ще трябва да отстъпи.

Освен това, ще се появи възможност да заработите сериозна сума. Тук обаче всичко зависи от вашето умение бързо да реагирате на промените в текущата реалност и от вашата предприемчивост. Очакват ви и нови познанства. Има вероятност през месеца да посещавате различни мероприятия и места, където ще откриете съмишленици или дори приятели. Важното е да не са затваряте и да не избягвате общуването, да не отказвате покани за празници и светски ритуали.

В началото на април ще решите стар проблем. За тази цел обаче ще ви се наложи да се съгласите с някакви условия или да поемете върху себе си допълнителни задължения. В средата на месеца желанията ви ще са водещи. В края на април от живота ви ще си отиде нещо, което много дълго е било повод да нервничите.

Най-благоприятните за вас дни през април: 3, 11, 14, 21, 24, 25, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 16, 23, 30.

 
  Н. Попова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2012
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.