Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ 2016

Тази година август ще ни донесе творчески изяви, откриване на съмишленици и съюзници в чужбина, лесно постигане на цели, по един или друг начин свързани с пътувания и креативни проекти. Ние с удоволствие и ентусиазъм ще се заемем с обществена дейност, ще създадем някакви нови общности или ще се влеем във вече създадени, които изцяло отговарят на нашите потребности и стремежи.

Освен това на мнозина им предстои да осъществат сполучливи сделки с недвижими имоти, да уредят конфликти между представители на различни поколения, да намерят източник на вдъхновение в стари приятели и прочетени някога книги. На по-глобално ниво се очакват нови реформи, които благоприятно ще повлияят върху нашия живот.

Чакат ни и някакви ярки, запомнящи се мероприятия, така или иначе свързани със спорт, масови развлечения, изкуство. А и ние сами ще играем с удоволствие пред публика, ще се перчим, в мнозина ще се събудят артистични способности и някакви други таланти, които дотогава са били скрити толкова дълбоко, че е било трудно дори да заподозрем тяхното наличие.

При това обаче през първите две десетдневки не са изключени вътрешни противоречия. От една страна, ще се стремим към свобода на личните изяви, към креативни експерименти, към развлечения, доставящи ни удоволствие и към неконтролирано разпореждане с парите. От друга страна обаче, ще започнем да мислим в твърде практически категории, затова ще се въздържим от много от своите "искам" и причината ще бъде банално икономисване, ще се откажем от екстремни и спонтанни пътешествия, ще се постараем да направим така, че дори творчеството ни да бъде с утилитарен характер.

Затова пък после ще влезем в състояние на пълна душевна хармония. Желания и възможности ще си съответстват идеално, а вниманието към дребните неща ще ни помогне да направим открития, до които изобщо не сме могли да стигнем и дори необходимостта да се трудим тогава, когато ни се иска да се отпуснем, няма да ни развали настроението, тъй като ще бъдем убедени, че работим с перспектива за бъдещето.

През третата десетдневка обаче също ни очакват няколко неприятни изненади. Можем да се сблъскаме с формализма и бюрокрацията, с визови проблеми и дори със забрана за посещение на някакви територии, с невъзможност да излезем извън някакви официални рамки. Предстои ни да вземем участие в конфликти поради неправилно съставени и небрежно попълнени документи. Заради стремежите на хора, които се смятат за "истината от последна инстнация", може да започнем да критикуваме прекалено много околните.

В началото на месеца мнозина ще реализират своите стари творчески идеи, ще си позволят сериозни покупки за себе си, ще пръснат пари за удоволствия и развлечения; След 4-ти август обаче са вероятни угризения на съвестта и отказ от прекалено големи разходи. В средата на август в мнозина ще се събуди снобизъм и горделивост, а други ще се въодушевят за неуместни подвизи. В края на месеца на първо място ще излезе грижата за здравето, приоритет ще стане здравословният начин на живот; възможни са и опити за облага на чужда сметка.

Неблагоприятните дни през месеца: 2, 10, 18, 25.

Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.

  ОВЕН
ОВЕН
През август на Овните им предстои да излязат от много кризи (финансова, личностна, творческа), да се освободят от миналото, да постигнат важни успехи на професионалното поприще. Голяма е вероятността да се справите с онези проблеми, които са стопирали значими за вас процеси и не са ви позволявали да използвате изцяло своя потенциал.

Освен това, очаква се някакво забележително пътуване, по време на което вие ще осъществите полезни и приятни познанства, ще се научите на нещо ново и дори може да станете адепт на някакво философско или религиозно течение. Не са изключени и изгодни сътрудничества с онези, които притежават някакви уникални таланти.

В началото на месеца звездите ви предричат солидна печалба, част от която вие очевидно ще изхарчите за някакви свои увлечения. В средата на август споменът за някои стари грешки няма да ви позволи да направите нови. В края на месеца е вероятен конфликт с онези, които ще се опитат да ви диктуват и поставят някакви условия.

Най-благоприятните за вас дни през август: 7, 9, 21, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
През август на Телците очевидно ще се наложи да се сблъскат с някакви проблеми, свързани с деловата сфера, с някакви размествания. Впрочем, вие най-вероятно бързо ще намерите изход от получилата се ситуация и благополучно ще преодолеете препятствията. Важното е да не слушате съветите на твърде самоуверени персони.

Освен това, много е възможно да ви се наложи да преразгледате своя бюджет и временно да се откажете от някои пера в разходите си. Не е изключено, вместо да харчите за нещо обичайно, но незадължително, да предпочетете да събирате пари за нещо важно, например образование или предполагаема почивка в санаториум.

В началото на месеца се очаква посещение на някакво официално заведение, в което може да се състои нелек разговор. В средата на август вашата природна практичност ще ви помогне да решите сложна задача. В края на месеца не си струва да криткувате онези, които ви подкрепят, за да не се лишите от благосклонността на тези хора.

Най-благоприятните за вас дни през август: 12, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
2, 9, 23.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
През август Близнаците могат да надценят своите способности и възможности. Не бъдете прекалено самоуверени, за да не попаднете в грозна ситуация, да не навредите на своята репутация и да не разочаровате хората, които са готови да ви предложат повече, отколкото имате сега. Не е добра идея и да обещавате нещо, което със сигурност не сте в състояние да изпълните.

Освен това, този период е абсолютно неподходящ за някакви далечни пътешествия и пътувания, от които в една или друга степен зависи вашата съдба в бъдеще. Не е желателно и да приемате бизнес предложения, направени от приятели; да получите нещо благодарение на тяхната реализация едва ли ще можете, но може много лесно завинаги да си развалите отношенията.

В началото на месеца много неща ще зависят от вашето умение правилно да подреждате приоритетите си и да не отлагате за утре онова, което трябва да се свърши в момента. В средата на август няма смисъл да започвате проекти, в които от вас се изисква да поемете твърде голяма отговорност. В края на месеца пазете здравето си.

Най-благоприятните за вас дни през август: 3, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 18, 25.
 
РАК

През август на Раците най-вероятно им предстои да се върнат към някакви замразени някога проекти, така или иначе свързани с партньори в чужбина или с хора от друг град. При това, очевидно ще ви се наложи да търсите общ език с хора, чиито ценности в живота съществено се различават от вашите собствени ценности.

Освен това, има вероятност да се отправите в някакво развлекателно или образователно пътуване в компанията на хора, с които вече сте осъществявали подобни пътувания. И още нещо, възможно е да ви предстои да преразгледате своето разписание и да направите в него поправки, ориентирайки се по някакви нови и доста благоприятни за вас обстоятелства.

В началото на месеца ви очаква някаква необичайна творческа изява. В средата на август вие с лекота ще се справите с някакви битови или административни проблеми. В края на месеца пред вас могат да се открият нови перспективи; не е изключено те да се появят благодарение на човек, с когото някога сте си сътрудничили.

Най-благоприятните за вас дни през август: 1, 4, 8, 15, 22, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 13, 23, 27.

 
ЛЪВ
ЛЪВ
През август Лъвовете могат да очакват нови рентабилни предложения, нарастване на доходите, повишение на работоспособността, успех на творческото поприще. При това ви предстои да станете по-практични, ще започнете да виждате ползата там, където по-рано тя за вас не е съществувала. Ще ви зарадват с нещо приятелите, както и онези, комуто някога сте направили важна услуга.

Освен това, ще се появи възможност да започнете проект, който отдавна обмисляте и често обсъждате със съмишленици. Най-вероятно обстоятелствата ще се подредят по такъв начин, че вие ще решите да преминете от думи към действия и вашето начинание ще се окаже доста успешно. Очакват се и интересни пътувания, инициирани от самите вас.

В началото на месеца ще се сбъдне онова, за което вие отдавна мечтаете. В средата на август ще се сдобиете с нови блага и ще навлезете и усвоите някакво ново практическо поприще. В края на месеца са възможни конфликти с онези, които ще посмеят да ви критикуват или ще се опитат да ви натрапват някакви решения, действия или занимания.

Най-благоприятните за вас дни през август: 3, 29, 30, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 20, 27.
 
ДЕВА

През август много е възможно Девите сами да си създадат проблеми, които ще се наложи да решават по официален ред. Не е изключено да поискате да "отхапете по-голяма хапка", отколкото можете да сдъвчите, а някой активно ще се противопостави на това. Не преследвайте нечестни приходи, не бягайте след чуждо имущество, по-добре проявете благородство, отколкото после да оправяте последствията от собствената си алчност.

Впрочем, очакват ви и позитивни моменти. Най-вероятно пред вас ще се появи шанс да посетите място, където отдавна искате да попаднете; ще можете да направите нещо важно за своето бъдеще; ще се започне конструктивен диалог с роднини, с които по-рано сте имали разногласия или дори вражда.

В началото на месеца ще се наложи да се отзовете на нечия инициатива и да пожертвате своите планове. В средата на август много неща ще зависят от това, доколко добре умеете да пресмятате последствията от своите действия и изказвания. В края на месеца някаква ваша постъпка ще постави началото на нов етап в живота ви.

Най-благоприятните за вас дни през август: 3, 6, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 18, 19, 25, 26..

 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ

За Везните август най-вероятно ще стане един напълно успешен и забележителен месец. Голяма е и вероятността да имате изключителни професионални постижения, които да ви помогнат да се преборите за по-висока длъжност или да ви бъде възстановено онова, което преди известно време сте загубили. Очаква ви и активна творческа реализация.

Освен това са възможни множество развлекателни пътувания, в които вие не само ще си починете, но и ще научите нещо ново, ще осъществите нови интерсни познанства, ще покажете някакви свои таланти. Трябва обаче наистина да сте готови, че поради всички ваши успехи и хубаво настроение ще се появят и завистници. Вероятна е и неконструктивна критика по ваш адрес.

През първата десетдневка на август ви очаква начало на някакъв интересен проект, така или иначе свързан с обществена дейност. В средата на месеца ще се наложи да обмисляте с подробности някаква стратегия. В края на август си струва да сте по-педантични, което ще ви избави от много проблеми.

Най-благоприятните за вас дни през август: 6, 8, 12, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 23.

 
СКОРПИОН

През август на Скорпионите най-вероятно ще се наложи активно да отстояват някои свои интереси, при това както на професионалното поприще, така и в личния живот. Голяма е вероятността околните да се опитат да ви отнемат онова, което ви принадлежи по право, и вие да бъдете принудени да си "покажете зъбите", за да запазите онова, което имате.

Освен това, не са изключени проблеми със самоопределянето - онова, което дълго време е било смисъл на живота ви, може да загуби своята актуалност. От вътрешните противоречия и лутания ще ви спаси обръщането към някаква специфична философия или художествено произведение, което доста своевременно ще попадне пред очите ви.

Началото на месеца не е подходящ момент за започване на проекти, предполагащи генериране на творчески идеи. В средата на август ще се наложи оперативно да реагирате на промени в текущата реалност. В края на месеца ще съумеете да решите много проблеми, не са изключени обаче трудности в общуването с хора от друг град (страна).

Най-благоприятните за вас дни през август: 9, 11.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
1, 12, 15, 19, 22, 26, 29.

 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
През август на Стрелците ще им върви във всички области на тяхната дейност в живота. Вероятно ще получат разкошни делови предложения, ще имат интересни, макар и доста неочаквани пътувания, успешно ще решават сложни професионални въпроси. А и с околните ще се формират преди всичко топли и доверителни отношения.

Наистина не е изключено някаква ситуация да ви накара да направите преоценка на ценностите, да започнете по-сериозно да се отнасяте към някакъв аспект на своя живот, да отделите внимание на онова, което по-рано сте смятали за ненужно и не толкова важно. Впрочем, това ще ви помогне да станете по-мъдри и да не се сблъсквате отново със същите "любими" проблеми.

В началото на месеца творчески и с вдъхновение ще се отнасяте към всичко, което правите. В средата на август извънредни обстоятелства ще ви накарат да се замислите за това, че е време да преминете към ново ниво на самосъзнание. В края на месеца са вероятни непредвидени разходи, така или иначе свързани с битовата сфера.

Най-благоприятните за вас дни през август: 4, 12, 13.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17, 31.
 
 
КОЗИРОГ
 
През август на Козирозите ще се наложи да положат немалко усилия, за да запазят нормални взаимоотношения и с деловите партньори (началниците), и с онези, с които те са в тесни взаимоотношения в личния си живот. Най-вероятно "препъни-камък" ще стане разликата във възгледите и отношението на тези хора към изпълнението на преките им задължения. Впрочем, всичко това няма да ви попречи да реализирате някакви стари свои идеи и да получите от това или солиден приход, или главозамайващо удоволствие.

При това очаква се и някакво мероприятие, където вие ще се окажете в центъра на вниманието и ще можете по някакъв начин да повлияете на ситуация, която ви тревожи или не ви устройва.

В началото на месеца в общуването с околните се постарайте да не засягате тяхното самолюбие. В средата на август е възможно рязко да се променят някакви ваши планове, но това ще е във ваша полза. В края на месеца е възможно вие да се заемете със здравето си, а ако имате вреден навик, да се появи потребност да се откажете от него.

Най-благоприятните за вас дни през август: 14, 16.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 4, 11, 18, 22, 25, 29.
 
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
През август Водолеите отлично ще се справят с всичко, което е свързано с кариера, с професионална реализация и с кардиналното решаване на проблемите. Що се отнася до здравето, и междуличностното общуване, там ще имате трудности. Добре е да пазите нервите си и сърдечно-съдовата си система, да не влизате в конфликти и да не се впускате в нови познанства.

Освен това, не е изключено започване на сътрудничество с някаква обществена организация. Най-вероятно впоследствие всичко да се подреди доста сполучливо, но през този мосец вие очевидно ще бъдете принудени или да се сражавате за лидерските позиции, или да доказвате колко сте нужни и полезни.

В началото на август се постарайте да не се карате с близък приятел. В средата на месеца ще имате шанс да осъществите старо желание, при това вероятно за неговата реализация ще се възползвате от свой или чужд стар опит. В края на август ви предстои да получите някакви блага, благодарение на свои стари заслуги.

Най-благоприятните за вас дни през август: 13, 16, 17, 20, 24, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21.
 
 
РИБИ
 
РИБИ
През август на Рибите най-вероятно ще им се наложи да работят тогава, когато те са планирали да си почиват. Не е изключено по такъв начин спешно да се наложи да довършвате онова, което по някакви причини не сте довършили в предвидените срокове. Впрочем, голяма е вероятността да се появят доброволни помощници, които съществено ще облекчат задачата ви.

Освен това се очакават няколко срещи с хора, които означават много за вас и периодично ви подхвърлят забележителни идеи или ви дават действени съвети. Възможно е и пътуване дотам, където ви е хубаво, или посещение на зрелищно мероприятие, на което вече сте присъствали, и то ви е харесало.

В началото на месеца ви предстои да съчетаете някакво важно занятие с позитивно общуване. В средата на август вие очевидно ще се опитате да избегнете някакви разходи, но не е казано, че ще съумеете да го сторите. В края на месеца не са изключени конфликти в работата; пък и при изпълнението на някакви странични служебни задачи е възможно да възникнат трудности.

Най-благоприятните за вас дни през август: 11, 12, 19, 20, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17, 24, 31
.

 
  Н. Попова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2016
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.