Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ 2014
Тази година ноември ще ни донесе промени, засягащи социалната и икономическата сфери. Най-вероятно активно ще се въвеждат нови санкции и ограничения, които ще засегнат средната клаа и онези, които в дадения момент се опитват да си създадат търговски връзки с чужбина или да купуват нещо конкретно от там.

Освен това, голяма е вероятността от поредица от нововъведения, заради които мнозина ще бъдат принудени да променят своите навици и да се откажат от някакви планове, включително и тези за новогодишните празници. Вярно е, че не е изключено новото да се окаже несъстоятелно, нововъведенията да отменят бързо, но до този момент впечатлителните хора вече ще са преподредили своя живот и своите намерения.

Освен това, е възможно да ни забранят или ограничат достъпа до някаква информация. И в същото време много частни сведения е възможно да станат достъпни и публично огласени; те ще бъдат обнародвани или използвани за користни цели. Така че препоръките са старателно да пазите личните си данни и да не се доверявате прекалено на съобщения със съмнителен характер.

При това през месеца се очаква застой в деловата сфера. Ще бъдат спрени някакви проекти, ще се отменят постигнатите по-рано договорености, ще се намалят доходите, реализацията на замисленото ще се съпровожда с определени трудности. Да се борим с това е безполезно, това ще трябва просто да се преживее, да се изчака трудния момент, още повече, че най-вероятно той няма да продължи дълго.

Предстои ни да се сблъскаме и с болно самолюбие - както своето собствено, така и нахората около нас. Всякакви изказвания ще се възприемат изкривено, във всичко ще търсим подтекст, таен смисъл, поводи за обиди и конфликти. Ще се увеличи мнителността, а самооценката ни за известно време ще се снижи, което ще доведе до неадекватна проява на конформизъм.

Индивидите по-често ще се противопоставят на обществото, доказвайки своята различност и отстоявайки своята особена, самобитна гледна точка. За дадения период характерно ще се окаже поведение, подчинено на принципа: "защитавай се, дори когато не те нападат", а онези, които се държат агресивно, ще предпочетат изобщо да действат под девиза: "Бий пръв!".

Впрочем, не всичко ще бъде толкова негативно. Мнозина, възползвайки се от понижената делова активност, ще се върнат към стари идеи и успешно ще ги реализират. Можем да очакваме и творчески пробиви, и интересни пътувания, и повече внимание към духовната или мистична страна на човешкия живот. Желанието ни да направим своя живот по-комфортен ще доведе до благоустройство на жилището и използване на новаторски и дизайнерски решения.

В началото на ноември на мнозина им предстои да събират плодовете на своята дейност от предишните 10 месеца и изцяло да използват онова, което са успели да свършат и припечелят. През втората десетдневка на ноември ще се появят нови планове, увлечения, пристрастия, което на свой ред по някакъв начин ще ни отдалечи от случващото се в деловата сфера. В края на ноември ние ще отстояваме активно своите права, идеи, интереси и принципи.

Неблагоприятните дни през месеца: 7, 14, 22, 29.

Да не забравяме, че "чисти" знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак - както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.
  ОВЕНФотогалерия ЕЛИЦА


Курсове по гръцки език в ПАНЕЛИНИКА
ОВЕН

През ноември Овните ги очаква застой в работата им. За да излезете от кризата, не е изключено да ви се наложи да отстъпите от някакви свои принципи и да се съгласите на компромис с хора, с които вие по принцип се стараете да не се договаряте за нищо. При това вероятни са конфликти с онези, от които така или иначе зависи вашата делова самореализация. Възможно е вие да не сте оправдали очакванията на тези хора.

Събитията, които се случват в работата, определят вашето настроение, което на свой ред може да доведе до непредсказуеми постъпки. Има вероятност вие да започнете редовно да се отказвате от общуване с онези, с които обикновено се виждате с радост, но при това да се впуснете в някакви авантюри с практически странични за вас хора. Бъдете предпазливи, иначе към трудностите в службата ще се прибавят и проблеми от личен характер.

В началото на месеца върху вашата дейност ще влияят грешки, допуснати в миналото. В средата на ноември може да се сдобиете с ново и не съвсем адекватно увлечение (хоби). В края на месеца не е добре да се затваряте в себе си, иначе ще изпуснете не само шанса да излезете от застоя в деловата сфера, но и някои перспективни възможности.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 3, 4, 5, 9, 11, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29.

 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ

През ноември на Телците им предстои да се сдобият с нови делови и приятелски контакти. Най-вероятно вие ще съедините хармонично служебното и лично общуване, което на свой ред ще ви донесе двойна полза - вие не само ще прекарате време в обществото на съмишленици, но и благодарение на тях ще получите възможност да започнете интересни проекти и да увеличите своите доходи.

Освен това, през този месец не е изключено успешно пътуване в друга страна. Напълно е възможно вие да съвместите почивката си с някакви ангажименти или с шопинг. При това обаче по-добре е да не вземате кола по наем - възможни са аварии и други пътно-транпортни неприятности, така че използвайте обществения транспорт.

В началото на ноември може да смените кръга от хора, с които общувате, и да се отдалечите от онези, които много години сте смятали за свои приятели. В средата на месеца ви предстои да започнете няколко проекта и далеч не всички ще бъдат свързани с вашата работа. В края на ноември ще нарасне интересът към сфера, към която по-рано сте били безразлични.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 6, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
11, 25.

 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ

През ноември Близнаците ги очакват вълнения и неопределеност. Не е изключено да се отложи старта на някакъв проект, за чиято подготовка вече сте изразходвали много време, сили и може би, пари. При това най-вероятно поради тази причина вие да бъдете принудени да стопирате и някакви други свои ангажименти, което на свой ред ще доведе до по-ниски доходи и разногласия с онези, които така или иначе зависят от вас.

Впрочем, застоят в деловата сфера ще ви позволи да се заемете с личностно развитие. Голяма е вероятността да се увлечете от философия, мистика или теология и да съвместите това с някакви физически упражнения. Такъв подход ще се окаже правилен - вие ще спрете да се тревожите и много скоро всичко ще се нареди.

В началото на месеца ще ви се наложи рязко да промените плановете си. В средата на ноември ще решите кардинално някакъв стар проблем. В края на месеца ще се подобри текущата ситуация - очакват ви някакви перспективни начинания, сполучливи сътрудничества и солиден приход.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 5, 8, 9, 12.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 20, 27.

 
РАК

През ноември Раците ги очаква напрегната трудова дейност. Голяма е вероятността някакъв проект да изисква от вас не само допълнителна отговорност, но и да се отдадете изцяло на процеса. Най-вероятно ще ви се наложи да оставате след работно време до късно, или временно да забравите за почивни дни. При това за този труд ще ви платят не веднага - доходите ще дойдат едва след месец или месец и половина.

Освен това ви предстои да си взаимодействате много тясно с роднини. Някакви общи въпроси ще ви добавят грижи, и ще се стигне до това, че изобщо няма да ви стига времето. Въпреки това, постарайте се все пак да си почивате пълноценно или поне да си отспивате, иначе към края на ноември енергията ви ще секне и това ще стане причина за някакво заболяване.

В началото на месеца ви предстои или да продължавате онова, което сте започнали в началото на октомври, или да се върнете към решававето на стари проблеми. В средата на ноември околните постоянно ще изискват нещо от вас. През третата десетдневка следете старателно здравето си и не допускайте преумора - тя може да стане "последната капка".

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 6, 10, 20, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 11, 22, 29.

 
ЛЪВ
ЛЪВ

През ноември Лъвовете ги очаква по-слаба делова активност. Не е изключено човек, от когото така или иначе зависи интензивността на вашата дейност, да оттегли някакви поръчки или по някакъв друг начин да повлияе негативно на трудовия процес. Най-вероятно във връзка с това да ви се наложи да включите режим на икономии и да се откажете от реализацията на някакви приятни планове.

Впрочем, независимо от намаляването на доходите, известен застой в работата ви няма да ви разстрои твърде много, тъй като ще ви позволи да се отпуснете и да си починете. При това много е вероятно още в началото на декември да започнат да постъпват приходи към вас от други, по-доходоносни източници, така че няма да останете на минус.

През първата десетдневка на ноември ви предстои да се занимавате с въпроси, касаещи вашето жилище или имот, в по-широк смисъл на това понятие. В средата на месеца ви очакват активни развлечения и разни пътувания. През ноември ви очакват важни преговори с потенциални делови партньори или клиенти.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 9, 12, 13.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
8, 15, 22, 29.

 
ДЕВА
През ноември Девите ще постигнат зашеметяващ успех. Може би ще оставите в миналото някакви съмнения и проблеми в работата, а може и да започнете активно да се трудите на ново поприще, но във всеки случай вашата дейност ще започне да ви носи не само добър доход, но и морално удовлетворение. При това не е изключено повишение в длъжност, което на свой ред ще спомогне за личностното ви и професионално развитие.

Очакват ви и нови увлекателни проекти, в които ще можете пълноценно да проявите своите най-добри качества. При това най-вероятно вие ще бъдете така заети с това, което се случва в деловата сфера в живота ви, че ще започнете да прекарвате на работното си място много повече време от обикновено.

В началото на месеца ви очаква някакво обучение или ще получите нов опит. В средата на ноември, увлечени в някакви ангажименти, ще оставите на заден план дори онова, което смятате за много важно. В края на месеца могат да възникнат известни трудности в общуването с околните или ще ви застигне ангина. Пазете гърлото си.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 5, 12, 15, 16.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 13, 14, 21, 28
.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
За Везните през ноември могат да възникнат професионални и материални трудности. Не е изключено заради решението на някакъв човек да се сблъскате с криза в деловата сфера и да бъдете принудени да смените местоработата си или най-малкото значително да свиете разходите си. Впрочем по-добре ще бъде да не бързате да сменяте работата си, много скоро всичко ще се подреди. Голяма е вероятността да отменят набързо взетото решение.

Този кратък престой в дейността ви ще ви позволи да се заемете с онова, което отдавна сте отлагали. Най-вероятно ще възобновите някакви важни за вас отношения, ще заминете някъде, където отдавна сте искали да отидете, ще довършите онова, което изисква наистина да бъде свършено. Така че запазете оптимизма си и не си позволявайте униние.

В началото на месеца ще ви се наложи да промените своя дневен режим или своите навици. В средата на ноември в живота ви ще влезе нещо, което ще ви примири с действителността и ще изпълни живота ви с нов смисъл. В края на месеца при вас ще се върне онова, което сте смятали за загубено.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 8, 15, 17, 19, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 11, 23, 25.
 
СКОРПИОН
През ноември Скорпионите ги очаква активно общуване с настоящи и потенциални делови партньори. Най-вероятно пред вас ще се появи възможност да започнете проект, който ще ви позволи да преминете на ново професионално ниво и да направите стъпка напред в кариерата си. Това обаче ще изисква множество съгласувания и преговори с най-различни хора.

При това ви предстои да оправдаете нечие доверие. Не е изключено човек, който ви покровителства, да се застъпи за вас пред някаква общност или да ви даде отлична препоръка. Таа че ще ви се наложи да мислите не само за резултатите от вашата дейнот, но и за това как да не подведете този, който вярва във вас.

В началото на месеца вие най-вероятно ще се заемете с личностното си развитие. Това може да бъде свързано както с повишаване на квалификацията, така и с творческата ви самореализация в свободното от работа време. В средата на месеца ви очакват отлични успехи и постижения в най-важното за вас сега поприще. В края на месеца деловата ви активност ще понамалее, но пък ще нарасне стремежът ви към самоусъвършенстване.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 4, 11, 20.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 7, 14, 17, 24, 28.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ

През ноември Стрелците ги очакват успехи едновременно в няколко важни за тях сфери. Най-вероятно вие ще се освободите от нещо, което ви е пречело пълноценно и ползотворно да действате и това ще се отрази благоприятно както върху вашето финансово положение, така и върху други области на вашия живот. Може да очаквате, че заедно с по-високото самосъзнание, ще имате и увеличение на доходите, и по-висок авторитет.

Освен това до вас могат да се появят хора, които ще открият пред вас нови възможности. Те ще ви помагат толкова умело и ще ви подтикват към такива начинания, че в някакъв момент вие ще разберете колко е ценно това и ще предпочетете тези хора пред свои стари приятели. Звездите ви подсказавт и пътуване, което ще стане знаково за вас.

В началото на месеца вие благополучно ще се освободите от някакви фактори, които ви ограничават. В средата на ноември ви очаква солиден приход. Вярно е, че не е изключено да ви се наложи да го разпределите между роднини и статусни покупки. В края на месеца ще се отправите на някакво пътешествие.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 6, 20, 23, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.

 
 
КОЗИРОГ
 
Козирозите през ноември няма да си загубят времето напразно. Най-вероятно всяко ваше действие ще бъде изпълнено с особен смисъл и стремеж за получаване на едни или други блага. Дори приятелското общуване, което ви очаква през свободното време, едва ли ще се окаже чисто развлечение - най-вероятно вие ще се срещате с тези хора, само за да извлечете полза от доброто им отношение към вас.

Вашата целеустременост ще донесе добри плодове. Предстои ви да започнете нови проекти, а тъй като основната им част ще бъде инициирана лично от вас, то всичко ще бъде подредено именно така, че да ви осигури успех и по-голям приход. През месеца ви очакват и перспективни делови познанства, и някакви важни открития.

В началото на ноември ще се повиши деловата активност, вие ще започнете да мислите мащабно, тоест да планирате успешно и да реализирате едновременно няколко начинания. В средата на месеца важна роля ще изиграят полезните делови и приятелски връзки. В края на ноември ви очакват чести пътувания, всяко от които ще бъде в една или друга степен изгодно за вас.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 8, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
6, 10, 13, 17, 20, 27.
 
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
През ноември Водолеите могат да стъпят на ново ниво. Не е изключено да си осигурите подкрепата на влиятелен човек, който ще ви помогне да сте по-близо до заветната цел в кариерата. Най-вероятно вие ще помогнете на тази личност в сложна ситуация и за награда ще получите предложение, от което никой не се отказва. И макар че взаимодействието с този човек може да се окаже сложно в емоционален план, но пък то ще ви донесе огромна полза.

Освен това, някакви други ваши действия ще ви помогнат да си създадете нови делови контакти, които също ще спомогнат за вашия успех в бизнеса. Очаква ви и уреждане на някаква спорна или конфликтна ситуация с колеги.

В началото на месеца вашето умение да мислите нестандартно ще ви донесе благоприятни промени. В средата на ноември ви очаква приход от няколко проекта. При това ви предстои да установите нови контакти. В края на месеца огромна роля в живота ви ще изиграят хора, с които сте много близки.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 8, 12, 26, 27, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 23, 30.
 
 
РИБИ
 
РИБИ

За Рибите ноември може да стане най-продуктивният и рентабилен месец през 2014 година. Ще нарасне вашият авторитет, ще се ползвате с уважение сред колеги и делови партньори. Всички ваши планове ще се реализират лесно и успешно. Най-вероятно ви очаква не особено голям приход, но пък напълно заслужен от вас стремителен възход в кариерата. При това звездите ще ви поднесат множество изгодни предложения. Главното е да изберете най-достойните и да не играете на дребно.

Ноември ще ви донесе и общуване, което ще се отрази благоприятно на вътрешното ви състояние. Не е изключено да влезете в някаква специфична общност, в която с вас ще споделят тайни, недостъпни за обикновените граждани.

В началото на месеца ви очаква стабилизация на ситуацията едновременно в няколко области на живота. В средата на ноември някакви ваши постижения ще ви изведат на съвършено друго личностно и професионално ниво. В края на месеца вие най-вероятно ще се наложи отново да преподредите приоритетите си и да решите какво е по-важно за вас - получаването на добър доход или духовното развитие.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 1, 2, 3, 6, 21, 28, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19, 26.

 
  Н. Попова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2012
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.