Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
23 - 29 ноември 2015
През тази седмица е налице възможност да се съчетаят в едно дипломация, делово сътрудничество и взаимни интереси, насочвайки всичко това към постигане на далечна стратегическа цел, обединяваща мнозина. Обоснована е надеждата, че ще съвпаднат най-различни делови интереси...
Прочети още...
  ОВЕН
ОВЕН
От 16 ноември до 1 декември за вас ще бъде полезно да се трудите целенасочено и реално върху някаква важна задача от "законен", юридически характер. За това време вие ще можете да оформите важен договор, споразумение, сътрудничество. Ако за вас сега са по-важни чисто личните отношения или решаването на проблемите в брака, заемете се с това. Шансовете за благополучно уреждане на "конфронтацията" са големи. За важен разговор, събеседване и кратко делово пътуване оптимално подходящ ден е четвъртък. В събота и неделя семейните проблеми, ако са се натрупали, настойчиво ще излязат наяве. Ако всичко е нормално, заемете се с подреждане на дома заедно с другите членове на семейството. Това ще укрепи семейния бит и отношения.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
През втората половина на ноември има възможност ефективно да решите сериозни битови проблеми, да се заемете с подобряване на комфорта в своя дом, на външния си вид и здраве, да се погрижите за някого от близките у дома, да направите дребен ремонт. Периодът на Стрелеца за вас е време на "криза". А кризата обикновено предполага завой в хода на събитията. Така че завийте в нужната ви посока. Ако за тази цел са ви необходими допълнителни финансови средства, вие ще ги получите. По-точно, ще си ги заработите, тъй като нищо не пада от небето. Всички действия по ликвидирането на назряващите проблеми трябва да бъдат превантивни, предварителни, тъй като истинските затруднения ще започнат през първата половина на декември. Вероятно в отминалата неделя и в текущата събота нещо ще ви намекне за тях. Ако си предупреден, значи си подготвен.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
Майските Близнаци и родените в началото на юни, през цялата втора половина на ноември непрекъснато се оказват в притеснено положение. При това не по своя воля, а поради обстоятелства и хора, с коите формално те са здраво свързани - в семейството или на работното място. Затруднени са взаимоотношенията с ръководството, ограничава се кръгът на общуване и делови партньори. С други думи, вие се чувствате притиснати от обстоятелствата или в плътна зависимост от някого. Принудени сте да играете по чужди правила или да бъдете глашатай на събитията. Това е от полза за онези, които работят за публиката или са свързани в работата си с мъдър, опитен и професионално зрял човек. Вие осигурявате в съвместна програма правилната тактика, а за правилната цел се доверете на своя старши партньор. Около Близнаците се случват важни събиитя. Можете професионално да ги огласите с полза за своята кариера.
 
РАК
Интересни събития се случват с вашите близки у дома, с колегите ви. Вие участвате в тях дотолкова, че да запазите известна дистанция. В какво състояние е здравето ви можете да прецените в четвъртък. Неприятни симптоми в този ден говорят за това, че ще се наложи да се погрижите за здравето си сериозно и дългосрочно. Ако сте здрави, не би било зле през следващите дни и седмици да подобрите обстановката в дома си и комфорта на работното си място. Няма да е излишен дори дребен ремонт, но най-добре ще бъде да купите престижни предмети за интериора. В събота и неделя Луната е в Рак - вашето настроение, външност и самочувствие изцяло зависят от благополучието в семейството и топлите отношения с близките ви у дома. Точно на това посветете почивните дни.
 
ЛЪВ
ЛЪВ
Периодът на Стрелеца за вас се смята лек и приятен. Обстоятелствата обикновено не ви напрягат особено през този период и нееднократно имате поводи за радост. Този път, от 28 ноември до 4 декември вие ще получите интересно известие, поток от информация, която ще използвате както решите, дори може да се стигне до далечно пътуване, което ще отвори за вас нови делови перспективи или разширяване на собствения ви обичаен свят благодарение на обучение. Не се изключва и пристигане на роднини. От 17 ноември до 1 декември деловите, практични хора преуспяват в професията и в бизнеса. Романтичните познанства могат да прераснат в нещо по-практично, ценно и дългосрочно - в съюз на делови партньори или в съпружество. Доходите и въпросите, свързани със солидни имуществени дела, някакси висят във времето, но като цяло финансовото ви положение е съвсем благоприятно.
 
ДЕВА
През втората половина на ноември най-полезните разходи това са разходите за дома ви и близките. Мнозина ще предпочетат планомерни и неприбързани инвестиции за укрепване "фундамента" и повишаване на комфорта на жилището ви. Придобиването на допълнителна жилищна площ и нейната продажба са еднакво успешни и изгодни през този период. За дълъг период от време в дома ви се "заселва" възрастен човек, който в известна степен променя обичайния ред. В сряда и в четвъртък събитията ще ви подскажат в какво именно се състои новата перспектива в развитието на семейните обстоятелства. Почти две години вие ще живеете с тази задача. В най-лошия случай, някои ги очаква самота или напускане на дома. Всяка една от тези тенденции започва да се очертава през тази седмица. Вашата задача е да я направите позитивна, перспективна, съзидателна.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
От средата на ноември до края на годината вие активно търсите нови съюзи и отношения, инициирате делови договори и нови видове съвместна дейност с партньори. До 8 декември в това ви помага личната ви харизма, привлекателност и сговорчивост. През втората десетдневка на декември дипломацията отстъпва място на остро съревнование, дори конфронтация и "военни действия" с "несъгласни", конкуренти и дори с някого от близките у дома, който отдавна вече ви потиска и напряга. Обратите в събитията от 19 до 29 ноември са абсолютно непредсказуеми, вашето поведение и вашите предпочитания (избор) - също. Ако нещата касаят брака ви, бъдете максимално лоялни, пазете своя брак. През последната десетдневка на декември той леко се разклаща. И деловият съюз - също.
 
СКОРПИОН
Тревогите и вълненията ви са свързани с материалното положение или със здравето. През третата десетдневка на ноември всички новини на тази тема подлагайте на съмнение и проверка - информацията ще бъде неопределена или просто изкривена. Особено, ако е свързана с децата. Пазете не само парите и материалните ресурси, пазете и своите сили, не ги изразходвайте без сериозен повод. Като цяло трябва да правите само онова, което не може да не се направи. Не си струва да проявявате излишен ентусиазъм и хъс в работата, все едно няма да го оценят. Слабите и възрастни хора в сряда могат да разчитат на помощ от "спонсор", покровител. Още в понеделник ще стане ясно на кого и за какво можете да разчитате. Местоработата и характерът на работата не са стабилни - във всеки един момент нещо може да се промени. Какво именно, преценете според събитията в понеделник, вторник и сряда.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
Рождениците от седмицата получават от звездите задание за годината - да направят по-конструктивно и определено своето семейно положение или местоживеене. Важна и трудна задача за всички Стрелци става отговорността не само за себе си, но и за близките им. По-просто е да се сравни тази ситуация като "запушване на дупките", от които изтичат семейните ресурси и вашият оптимизъм. И за това изтичане може да спомага някой, може би безпомощен, член на вашето семейство. Най-близкото благополучие при вас е свързано с личен труд - само така можете да си осигурите стабилно благосъстояние. Но има и друг вариант за перспективно развитие на събитията - вие трупате средства за преместване, за нов недвижим имот, а засега се чувствате в своето жилище временно пребиваващ. Това е напълно конструктивен вариант. Събитията в четвъртък ще изяснят вашата ситуация и по-нататъшното й развитие.  
 
КОЗИРОГ
 
Вашата лична година завършва и в този последен месец обикновено се натрупва умора, понижава се ентусиазмът. Не съвсем така стоят нещата при вас тази година - въпросите, свързани с професията и кариерата, ви принуждават особено интензивно да се трудите през последната десетдневка на ноември. Хубавото е, че резултатите са доста положителни. Включително по-висока длъжност, получаване на възлова роля в групов проект. Положението на нещата в семейството (местоживеенето) през третата десетдневка на ноември малко се променя поради неочакваните постъпки на някого от членовете на семейството ви. Нещо повече - ситуацията се развива и през първата половина на декември заплашва да стане доста остра, просто "войнствена", конфликтна. Ако сте родени през първата десетдневка на януари, ще ви се наложи неволно да проявите своята власт. Иначе ще станете жертва на чужди постъпки.  
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
Професионалната и обществената ви дейност е задължително условие за вашето удовлетворение от живота през следващите две седмици. Няма нищо лошо да правите дългосрочни планове и как точно да ги реализирате в определен срок. Например до края на годината. За повечето хора не си струва да се опитват да надникват по-нататък - твърде бързо и кардинално се променят сега обстоятелствата. Още една важна тема е заработените пари, личното имущество и това как решавате сега тези проблеми. Защото яснота и разбираема стратегия за управлението им вие нямате. В четвъртък някои събития ще ви подскажат къде е проблемът и в какво може да бъде успешното му решаване. Приятели и колеги сега са интересната част от живота ви, но се постарайте да изключите от тези отношения парите.  
 
РИБИ
 
РИБИ
Вашата кариера и социално положение, както и свързаното с това "място под слънцето" истински и в остра форма ви тревожат от 16 ноември до 1 декември. На онези, при които нещата не се получават, през първата половина на декември все още им предстои остра борба за лидерство в професионалната среда или за възможност да постигнат желаната битова цел. Ако не държите да правите кариера, винаги има някаква очевидна социална цел - да се купи жилище, да се създаде семейсто, да се върнат дълговете и т.н. И тук е същото - най-големи усилия полагайте през втората половина на ноември, за да изгладите предварително проблемите, които ще възникнат през втората половина на декември. През тази седмица ключови събития се случват в четвъртък, по време на пълнолунието - нека всичко ви стане пределно ясно. Тогава и следващите ви постъпки ще бъдат правилни.  
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2015
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.