Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
29 юни - 5 юли 2015

 

  ОВЕН
ОВЕН
Обстоятелствата ще изискват от вас активно участие в домашните въпроси, но душата ви се стреми към "свобода", към обществото на хора, които са ви интересни. В понеделник вашите намерения се сблъскват с препятствия, включително и финансови. Във вторник и сряда ще ви се усмихне късметът, пред вас се отварят широките хоризонти на възможностите. В сряда, четвъртък и петък противоречието между вашите интереси и интересите на семейството достига своя апогей - време е да се търси консенсус или да се прави решителен избор. През тези дни са много вероятни обрати в събитията, които по своята същност ще бъдат инициирани от вашето поведение и настроение. Пазете своята длъжност и репутация, постарайте се да направите семейния конфликт конструктивен - да го избегнете съвсем едва ли ще успеете.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
Периодът на приятните събития във вашия дом през тази седмица достига своя апогей. Реални са солидни придобивки и много добър доход. Най-малкото ще има обещание за такъв чрез парични преводи, делови договори. Така че постарайте се да инциирате тази тенденция. Най-хубавият ден е събота. Ако вашето финансово благополучие позволява, съсредоточете се върху сериозните придобивки или организирайте мащабен семеен празник. Това ще подобри за дълго време семейните връзки и "климата" в дома ви. Най-напрегнатите дни през седмицата са сряда, четвъртък и петък. През тези дни е по-добре да се откажете да пътувате, да пресичате граници (реални и виртуални), да избягвате емоционални обсъждания, спорове и дискусии - просто всичко ще се излее в деструктивна конфронтация.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
Настъпило е време за изпитания за вашето портмоне и за финансовото ви състояние като цяло. Енергичните и предприемчиви хора ще могат да спечелят чрез спекулативни финансови операции с "хартиени ценности" - акции, борса и т.н. В сряда, четвъртък и петък обаче рисковете са много високи. Успешен ден е събота. Повечето хора "ще отпуснат колана", изхарчвайки до август много повече, отколкото са заработили. Постарайте се тези разходи да ви осигурят не само удоволствие, но и да работят по някакъв начин за бъдещето. Каквото и да стане, събитията през текущата седмица за Близнаците се подреждат по най-добрия начин, поднасяйки им множество разнообразни възможности. Остава само да ги видите и използвате. Информационните потоци "играят " за вас, комуникациите и публичните изяви ви носят максимална полза.
 
РАК
Рождениците през седмицата получават от звездите като подарък великолепна финансова подкрепа. През годината вие не бива да се безпокоите за своето благосъстояние - неговият ръст е почти гарантиран. Но и да седите със скръстени ръце също не си струва: смело променяйте длъжност, професия, осъществявайте "иновационни" професионални и социални проекти. Консервативната позиция нама да ви донесе приходи, каквито ще ви даде смелата предприемчивост. Всички Раци без изключение до 12 август имат шансове да получат много висок приход и дори да направят този финансов поток (проект) дългосрочен. Така че постарайте се и не пропускайте момента. Следващата подобна възможност едва ли ще се появи по-рано от 12 години. От сряда до петък се формира конфронтация с някого от вашето обкръжение. Инициативата е на ваша страна, но реакцията на вашите постъпки ще бъде доста рязка, с оттенък на инат.
 
ЛЪВ
ЛЪВ
Трудно е да си представим по-удачни обстоятелства от тези, които се формират тази седмица при Лъвовете. Концентрирайте своите усилия върху всичко, което е свързано с финансови и имуществени дела. До 11 август вие трябва успешно да ги завършите. По-нататък обективната ситуация рязко ще се промени, "благоприятната" тенденция ще си тръгне. Във фокуса на благоприятните възможности се оказват родените през втората десетдневка на август, но късметът няма да подмине и всички останали. Ако имате конкретна цел и задача, приложете всички сили за нейното осъществяване. Обстоятелства, чиновници и "тайни врагове" ще затруднят осъществяването на вашите намерения в сряда, четвъртък и петък, едновременно изяснявайки всичко и на всеки. Съгласете се, че играта на тъмно е трудна, а когато всичко е на светло, човек се ориентира по-лесно. Всичко по най-щастлив начин ще се изпълни в неделя. Вашите лични амбиции трябва да бъдат използвани с полза.
 
ДЕВА
През тази седмица вие ще трябва да съберете "сладките плодове" в кариерата и в социален план. Непременно би трябвало да пристигнат хубави новини. Полза може да донесат и "тайни споразумения" и конфиденциални връзки с покровители. Онзи, който иска да се възползва от отстъпки и преференции, лесно ще го постигне. В събота и неделя, според резултатите от седмицата оценявайте своя късмет и правилна ли е вашата тактика за постигане на целта. Върви ви във всичко, освен в любовта. Всички проблеми в тази област на живота ще ви бъдат демонстрирани чрез обстоятелства и хора в сряда, четвъртък и петък. Към същата категория трудности се отнасят и децата - техните проблеми или проблемите на взаимоотоншенията с тях. В средата на седмицата ситуацията е най-конфронтационна. Би било хубаво ако тя изобщо ви заобиколи.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
През тази седмица се формира и расте първата мощна вълна на успеха: расте популярността ви или нахлува шестието на влюбените. Възползвайте се от всички блага, които ще ви поднесе съдбата. Някому ще се паднат по-големи, другиму - по-дребни, но астрологът настоятелно ви съветва да ги съберете и задържите. Втората вълна още веднъж ще повдигне нивото на вашия успех през последната десетдневка на юли и през първата десетдневка на август. Като цяло целият този период си струва да смятаме за социално успешен и да го използваме не за едномомнтно удоволствие, а за формирането на продължително социално движение "нагоре". Подобни поддържащи импулси не се случват толкова често, трябва навреме и умело да се възползваме. Всъщност това е награда за постигнатото през предишните няколко години работа, дейност и грамотна социална ориентация. Едновременно с това то е вероятност от успешно обновяване в кариерата, вероятност да откриете своето щастие в брака. Сключвайте договори, споразумения, стремете се към популярност и завързвайте престижни връзки.
 
СКОРПИОН
Родените през втората десетдневка на ноември се връщат като в кръг, към миналогодишните ситуации и проблеми. Връщането означава необходимост нещо да се завърши окончателно, да се "изчисти" от вашия живот, подобно на набрал цирей, върху някакви отношения или отговорности да се постави точка. Всичко, което е било преживяно и отработено през ноември миналата година, нека стане за вас сега позитивен опит и фундамент, върху който тази есен ще започнете да градите своето благополучие. До средата на август се съсредоточете върху своето "социално издигане" - в семейството, в кариерата. Ако липсват знаци на уважение, награди и поощрения, още през тази седмица си струва да се променят условията на договора, длъжността и своя статус. По-благоприятно време за подобряването на обстоятелствата (включително и финансови), в обозримото бъдеще не се предвиждат.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
Сега е най-хубавото време за пътешествие и отдих. И не само през тази седмица - благодарение на обстоятелствата и хората около вас житейската среда постепенно се подобрява. След острата конфронтация или съперничество от последните седмици, настъпва време на "консенсус" и позитивни взаимоотношения - нови или стари, при всеки е различно. Всичко, което ви дава съдбата тази седмица обаче, приемайте с благодарност и и го предавайте и на другите хора. Този дар може да бъде не само пътешествие, но и възможност да продължите образованието си, изгоден договор или награда, защита на дисертация или отпечатване на книга. Всичко, което повишава вашата значимост в обществото. Помнете, че сега условията и правилата на взаимодействие с обкръжението ви и с формални организации за вас са доста изгодни. Аналогични условия ще се формират още веднъж - в началото на август.  
 
КОЗИРОГ
 
Вие сте се оказали в зоната на турбулентни обстоятелства. Вие не обичате това. Вас ви люлеят отвън - чрез информация, дребни, но чести подбутвания и мотивации за активност, дори и чрез преки предизвикателства. Най-напрегната и конфронтационна ситуация се формира за родените през първата десетдневка на януари. В бита това може да бъде разменено на дребни конфликти при пътуване, сблъсъци в брака, хиперактивно и напористо поведение на някого в семейството. Съдете за всичко това в сряда и четвъртък и едва след това си правете изводи и предприемайте нещо в отговор. Независимо от това дали ще мълчите и търпите, дали ще бездействате или ще действате, дали ще отговаряте на предизвикателствата или ще притискате околните като диктатор - вашите сили ще изтичат в широк енергиен поток. Дано всичко това е за добро.  
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
Събитията със служебен характер се преминали в доста активна фаза. Сред сътрудниците ви се наблюдава повишена работоспособност, напомняща повече панаир на суетата или информационна война. Би било добре, ако това не е против вас - следете това, ако заемате длъжност на "малък началник". Всички интриги и тайни ще изплуват на повърхността в сряда, четвъртък и петък. Последващото развитие на събитията ще бъде само следствие. В събота си позволете емоционално разтоварване - културно мероприятие, малък празник за душата от общуване с любим човек. Би било полезно за работата в събота да се срещнете с много влиятелен потенциален покловител или да си спечелите популярност, общувайки с широката публика, възприемаща ви с благодарност и да завоювате любовта на желания обект.  
 
РИБИ
 
РИБИ
Рибите са практични, но често пъти прекалено мечтателни. Докато Нептун пътешества по този знак (2012-2026 ), вашите природни таланти и способности многократно се засилват. Засилва се и мързелът, впечатлителността, поддаването на психологическа "обработка" и инфекции. Сега в зоната на активно "разтваряне" под действието на Нептун се намират февруарските Риби и родените в първите дни на март. Божията милост е винаги с вас, но по-вероятно е вашите мечти и надежди да не се сбъднат. Нпример да продадете изгодно "калпав" двустаен, купувайки в замяна ново жилище и да ви останат пари и за ремонт. Направете аналогия за всяка друга лична ситуация и се постарайте да "изтрезнеете" в своите необосновани мечти. Сатурн доста меко и доброжелателно ви е "помагал" през цялата отминала зима. В по-непререкаема форма той ще организира за мечтателите "момент на истината" през втората половина на тази година. А засега си почивайте, използвайте късмета си, който ви съпътства през тази седмица и през целия юли.  
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2015
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.