Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
18 -24 май 2015
Седмицата започва с новолуние в края на знака Телец. Импулсът на земната, съзидателна космическа програма тази година се случва два пъти - в Телеца има две новолуния...
прочети още...
  ОВЕН
Курсове по гръцки език в ПАНЕЛИНИКА
ОВЕН
През третата десетдневка на май в семейството ви се случват изненади. По-скоро приятни, но твърде възбуждащи вас и вашите близки у дома. Може би причина за тези събития са обективните обстоятелства, но най-вероятно вие ще бъдете този, който ще смущава спокойствието и ще инициира изненадите. Особено ако сте родени през първата десетдневка на април. Има смисъл да се обърнете към влиятелни познати, да отдадете дължимото на приятни познанства, срещи и пътувания. До 9 юни пътуванията може да се бавят, да се отлагат. За тяхното осъществяване ще бъдат необходими допълнителни усилия. Познанствата и срещите през тази седмица ще бъдат не с нови хора, а с такива, които сте познавали. Връщането на "изгубените" хора в живота ви е актуално в периода до 9 юни.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
Финансовата страна на живота от 17 до 28 май сериозно ще ви стресира. Рождениците от седмицата ще си носят тези проблеми до дълбока есен. Най-вероятно необходимите плащания ще превишават съществено постъпващите средства. Пък и разходите "за себе си" от 23 май до 6 юли ще се окажат сериозни. Бизнес проектите едва ли ще ви обогатят сега, пък и те не са ви интересни. Значи по-добре е да живеете в обичайния си режим . прави каквото трябва, пък да става каквото ще. В семейството ви, вкъщи откровено ви е добре и през тези почивни дни ще се убедите в това. Непременно ще ви зарадват децата и хората, които обичате. Не е изключено, вашите разходи да бъдат свързани с желанието да повишите семейните доходи и комфорт. И тогава те ще бъдат напълно оправдани.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
В четвъртък първите от Близнаците празнуват рожден ден. Рождениците от седмицата си поставят задачата да ликвидират натрупаните трудности в отношенията с околните. Това може да бъде близък човек, делови партньор или доста страничен човек, но олицетворяващ "съпротивлението", човек, който ви товари с допълнителни задължения. Всеки си има своите условия, обстоятелства и характер, всичко се формира според индивидуалността. Ще кажем само, че противостоянието и борбата за своите интереси ще продължи до дълбока есен. Ако сте спортист, то всичко е оправдано. Във всеки вариант сега вие предпочитате активната, напориста позиция, инициативни сте, но едва ли сте последователни и праволинейни.
 
РАК

През третата десетдневка на май при вас се случва доста важно събитие, свързано с домочадие, пари и вашия статус. Някои от вас ще минат под венчило, друг ще вземе кредит заради любимото пораснало чедо, трети ще си намери още някоя друга грижа. Главното сега е, че вашето благополучие неотклонно се подобрява, в което ще се убедите през тези почивни дни. Продължавайте да го повишавате и по-нататък - имате още два месеца пред себе си за това. До рождения ви ден е останал месец и това ви вкарва в период на понижени биоритми, на относително безсилие. Това разбира се ще забележат не младите и здравите, а възрастните и болезнени хора. Предприемайте защитни мерки, пазете силите си, изразходвайте ги икономично и е желателно това да бъде труд за душата.

 
ЛЪВ
ЛЪВ
При вас енергията и предприемчивостта се проявяват в груповата дейност, при наличие на съмишленици и помощници. Но и с тях не всичко е гладко - възможни са дълбоки разногласия, които ще се наложи да се преодоляват гъвкаво и настойчиво. Въпреки това, има смисъл да се заемете с организирането и осъществяването на своите мащабни планове. От 17 до 28 май по този път ще се наложи да преодолявате обективни препятствия. Не отпускайте ръце, трупайте решителност. Помнете, че подобна ситуация ще се повтори през есента. Би било добре дотогава да сте преборили част от пътя, за да ви бъде после по-леко. Сега романтичните отношения радват малцина. Децата добавят още грижи. Но всичко това изисква вашето въздействие, вашето участие и ръководство.
 
ДЕВА
От 23 май до края на юни важните събития касаят нашата кариера и социално положение. За постигането на целта ще се наложи да проявите максимум енергия, предприемчивост, организационни способности в условията на конкуренция, съперничество и интриги. Възможни са например, интрига в борбата за длъжност, разочарование от условията на предлагания договор. Кой кого ще избутва с лакти и ще заблуждава, зависи от жизнената позиция. Не бива да се изключва навреждания на репутацията. Ако вашата работа не предполага съперничество в кариерата, важните събития могат да бъдат свързани със семейството, с родителите. Каквото и да е, вашият път сега кривуличи и няма да ви доведе много скоро до целта. До 9 юни не сключвайте договори, лесно можете да се излъжете.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
Вашият живот до края на юни се подрежда енергично. Той е наситен със стратегически постъпки в името на осъществяването на дългосрочни планове, за чието осъществяване вие ще хвърлите всички сили. Трябва да се каже, че до средата на юни по този път ще се наложи да преодолявате забавяния, препятствия и всякакви спънки. И едва към края на юни реализацията ще тръгне с ускоряващ се темп. Важното пътуване в чужбина трудно и със спънки, но ще се осъществи. Финансовите, семейни или съпружески обстоятелства са неблагоприятни през третата десетдневка на май. Те изискват от вас не изчакване, не предпазливост и търпение, а настойчиво преодоляване.
 
СКОРПИОН
Ако от началото на годината вие сте усетили финансови ограничения и те не ви харесват, сега е моментът да бъдат ликвидирани с помощта на трети лица. Ако това са ограничения, свързани със състоянието на собственото ви здраве, също привличайте странични ресурси. За повечето Скорпиони до средата на юни се формира напрегната, стресова обстановка на работното място. Вие се сблъсквате с необходимостта да установите разнообразни контакти, да включите интелекта си и умението да работите с потоци от информация на максимум. От това как ще се справите с това, зависи и вашата кариера. Напомнянето към вас е, че имате пред себе си още няколко месеца, за да се придвижите в кариерата. Използвайте ги.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
От 17 до 28 май се случват дребни и по-големи събития, които си струва да възприемате като "момент на истината", разкриващи истинското положение на нещата около вас, отношението към вас на определени хора, оказали се редом с вас, степента на вашата увереност в себе си и отговорност за случващото се. Време е да се сключват или развалят договори, да се развързват възли, които не са от днес завързани, а най-малкото от декември миналата година. Само че формалното обличане на всичко това в документ е желателно да става след 12 юни. Особено внимание обърнете на конфликтните, съпернически отношения. Всичко това ще се върне есента. Само че ще бъде в малко по-променен вид, на друго ниво на спиралата. Именно тогава е изключително важно да оцените и да се погрижите за своята увереност в себе си и за физическото си състояние.  
 
КОЗИРОГ
 
През третата десетдневка на май в личния ви живот се случват важни събития, които ще ви накарат да се тревожите, да се вълнувате и заедно с това да проявявате диктаторските си качества. В тази драма ще бъдат въвлечени най-вече родените през първата десетдневка на януари. Тестови събития ще има в петък - постарайте се този ден всичко да се подреди благополучно и във ваша полза, тогава и по-нататък всичко ще върви гладко. В резултат домашната ситуация ще се промени с още една стъпчица. Важното е тя да бъде в положителна посока. Декемврийските Козирози ще бъдат повече заети с работа, бит и със своите разнообразни задължения, които съвсем не са доброволни. Ще съумеете да се справите успешно с всичко това в четвъртък. Всяко дори дребно постижение ще ви бъде от полза.  
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
Вашият живот протича в благоприятна обстановка. Но това не означава, че вие можете лекомислено да рискувате в бизнеса, да се потопите в играта, да влезете в романтични приключения и екстремни спортни развлечения. Умереността не винаги е характерна за вас, но всичко хубаво си има граници. Сега вие лесно можете в своя ентусиазъм да премахнете тези граници. Ако вашата творческа натура се реализира в нещо безобидно и безопасно, това е най- оптималният вариант. В понеделник бъдете изключително предпазливи, когато купувате нещо или харчите пари - рискът да ви излъжат и да се разочаровате е голям. До края на май не си струва да поемате върху себе си сериозни финансови, имуществени и семейни ангажименти.  
 
РИБИ
 
РИБИ
Събитията до средата на юни се съсредоточават в семеен кръг. Хората са повече от обикновено, с документи, роднини или с дребен ремонт е малък хаос. Доколко всичко това за вас е важно и ви безпокои, съдете по събитията в понеделник. Може би, вие пребивавате в неведение относно реално случващото се в семейството? За това може да си направите изводите в понеделник и вторник. В оптималния вариант вие ще трябва да се съсредоточите своите сили върху всичко, което чрез частични размествания и организационни промени ще укрепи вашата житейска база. Включително до преместване на предишно местожителство, връщане към някакво предишно състояние. Помислете върху това до средата на юни, след което вземете решение, изберете окончателния вариант за подобренията. Главното е да не поощрявате в дома си прекалено бурната дейност и да не разпалвате противоречия между близките си вкъщи.  
  Н. Чиркова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2012
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.