Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
1 - 7 септември 2014
В музиката на сферите през тази седмица високо звучат акорди на гняв и страх. Те се преплитат с акорди на самоутвърждаване, самолюбие и всичко заедно дава множество негативни събития...
Още...
  ОВЕНФотогалерия ЕЛИЦА


Курсове по гръцки език в ПАНЕЛИНИКА
ОВЕН
Кризата в любовта или в бизнеса временно е отминала, бройте "пилците" - с какво излязохте от конфликта и борбата за своите интереси? Мнозина могат да провъзгласят победата и практически да използват тази победа до средата на септември - един в кариерата, друг - за материални цели. Хората, родени през първата десетдневка на април, упорито освобождават своя потенциал, демонстрирайки пред света всички свои способности (и хубави, и лоши) в преувеличена степен. В стремежа си към независимост през следващите седмици и месеци ще се решите рязко "да скъсате с миналото", ако то ви задължава с нещо и обвързва. За младежите това ще отвори нов етап в живота. За добро ли ще бъде, или за лошо, няма да се види скоро. А засега вие смело поемате рискове и нововъведения, в което околните ще се убедят във вторник.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ

Най-волево и успешно ще осъществят своите желания и намерения родените през първите пет дни на май. Те обикновено са практични, не са авантюристи и затова без усилие се реализират. Може би не им стига полет и смелост, но пък имат достатъчно воля и упоритост. И сега е полезно да се опрете на упоритостта си - упоритост като стабилност и "отбрана", а не настъпление. Зад гърбя ви се случват събития, които могат по неочакван начин да повлияят върху работата, семейните обстоятелства и здравето. При това не по най-лошия начин. Семейните обстоятелства определено вървят към подобрение, преживявайки през втората половина на август труден преломен период. До средата на септември обаче вие сте объркани и смутени и не разбирате какво точно ви предстои, в което е вашето щастие. Не бързайте да проявявате решимост, всичко хубаво е още пред вас.

 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
Приоритетната тема през следващите дни са семейните и битови събития. При някои те са доста значими. Всичко се реализира успешно, ако си поставяте конкретни, изпълними задачи, което между другото няма да се получи при всички. Известни събития през първата половина на септември ще ви покажат в какво и къде разчитате на илюзорни предпоставки, поставяте си нереални, идеалистични задачи. Дори това да се дреболии, те ще ви помогнат да се ориентирате в по-важните неща. Затова си струва да обърнете особено внимание на дребните неща. През септември критерий за позитивни процеси ще бъде вашето желание и възможност да направите своя дом по-комфортен, а взаимоотношенията вкъщи - по-приятни. Отдайте се на това желание и обстановката вкъщи ще се подобри.
 
РАК

Във финансовите и имуществени въпроси за вас е започнал период на растеж и умножаване. Техният източник е постигнатото в кариерата и семейното положение. Ако съществуващото положение на нещата все пак не ви удовлетворява, съветът към вас е смело да експериментирате - променете своята социална ниша по най-кардинален начин. До следващото лято съдбата ви дава карт-бланш - дори грешките няма да ви разорят и няма да ви спуснат на по-ниско стъпало на потребление. От 3 до 7 септември можете смело да сключвате договори и споразумения с хора и организации, притежаващи реална власт. През следващите дни в дома ви може да пристигне или да започне да ви посещава роднина, който през втората десетдневка на септември ще стане източник на "кардинални промени" и най-малкото - на неспокойна ситуация. Предварително преценете рисковете и преференциите, подгответе се. Заменете рисковете с дребен ремонт, например.

 
ЛЪВ
ЛЪВ
Вие току-що сте преживели известни неприятни ситуации, свързани с домочадието или с битови неразбории. Те са изисквали непредвидени разходи, които впрочем при повечето от вас вече са компенсирани. Въпреки това, ако искате да успявате в материален план и по-нататък, вашият бюджет все още изисква съсредеточено внимание. През тази седмица реално е попълването или изгодното влагане на средства. Кратковременният доход или допълнителната работа на основното работно място разглеждайте като възможност с дългосрочна полза. Събитията в четвъртък ще ви подскажат за какво да си харчите парите и откъде да попълвате своя бюджет. Ако в този ден се окаже, че е необходимо да похарчите пари за здраве, не се дърпайте.
 
ДЕВА
При отслабващ негативен информационен фон (съседи, роднини, клюки, шокиращи новини) от 29 август до 8 септември имате и отдушник - успех в преподаването, победа в конкурси, късмет в бизнеса и други конкретни успехи. Възползвайте се с тази цел от влиятелни хора и организации. За родените в четвъртък и петък, тези обстоятелства ще бъдат доста настоятелни през цялата година. Важно е да не станете длъжник и да не фалирате. Рождениците от понеделник, вторник и сряда ще подобрят семейните си обстоятелства, рождениците от събота ще получат малко финансово повишение в службата, а рождениците от неделя ще преодолеят доста чувствителни трудности, свързани със здравето или възникнали в местоработата.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
Платете дълговете си и спете спокойно - това се отнася до вас. С най-актуалната задача е необходимо окончателно да се справите до края на тази седмица. Когато говорим за дългове, се подразбират не само парични, но и всякакви други. И още една настоятелна потребност - да продължавате да работите върху своите договорни и социални отношения - от брака до деловите партньори. Преразгледайте условията на сътрудничество и обновете правилата! А може би дори и партньорите. Но само онези, които пораждат форсмажорни ситуации по отношение към вас. През септември можете да пристъпите към ангажиментите си най-разумно, премерено и компромисно. Настоятелната потребност към това възниква през втората десетдневка на септември, а засега се гответе, събирайте информация и обмисляйте нещата. Тук емоциите са излишни, включете разума.
 
СКОРПИОН
Понеделник – тежък ден. За вас това е точно така. Как това се проектира върху обстоятелствата и вашето самочувствие? Всичко това идва от дълбините на психиката и натрупаните там проблеми. С вашата способност да виждате зад външните събития дълбоките неща, вие ще разберете всичко, ще "пукнете цирея" и ще го излекувате. Само за да станете по-здрави и успешни в бъдеще. Кариерата през следващите седмици и месеци върви нагоре и трябва да сте в съответствие с това. През тази седмица се заемете с корпоративните ангажименти - организационни или информационни. Най-вероятно ще е необходимо да проявите в това висок професионализъм, самостоятелност и готовност да поемете ръководната роля.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
На границата между август и септември се изясняват някои семейни "тайни": това може да се дребни неща, на които по-рано не сте обръщали внимание. Сега ги осветява лъч светлина. Във вторник ще се наложи да забележите всичко и да реагирате. И за ваше удоволствие всичко непременно ще се подреди. Най-общо казано, сега времето ще изясни някои неща и по отношение на кариера, на семеен статус. При ноемврийските Стрелци се е натрупало доста много неопределеност. В този план събитията от вторник ще станат знакови. От 30 август до 8 септември можете да получите повишение на заплатата или по-висока длъжност. Ако това влиза във вашите приоритети, погрижете се да инициирате този процес. Риск с кредити, в бизнеса или в личното предприемачество през следващите месеци едва ли е допустим. Това може да прецените в четвъртък и петък.  
 
КОЗИРОГ
 
Козирозите, родени през първата десетдневка на януари, през тази седмица ще постигнат сериозен успех в ръководната работа или в постигането на конкретна, важна за тях цел. Тя може да бъде свързана с роднини, юридически въпроси, преподаване или постъпване във ВУЗ. С всичко, което в последно време е станало за вас принцип и засяга жизнените ви "устои". А така също ви характеризира и като "силна личност" в очите на околните. Всичко това ще бъде особено явно за вас и вашите близки в четвъртък и петък. Времето, особено неблагоприятно за използване на "чужди пари" (заеми, средства, ресурси на партньори, клиенти), свършва на 5 септември. Но неблагоприятният фон остава до средата на септември, а може и до по-късно. Приходи и бонуси се бавят и постъпват в ограничено количество. Ако това е актуално за вас.  
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ

Публичните и кариерни неприятности са били актуални миналата седмица за родените в средата на февруари. Може би в организацията има скандали, засягащи стабилността на вашето положение. След 5 септември остротата на подобни ситуации преминава, но до края на септември трябва да внимавате за своята професионална и публична репутация. Както и за реален началник. Алтернатива на професионалните трудности са трудности при родителите или между съпрузите. През тази седмица можете да ги преодолеете и изгладите. Финансовите и имуществени въпроси могат да бъдат великолепни или проблемни, но реално за това вие знаете малко, създавайки си някаква илюзорна представа. От 23 август до 4 септември някои неща могат да се осветят, изяснят. Съветът по този повод е във вторник да ги проследите, придавайки им особено значение.

 
 
РИБИ
 
РИБИ
Напомням, че от 2011 до 2025 года, през Риби преминава Нептун. И без това силната възприемчивост и внушаемост на Рибите се засилва още повече. Сега "анабиозното" влияние на Нептун е стигнало до родените през последните дни на февруари. Но и останалите не бива да се отпускат: емоционалните хора стремително губят обективност, лесно стават жертви на собствените си фантазии. Поддаването на чуждото влияние ще направи от вас жертви на измама и интриги. Деловите хора все по-трудно легално и открито вършат сериозни дела. Толкова по-важно е през този дълъг период да се улавят моментите на "прозрение", моментите на истината. От 23 август до 5 септември Слънцето в Дева пробива през "мъглата и измамата" на Нептун в Риби. Вие можете сега по-ясно и детайлно да разгледате около себе си обстоятелствата и хората. През тези дни се доверявайте на фактите!  
  Н. Чиркова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2012
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.