Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
25 - 31 юли 2016

Моля за извинение за забавянето на публикацията по технически причини.
  ОВЕН
ОВЕН
Бори се и бъди пръв! Главният стереотип на поведение, който ви помагаше през първото полугодие, ще определи вашето поведение и в първите дни на седмицата. След като Уран се обърне назад във вашия знак (през тази седмица), този стереотип на поведение едва ли ще бъде оправдан и ще запази предишната си сила да ви тласка напред и напред. До края на годината вие често ще се сблъсквате с резултатите от своите предишни постижения - добри или не съвсем сполучливи. През тази седмица жизненият тонус и ентусиазъм са все още големи, вие още не виждате, че е започнало намаляване на скоростта. Увлечени сте от любовта, децата ви радват, върви ви в конкурси и съревнования. Дори може да ви зарадва сляп късмет в някоя игра. Постепенно, до септември вие ще започнете да чувствате, че нещо ви се изплъзва, а друго вече не оправдава вашите очаквания. Не се разстройвайте, не се сърдете - силите и ентусиазмът няма да ви напуснат до края на септември. Просто през есента вие ще ги насочите към други проекти и дейности.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
Да градите своя дом, да защитавате и обичате "своите" - това е приоритетна задача на Телците в периода на Лъва. Всички тези възможности ще се видят в сряда и четвъртък. Ако има някой може да смята себе си за "асфалтов валяк", бавно, но неотклонно изравняващ широкия път към бъдещето, това сте вие. И ще го направите изцяло. При това, не само за себе си. В четвъртък ще се наложи да минете през напрегнати отношения с някого от своето обкръжение, който не е много доброжелателен към вас, но е доста взискателен. Извънредните обстоятелства, които вероятно са били формирани през първото полугодие зад гърба ви от прекалено енергични и не винаги адекватни хора, се изчерпват. До края на годината нищо ново няма да се случи. Но старите "трънчета" може леко да ви безпокоят. До средата на септември вие смело можете да разчитате на общо благополучие и материални преференции независимо от собствените ви усилия. Много е просто, късметът ще ви защити.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
През следващите четири седмици ви предстои ярко общуване, познанства и сближаване с влиятелни хора. През тази седмица това е "чисто удоволствие", а през август и септември от това ще имате и конкретна полза за дома и стремежите ви в кариерата. Нещо повече, ще имате достатъчно време, за да сложите дома си в пълен ред, да огледате и систематизирате всичко, което следва да свършите, да класифицирате и помещенията за доброто на дома ви. Ще го направите дори ако през целия август ваш конкурент е против всичко това, а той може да се окаже и ваш роднина. Семейните противоречия са доста вероятни в началото на август. Би било добре да се подготвите за това, приготвяйки си "противоотрова". В петък и в събота използвайте благоприятните обстоятелства с максимална полза за себе си.
 
РАК
От рождения ви ден започва годишен цикъл лично за вас. Започва ярко, цветно и празнично. Звездите са ви дали щедър резерв от ресурси за изпълнението на задачите, поставени ви от тях в деня на вашето раждане. Сега е добре за вас да прецените тези ресурси: таланти, умения, сили и т.н. Вие вече сте наясно със своята задача за годината. В неделя и в следващия понеделник дребни събития ще я уточнят и ще ви намекнат за нея - дали сте я разбрали правилно. Има още време да коригирате всичко и да съпоставите целта и средствата за нейното постигане. Ето върху това помислете до 3 август. След това ще дойде време да действате енергично в нелека обстановка. През тази седмица ще имате добри доходи и придобивки, които ще зарадват сърцето ви.
 
ЛЪВ
ЛЪВ
На рождениците от седмицата звездите даряват възможност през годината да постигнете висока цел в кариерата, да укрепите своята материална база. Обстоятелствата ще ви помогнат да създадете здрава основа и за нов проект, и за продължаване на отдавна започнати неща. Вашите способности и подкрепата на влиятелен човек ще ви донесат успех. Важно е само да имате ясна цел и да я следвате. Ако сте толкова благополучни, че живеете без да си поставяте цели, вие просто ще изживеете годината стабилно и добропорядъчно. Което също е хубаво. Взаимодействието с по-възрастни роднини и ръководители ще ви е от полза - протекция и мъдър съвет никога не са излишни. Рождениците от понеделник и вторник енергично и открито ще се стремят към лидерство, въодушевени от нови проекти. Рождениците от сряда и четвъртък ще се съсредоточат върху материални и финансови ангажименти, рождениците от петък и събота ще преуспеят благодарение на комуникации и информираност. Рождениците от неделя ще се съсредоточат върху чисто семейните интереси.
 
ДЕВА
На общия позитивен фон в живота през тази седмица ви предстои да преодолеете делови трудности, чиято кулминация се предполага да бъде в петък и събота. В най-щадящ вариант това ще бъде делови конфликт, в който ви се дава ролята на критик и аналитик, а на съперника - коварство и рисковано поведение. На предприемачите им предстои трудна ситуация, в която ще ви помогне нова конкретна делова информация, а така също и вашето поведение без излишен патос, суета и празни идеи. Прямотата с деловите партньори ще ви доведе до успех. Конфликтът ще бъде изчерпан през следващата седмица, когато човекът срещу вас ще промени своята позиция и тактика. Няма да ви е излишна връзката със силен покровител или договор с много мощна организация. В семейните въпроси поостарели грижи и проблеми през август и септември ще влязат в активна фаза. Това не е нещо абсолютно ново, а онова, което е подсказвало присъствието си през март, април и май. Гответе се най-малкото за ремонт.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
За родените на 16-20 октомври тази седмица се очертава с наситен светски живот и се появяват нови интересни познанства. Възможно е да се случи дори незабравимо романтично увлечение. Може да се разчита на обикновено човешко щастие само ако към края на август тези отношения се запазят. Завършва периодът с повишени доходи, разточителност и финансови дейности. Пред вас са два месеца с интензивни командировки, делови пътувания или сериозни затруднения с хора от близкия ви кръг. Това е нещо като "изчистване" на задачките, които обстоятелствата са поставили пред вас още през март и април. След такова изчистване, в средата на септември пред вас ще започнат да се отварят нови перспективи за сътрудничество и ярка обществена дейност. Пред вас ще започнат да се разширяват хоризонтите. Това всички ви предстои, а засега, отработете всички онези ситуации, които възникват пред вас сега. Важни събития се случват в понеделник и вторник.
 
СКОРПИОН
На дневен ред е вашата кариера или репутация, както и семейният ви статус. Най-различни събития през следващите четири седмици ще илюстрират положението на нещата. До 3 август ще се наложи да приемате всичко като даденост, а след това ще се появи възможност да повлияете върху хода на събитията чрез енергична, но обмислена постъпка и решение. Най-успешно можете да повдигнете своя статус от 4 до 18 август. Целта обаче трябва да бъде точно определена, задачата формулирана, а не размита: искам щастие. Действителните отношения с важни за вас хора се изясняват в сряда и четвъртък. В четвъртък това става в режим на конфронтация. Въпреки това, именно в тези дни може да си изясните кой ви подкрепя, кой е партньор, а кой е и съперник. През почивните дни ще съумеете да си починете добре в топла обстановка с любими хора. Това ще подзареди енергийните ви резерви. Материалните резерви през следващите два месеца ще бъдат "под напрежение". Би било добре, ако имате натрупан резервен фонд.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
През тази седмица се случват събития, изискващи от вас поемане на отговорност и земонстрация на своята значимост. Вашият авторитет и без това е висок, през тази седмица още ще се укрепи. От друга страна, използвайки своя авторитет и формални права, вие ще преуспеете в това, което е свързано с повишаване на образованието, с делово пътешествие, с чуждестранни професионални връзки, с юридически дела. Периодът на Лъва за Стрелците винаги е свързан с благоприятно развитие на събитията, с попълване на собствените ви ресурси - ако не материални, то ресурсите на социалния статус. През следващите два месеца ще ви се наложи активно да използвате тези ресурси, превръщайки себе си в пробивна сила, в стрела, стремяща се към далечна, но съвсем ясна цел. В средата на август ще се формира най-трудното положение, включително до конфликт със самия себе си и с другите, който силно ще подрони вашите сили и дори може да доведе до соматично заболяване. Преди да влезете в някакво портивоборство, преценете неговата неизбежност.  
 
КОЗИРОГ
 
За вас периодът на Лъва винаги е време, когато става прелом в годишния цикъл от събития. Всичко, което сте свършили от януари до август, сега се проверява на жизнеспособност. Някои проекти "се консервират", ако са изчерпани ресурсите за тяхното развитие. Пък и собствените ви сили леко са се поизчерпали, ще се наложи да потърсите източник за тяхното попълване. Най-лесното е да се влеете по-активно в приятелски кръг, в професионална общност, в светския живот. При условие обаче, че получавате повече, отколкото харчите сили и средства. До средата на септември вие още се ползвате от щедрото покровителство и подкрепа от страна на далечни роднини, юридически лица или чуждестраннни партньори. Перспективата за полза от подобни контакти и договори е около четири години. По-нататък ще се наложи да започнете нови програми за социален успех, активно да осъществявате нови социални връзки.  
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
Вие имате лятна "презентация": около вас има много празнични събития, общуване, публика и интересен личен живот. През тази седмица най-добрите варианти на партньорство и бизнес е добре да бъдат оформени в договоро, в споразумение, в други юридически форми или морални ангажименти. До 3 август приключвайте или стабилизирайте дребните съвместни дейности, а след 4 август си струва да започнете нови съвместни проекти с перспективни партньори или да направите по-мащабно и дългосрочно предишно сътрудничество. Семейният и съпружески живот е в пълен ред, възможен е малък семеен празник. Финансовото благополучие, както и преди зависи основно от съпруга или от успешен делови партньор. За него съдете в сряда и четвъртък.  
 
РИБИ
 
РИБИ
Така се е случило, че в последните години вашият покровител – Нептун ви увлича от ясната светлина на разума в дълбините на личното подсъзнание и ви кара да постъпвате така, както то реши. Всеки човек, колкото и разумен и волеви да е той, до 80% (както твърдят учените) се управлява от подсъзнанието. Ние наричаме това интуиция. Външно това изглежда като емоционални пориви. Спасява ни в стресови ситуации, когато сработва автоматизмът. Рибите винаги плуват в своите чувства и емоции, а откакто в 2012 година Нептун влезе в техния знак, влиянието на подсъзнанието, а в битов план - на настроението, се оказва преобладаващо. Заливат ги вълни, понякога помагайки, понякога пречейки. И така ще продължава до 2025 година. На този фон сега се изясняват важни обстоятелства и до края на юли можете да разчитате на успех в кариерата и други важни неща. Използвайте покровителството и приемайте съветите на прагматични хора. Постарайте се да обуздавате настроенията си.  
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2016
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.