Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
2 - 8 март 2015
Смисълът на периода на Рибите в годишния цикъл е завършване. Символът на Рибите включва в себе си дуализма на Христос и Юда. Събирайки полезните плодове от своята годишна дейност, ние се стараем...
Прочети още...
  ОВЕН
Курсове по гръцки език в ПАНЕЛИНИКА
ОВЕН
Последният месец преди рождения ви ден не ви заплашва с понижени сили и ентусиазъм. Напротив, през първата половина на март Марс и Венера, преминавайки през Овен покрай Уран, отварят за вас фонтан от така необходимата ви огнена енергия - грейте се, зареждайте се, излъчвайте я към околните. И вие ще я излъчвате. Малцина ще съумеят да запазят спокойствието и рутината на обичайния живот. Излишък от инициатива, конкурентни пориви ще преживеят всички Овни. Хубаво е, ако го проявят спортисти и предприемачи - дано избухванията не разрушат вашите съпружески и делови съюзи. Завоювайте деловия статус и любимите хора с благородство и щедрост, лесно ще се получи.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
Душата гори от тайна любов. Близките у дома се проявяват като щедри благодетели, другите роднини - като "алчни врагове", при това зад гърба ви. Във всеки случай се старайте да сдържате своите избухващи чувства. В събота и неделя се случват показателни събития. Сътрудничеството или съперничеството достига връхно ниво. Главното е да не се разболеете, да избегнете инфекции и изостряне на хроничните проблеми. Пътуванията сега не са за вас. Взаимодействията с такива организации като данъчни, митница, банки най-добре е да избягвате. В дома си продължавате качествено да повишавате нивото на комфорт и да придобивате най-престижни (за вас) вещи. От 28 февруари до 8 март ви върви, идват пари. Но и желанията и разходите е трудно да усмирите, постарайте се все пак всичко да е в рамките на разумното.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
До 5 март вие сте все още подвижни, комуникативни, много Близнаци прекарват доста време на път. Във вторник всичко, което сте планирали, се получава добре, ако не се разпилявате твърде много. Взаимодействието с приятели, колеги и обществото като цяло е полезно и необходимо. Сам човек нищо не постига. Използвайте също така съседи и познати, те могат да ви станат полезни. През почивните дни "скръстете ръце" и просто си почивайте - нека всичко става без вас и най-добре е да ви подминава. Нека в този ден свободата и независимостта станат за вас най-голямата ценност. Социалният статус и кариерата са влезли в стадий на неопределеност. В четвъртък и петък обаче дребни детайли и събития ще ви изяснят нещичко. Важните решения, свързани с финанси и кариера, вземайте от 2 до 9 март.
 
РАК

От 28 февруари до 9 март се създават най-благоприятни обстоятелства за вашето издигане в кариерата и забогатяване. А така също и за изгоден брак, създаване на делово партньорство. Възползвайте се. Най-подходящи дни за решителни действия са понеделник, вторник и сряда. Включително и за придобиване на имущество, за инвестиране на средства в престижни, желани вещи. Талантливите хора са в най-благоприятно положении: техният талант ще бъде високо оценен, включително и материално. В същото време едва ли ще съумеете да избегнете острата конкуренция или други стресиращи обстоятелства. Какви са те, вие доста очевидно ще разберете по събитията в събота и неделя, без да излизате от дома си.

 
ЛЪВ
ЛЪВ
Първата декада на март ще ви донесе сериозен успех. Самолюбието ви ще бъде удовлетворено, вашите реални растящи потребности ще срещнат подкрепа и ще се реализират. Вярно е, че засега на ниво първичен импулс, на начален, организационен етап. Материализацията ще започне през втората половина на март и след това. И така, поощрявайте в себе си спокойната увереност и достойнство, транслирайте ги към групите хора, с които общувате близко. И конкретно към роднини, колеги и изобщо там, където се простират вашите планове и надежди. Това ще ви донесе успех в работата, ще ви помогне да осъществите житейски планове, спомагащи за повишаването на вашето жизнено равнище, да разширите границите на обичайния си живот. Всичко, което е нужно, "фиксирайте" в понеделник, вторник и сряда. Имуществените и финансови въпроси отложете за четвъртък и петък.
 
ДЕВА
Служебните ангажименти ви напрягат до четвъртък, след това може да намалите оборотите, да се отпуснете и да отделите повече време на собствените си (пък било то и професионални) интереси. Както и да се заемете малко със собственото си здраве и рационализиране на дневния си режим. Семейните и съпружески проблеми, съществуващи през миналата седмица, значително са избледнели, почти са се разсеяли. Като цяло обаче около вас все още е мъгла от "лъжа и измама". Не се доверявайте твърде много на събитията и хората около вас. В четвъртък и петък вие ще можете да разгледате всичко по-точно, да го осмислите критично и да направите изводи относно едни или други хора. Това може да са например съпрузи, делови партньори и съблазнителни предложения. След това можете да вземете, ако трябва, отговорни решения.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
Вие изживявате период на бурни външни събития. Някои активно "завоюват" публика, поклоници, врагове и конкуренти, други активно странят от всички. Каквото и да е, през първата половина на март няма да избягате от суперактивни взаимодействия с околните. Обстоятелствата постоянно вземат неочакван характер, а вие не сте толкова любезни и уравновесени както обикновено - прекалено силно ви безпокоят тези обстоятелства. Въпреки това, от 28 февруари до 8 март ви върви във всичко. Дори в сложни обстоятелства няма да пострадате. Макар че рискът да попаднете в криминални или около криминални обстоятелства е доста голям. Внимавайте. Здравето ви е подложено на вирусна атака и други не съвсем благоприятни въздействия. Пазете се.
 
СКОРПИОН
"Войнствената", пробивна, активна професионална дейност става за вас залог за растеж в кариерата и социално издигане. Старайте се през цялата първа половина на март, независимо от празничните дни. Въпреки че за тази цел ще трябва да стиснете в юмрук цялата си воля, да проявите властност и компетентност. Финансовите и имуществени дела като цяло са добре, трудностите за известно време са преодолени. Дребните домашни грижи и ангажименти, предизвикани от пристигането на роднина, оформянето на нужните за семейството документи, дребен ремонт или нещо подобно, ще преодолеете до петък , а после ще можете просто да се радвате на резултатите.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
През тази седмица ще можете да осъществите своите намерения, да повишите авторитета си, да постигнете други значими успехи. Съзнателните, енергични и целеустремени усилия е най-добре да насочите в желаната посока до 6 март. Резултатът ще ви зарадва. Най-сполучливите дни са понеделник и вторник. За тогава планирайте най-важната и престижна работа. Паричните и имуществени въпроси вземат строг и енергичен завой. По-внимателно манипулирайте със заеми и нови делови проекти, ако не разполагате с мощни финансови ресурси. Активните развлечения могат да станат опасни, романтичните увлечения са в състояние да ви разорят. Ако имате деца, това също предполага сериозни разходи. Но особена предпазливост и спокоен разумен подход изискват кредити и банкови дела. Въпреки, че по принцип сте късметлии, бъдете разумни и практични. Не си позволявайте необмислени увлечения.  
 
КОЗИРОГ
 
В семейството ви има много народ, много ентусиазъм и ярки събития. Да се надяваме, че това са хубави събития. Всичко това ви напряга и понякога дори се стягате твърде много. Опитвате се да го скриете, да се контролирате. Хубаво е, ако събитията са свързани със солидни придобивки, с обновяване на обстановката в дома ви и обновяване на семейството. Разходи, разходи и пак разходи. Ако те се осъществяват от 28 февруари до 8 март, ще са сполучливи. И ще бъдат разделени с някого. Например с бизнес партньор, със съпруг, с "добрия вуйчо". При всичките ви надежди за успех, вие ще трябва да се пазите от нещо "криминално" в семейството в най-различни варианти - от огън и късо съединение до бурен семеен скандал. В четвъртък и петък близки и далечни роднини ще ви споделят някакви нови "подробности".  
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
Оживените многобройни лични контакти продължават при вас от 25 февруари до 6 март. Те са били напълно делови, информационни и лишени от пристрастия. Да се надяваме, че сте обогатили контактите си и нужната ви информация. Сега е дошъл моментът за "пристрастията". Най-вероятно страстите и ентусиазмът са свързани с обновяването на личната ви кола, с пътуване или нови познанства, които са ви засегнали болезнено. От 28 февруари до 8 март те могат да бъдат доста изгодни във финансов план и дори романтични. От 4 до 16 март деловата активност ще спомага за разширяването на професионалните ви възможности. С други думи, късмет и пробив ту тук, ту там. В четвъртък и петък събитията ще покажат състоянието на вашите финанси. Оценете го трезво и си направете изводите за бъдещето, иначе парите така и ще изтичат между пръстите ви.  
 
РИБИ
 
РИБИ
Доходи и разходи през цялата първа половина на март ще станат главен приоритет за Рибите. Преуспяващите хора са готови да похарчат много. Нуждаещите се енергично търсят нов източник на доходи и от 28 февруари до 8 март ще го намерят, получавайки изгодна и престижна работа или по-висока длъжност. Ако се наложи да оформяте съответните документи или да проведете събеседване, направете го в понеделник, вторник и сряда - най-успешните дни за седмицата. Парите, уви, както идват, така си и отиват - в същото време расте вероятността от принудителни плащания, загуби на средства и имущество. Особено, ако сте прекалено увлечени, въодушевени и невнимателни. Рождениците от тази седмица ще реализират през есента всички подобни тенденции в по-голям мащаб.  
  Н. Чиркова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2012
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.