Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
20 - 26 октомври 2014
 
  ОВЕНФотогалерия ЕЛИЦА


Курсове по гръцки език в ПАНЕЛИНИКА
ОВЕН
През цялата текуща година най-важната маст от живота ви са били личните взаимоотношения и договори. Текущото затъмнение ще добави към този процес нов импулс, нов градус на "страстта" и лекичко ще го измести в посока финансова и имуществена страна на отношенията. Ако не искате да прекратявате трудните отношения, опитайте с този човек някаква нов вид съвместна дейност или формално променете условията на отношенията, осигурявайки си своята независимост. Това следва да се има предвид, когато работите над договорните отношения - прекратете ги или кардинално променете условията на договора. Събитията от сряда и четвъртък ще зададат тон на събитията от следващата половин година. Сега инициативата не е на ваша страна - събитията са императивни по отношение на вас. Ще се наложи само да отговаряте на случващото се.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ

Сътрудници, врагове, конкуренти, болест и условията на труд ще ви диктуват "условията на живот" през следващата половин година. Вашата воля и вашите интереси ще бъдат подчинени на подобни хора и обстоятелства. Звездите са благосклонни към вас, дори когато ви лишават от инициатива и възможност да управлявате събитията. Остава ви вашето търпение, работоспособност и упоритост. Всички тези качества ще ви изведат от сложните ситуации и ще ви позволят дори от калпави продукти да си направите "вкусна хапка". Най-трудното време ще настъпи в средата на ноември. Ще премерите сили с трудностите и ограниченията, в които ще ви поставят обстоятелства, роднини, началство, законодателни ограничения (по избор). В сряда и четвъртък формулирайте и частично кажете на глас (може насаме) своите пожелания, условия и намерения. Помнете, че слънчевото затъмнение влияе повече на "опонентите", а чрез тях вече и на вас.

 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
Императивните събития, създавани от слънчевото затъмнение, ще засегнат пряко вашите подчинени, колеги или началници. Косвено обаче могат да се отразят на вашето длъжностно (професионално) положение или здраве. Така че през следващата половин година се пазете, всичко останало ще мине покрай вас. Ако неотдавна сте поели финансови ангажименти във вид на кредит или друг вид задължения, ще можете доста успешно да ги изпълните и е възможно това да стане в по-кратки срокове, отколкото е било уговорено. Обърнете внимание на отношенията с приятели и любими (деца, възрастни). Възможно е да застанете пред избор - или-или. Най-вероятно заради любими хора ще се наложи да разрушите или кардинално да промените характера на отношенията си с приятел или колега, а може и с целия колектив от съмишленици.
 
РАК

Слънчевото затъмнение засилва необходимостта и вероятността от важно семейно събитие. В него ще бъдете включени и вие, и ваши близки, включително и деца. За повечето от вас събитието ще бъде повече от позитивно в имуществен или финансов план - повишено благосъстояние, сериозна придобивка. Трудности ще има, но резултатът е със сигурност благоприятен. Желаещите да получат високо платена работа могат още в сряда, четвъртък и след това да направят съответните стъпки. Оформянето на документи и започване на всяко друго перспективно начинание оптимално може да бъде насрочено за 27 октомври. В събота е възможно да се появи умора, здравословни проблеми и разни дребни житейски неприятности: не си струва да бъдат преувеличавани, но си струва да се запомнят и до края на годината последователно да ги преодолеете.

 
ЛЪВ
ЛЪВ
Всяко слънчево затъмнение ви засяга пряко, тъй като вие повече от останалите сте свързани със светилото. Пролетното затъмнение за вас означаваше дребни загуби на нещо, което е далече - роднини, планове, отказване от пътешествие. Текущото затъмнение носи смисъл и необходимост "да се върви напред" - всички императивни събития ще ви тласкат към действия, които ще са ви от полза, ще повишат самооценката ви (дори и да засегнат силно самолюбието ви) и т.н. Например покупка на кола, сполучлива бизнес сделка, повишаване на престижа в кръга от близки роднини. Не всичко се получава лесно и без тревоги, не всичко става бързо, но до пролетта ще се почувствате на ниво и с приходи. Особено ако сте родени в края на юли.
 
ДЕВА
Енергията на слънчевото затъмнение ще повлияе благотворно на вашето финансово положение: нивото на благосъстоянието ви ще се повиши благодарение на брак, енергичен, креативен (своенравен) партньор, прекратяване на обременяващ договор и възникване на нов. Вие трябва да разчитате на своите способности, таланти, на "таен" покровител, социална подкрепа и на всички, които ще се окажат до вас и ще ви подкрепят, въвлечени в съвместна дейност с вас през следващата половин година. Онези от вас, които имат дългове и кредити, през следващите шест месеца ще могат да ликвидират това бреме или да го преструктурират. Не всичко е гладко и просто, но в крайна сметка ще е от полза за вас и дома ви.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
Рождениците от седмицата "попадат в затъмнение". Това означава, че събитията от следващата половин година ще ви предложат известни обстоятелства, които едва ли ще е възможно да управлявате, но правилната ви реакция и използването на тези обстоятелства ще ви издигне в очите на обществото, приятелите, професионалния колектив. Обстоятелствата в голяма степен ще имат форсмажорен, тревожен характер. Появата на необикновен човек, авантюристична личност в живота ви ще ви обезпокои, но ще ви стимулира да покажете своите разнообразни и най-положителни качества. при това рождениците от понеделник, вторник, сряда и четвъртък през следващата година ще направят изводи от предишните свои действия от последните три години, възползвайки се от резултатите. Самото затъмнение предполага анализ и изводи от приключването на някаква житейска програма.
 
СКОРПИОН
Слънцето влиза в знака на Скорпиона на 23 октомври в 11:58 по Гринуич. В различни години този ден принадлежи ту на Везни, ту на Скорпион, а тази година и на единия, и на другия. Слънчевото затъмнение е в същия ден, в 21:45 по Гринуич. Съдете сами, върху чия глава ще "падне". До момента на новолунието и затъмнението енергията на светилата е насочена към завършване на веригата от тригодишни житейски събития, към ликвидиране на нещо. След затъмнението - към създаване на нова поредица от събития, също за две или три години. Следователно, рождениците от петък, събота и неделя ще "отритнат " миналото и ще започнат всичко отначало. Какво точно означава това всичко, ще решат вместо вас обстоятелствата, вашият шеф и вашият дълг. Има надежда и е голяма вероятността до следващото лято вашият социален и професионален статус, вашата репутация да се окажат на по-високо, социално одобрено ниво. Вашите амбициозни цели ще бъдат постигнати. През тръни към звездите!
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
През тази седмица вие можете да направите нужните в стратегически аспект постъпки с пълната увереност в успеха. Стратегията се състои в разширяване на личния хоризонт на социални възможности, стремеж към творчески и спортни, образователни и юридически постижения. Например, може да получите виза, юридическо обосновано чуждестранно гражданство, изборна длъжност и т.н. Този приоритет вие сте използвали през втората половина на септември и досега. Енергията на Слънчевото затъмнение приключва тази възможност - каквото сте успели, успели сте. По-нататък ще трябва да се оставите на волята на обстоятелствата и "тайнствените" сили, които сега влияят върху живота ви. Това могат да бъдат и съвсем конкретни организации, които ще ускорят или ще затормозят вашите усилия. Вашите амбициозни планове и проекти отсега нататък ще се развиват не толкова от вас, колкото от "социума".  
 
КОЗИРОГ
 
Сега е кулминацията на вашите постижения в кариерата и по отношение на статуса ви: събитията от следващите две седмици ще ви покажат постиженията и загубите на текущата година. Постиженията, разбира се са повече, но и някои принудителни загуби са неизбежни. Например, ако сте придобили солидно имущетво, останали са ви и дългове. Ако сте получили наследство, то сте загубили някого от близките си или неговия дял. Ако сте придобили длъжност, то кариерата неволно ще ви отдалечи от семейните грижи и радости. Вариантите са безкрайно много, но във всички присъства "лъжицата катран в бъчвата с мед". По-конкретно за лъжицата с катрана, могат да ви намекнат събитията в събота. Да се надяваме, че катранът няма да е много и няма да усложни съществено живота ви. Във всеки случай до края на годината вие ще се избавите от него, а позитивният резултат ще остане.  
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ

Енергията на Слънчевото затъмнение включва за вас нагласата за повишаване на статуса в кариерата и социалното положение. Тази задача е най-актуална за родените в края на януари, но никому не се препоръчва да пренебрегва "движещата Сила". Възползвайте се от този енергиен тласък за издигане по стълбата в кариерата. Търсете подкрепа в деловите партньори, съпруга, престижен договор (включително и брак), популярност сред публиката, ако професията ви го позволява. Събитията от петък и събота ще ви озадачат, демонстрирайки възможните препятствия и трудности по пътя на вашия възход. В неделя се въздържайте от сериозни разходи.

 
 
РИБИ
 
РИБИ
През цялата втора половина на септември и досега вие енергично сте реализирали своите професионални способности, отваряйки пътя нагоре по служебната и социална стълба. Възможностите са били доста перспективни, широки, престижни. Как сте ги използвали, вече е ясно от текущите събиитя. Финансовото ви положение в последно време е нестабилно - ту нагоре, ту надолу, променя се източникът на доход и се отварят неочаквани възможности. При мнозина разходите и дълговете (заемите) превишават доходите. Онези, които поради професията си боравят с мощни финансови потоци, създават договори и договорни отношения, са в най-добро положение. Служителите през октомври имат шансове за повишение в длъжност или удачна смяна на местоработата. Побързайте, защото през ноември успехът ви ще бъде сериозно ограничен от обективни обстоятелства или конкретен роднина.  
  Н. Чиркова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2012
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.