Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
26 септември - 2 октомври 2016

 

  ОВЕН
ОВЕН
За Овните през октомври на преден план излизат въпросите за социалната реализация. Част от вас ще поискат по-успешно да се самоутвърдят на общественото и професионално поприще, разширявайки за тази цел енергично и не винаги компромисно общуването си с хората. През октомври е много по-вероятно вие да се стремите в съревнователна и "бойна" форма да завоювате социално привлекателен партньор за брак, да постигнете успех в борба от личен и професионален характер. Спортните и други съревнования с техния ентусиазъм ще привлекат младежта. С други думи, от 24 септември до 16 октомври за вас е подготвен живот, пълен със съперничество и постижения. Абсолютни гаранции за успех в желания от вас формат обаче засега няма. На война като на война! Дори тя да е студена или информационна. Събитията от петък и събота са доста важни за близкото бъдеще.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
От 27 септември до 5 октомври вие ще бъдете щастливи поради проявата на нежно отношение от страна на приятел или роднина. Порасналото дете ще ви радва много с нещо. Върви ви с парите и при сключването на имуществени и финансови сделки. През този период вие смело можете да сключвате договори, да си взаимодействате с обществени организации и да градите лични отношения на "некомерсиална" основа. Тези блага ще "паднат върху главата" предимно на родените в началото на май. Не всичко обаче е толкова розово - от 24 септември до 16 октомври вие не по своя воля и дори не по ваша вина ще бъдете принудени да влезете в бой във връзка със своите професионални ангажименти или в борба за своето здраве. През този период, намирайки се в пътешествие, вие рискувате да се сблъскате с различен род неприятности. Неприятности могат да ви донесат и роднини от мъжки пол.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
От октомври 2016 до октомври 2017 година попътният вятър на късмета издува вашите платна, позволявайки ви от време на време да се чувствате щастлив и успешен човек. Ще ви бъдат достъпни развлечения, спорт и успех в собствен бизнес от комуникативен или социален характер. Жените могат да се надяват на желана бременност. От 24 септември до 16 октомври обаче всички радости от подобен характер ще бъдат съпроводени с конфликтна ситуация, с борба да задържите своето щастие и с по-големи отчисления от добрия доход (в материален и във всякакъв друг план). Сексуалните отношения през това време ще бъдат дисхармонични. Всички тези тенденции получават мощен тласък в петък и в събота, което значи че е необходимо да се постараете в тези дни да потушите негативните и да наблегнете на позитивните събития.
 
РАК
От 28 септември до 9 ноември вие непрекъснато ще се сблъсквате с предизвикателства "отстрани", провокиращи ви да защитавате собственото си достойнство или интересите на своето семейство. Първото подобно "звънче" ще прозвъни в този петък, възвестявайки периода на "изостряне на ситуацията" и въвличайки ви в някакъв конфликт, който ще продължи в остра, амбициозна (от двете страни) форма до средата на октомври. Най-остра ще се окаже ситуацията при юнските Раци. Но и всички останали не е добре да се отпускат. Много е важно как ще се държите в петък, когато събитията могат да се смятат за "пускови". Ако тогава и през следващите дни нищо и никой не развали спокойствието ви, можете да се отпуснете до края на октомври. Хубавата новина е че от 27 септември до 5 октомври родените през първите дни на юли могат спокойно да се потопят в любовта, творчеството или да се отпуснат, пътешествайки в далечно море.
 
ЛЪВ
ЛЪВ
Тихо щастие и материално благополучие посещава дома ви от 27 септември до 5 октомври. Постарайте се през този период да внесете в дома си нещо полезно, красиво. Това е благоприятен период за изгодна имуществена сделка, получаване на помощ (полза) от делови партньор или всеки друг човек. Този позитив изглажда материалните и други трудности, които вие практически сте преодолявали през целия септември и онези, които ще ви се наложи да преодолявате от 24 септември до 16 октомври в някакви други обстоятелства. Първо ще ви се наложи да работите напрегнато в не съвсем благоприятни обстоятелства. Второ, вашият стремеж да командвате, да играете управляваша роля ще се натъкне на нечие обидено достойнство и обратно, вашето достойнство ще бъде подложено на изпитание в служебни и битови условия. Ще се наложи да балансирате.
 
ДЕВА
От 14 до 30 септември вие преуспявате във всичко, което касае преподаване и "владеене на аудиторията" в най-различни делови аспекти. Това е чисто делови успех. В личния живот е възможен успех на изпити, в интелектуален вид труд и в деловото общуване. Предприемачите влизат в период на остра конкуренция, расте деловият хъс и се формира перспективно делово партньорство. Ако очаквате романтична връзка, тя е възможна, но с голямо пресмятане и критическо осмисляне на ситуацията. Ентусиазмът около сериозен финансов проект през октомври ще обхване не една Дева. Спортистите ще има къде да изразходват силите си. Имуществените въпроси през октомври получават добър импулс и до средата на октомври имате възможност енергично да преодолеете всички препятствия по пътя си. Като цяло, в продължение на следващата година вие съществено ще повишите нивото на своето благосъстояние.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
Рождениците от седмицата поставят пред себе си амбициозни задачи, насочени към повишена самооценка и укрепване на житейската база. Това ще изисква повече сили, хладнокръвие и настойчивост, отколкото сте си мислели в началото. Някои замислят голям ремонт, други се включват в ликвидирането на неприятностите на един от членовете на семейството или на онези неприятности, които този член на семейството ви причинява. Младежта, подтиквана от амбиции, напуска родителското гнездо или се преборва за по-значима роля в семейстовто. Внимавайте през първата половина на октомври в дома ви да не се случи авария или да се развали нещо, което да се наложи да поправяте спешно. С други думи, нито за рождениците, нито за всички останали се предвижда спокоен живот в семейството. От 27 септември до 5 октомври финансовото ви положение ще ви зарадва.
 
СКОРПИОН
От 27 септември до 5 октомври вие ще бъдете настроени романтично. Хората с талант настойчиво ще го реализират. За мнозина този период може да стане прекрасно време за радост, породена от творчеството и любовта. При жените през това време расте вероятността да забременеят. Децата също са наше творение! При Скорпионите е настъпил последният месец преди рождения им ден, когато си струва те да се отпуснат малко повече, да осмислят постижения и несполуки за отминалата година, да набележат планове за предстоящата година. Позволете си по-често да оставате в уединение, макар и то да е относително. Не ви съветвам развлечения и увлечения, изискващи големи разходи - режимът на икономии и на най-необходими целеви инвестиции продължава. От 24 септември до 16 октомври ежедневната суета започва съществено да ви досажда. Не се разпилявайте на дребно.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
Настъпил е период на целеустремени разходи или продажба на имущество, ако това е присъствало във вашите планове. От 30 септември до 9 октомври настъпва "светъл период" в осъществяването на професионални или жизнено важни планове. Приятел може да стане ваш началник, а началникът - покровител. Те ще ви осигурят реализация на плановете, ще дадат импулс за социален успех и възможност впоследствие, от ноември 2016 до март 2017 съществено да повишите своята тежест в професията и обществото. Благоприятните възможности не се реализират от само себе си - до средата на октомври ще се наложи да положите немалко усилия и да похарчите доста сили и средства, особено родените в края на ноември и в самото начало на декември. Впрочем, това си струва. Проточилите се семейни трудности съществено се изглаждат от 27 септември до 5 октомври.  
 
КОЗИРОГ
 
От 28 септември до 9 ноември вие "играете по свои правила", инициирайки нов вид дейност или важен за вас житейски проект, който ще бъде актуален не по-малко от две години. Спортистите в това време достигат върхова форма, обикновените хора чувстват приток на сили и желание да действат. През първата половина на октомври постъпките на повечето Козирози ще преследват цели в кариерата или задачата да преминат в по-висок социален статус чрез брак, публичен успех (творчески личности и политици) и получаване на високо звание. През този период конците на всички събития са в ръцете ви. Вие рядко действате праволинейно и открито, предпочитайки тактиката на "сив кардинал". Така е и сега. Вие ще пресмятате ходовете далеч напред, запазвайки хладнокръвие. Като негатив през този период може да се отбележи рискът от различни възпалителни заболявания, проблеми с кръвоносните съдове и дори травми. Пазете се.  
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
От 24 септември до 16 октомври вие рискувате да стигнете до преразход на сили в работата си като "наемник" и скоро да започнете да страдате от преумора. Пътешествие, преподаване, научна работа или юридически процес през следващите месеци позитивно ще повлияят върху качеството на вашия живот. През първата половина на октомври обаче ще се наложи да се напрягате твърде силно, разработвайки перспективна за вас тенденция. Опитайте се да изразходвате силите си по-икономично, те ще ви потрябват през втората половина на ноември и през първата половина на декември, когато вие успешно и бързо ще развивате подобен житейски проект. Най-вероятно това ще бъде този, заради който сега давате всичко от себе си. И тогава вече всичко ще тръгне като по масло. Но да седите и да чакате, няма как да стане.  
 
РИБИ
 
РИБИ
През следващите месеци вие ще овладеете умението да извличате лична полза от управлението на чуждо имущество или ресурси. Не еднолично, а служебно. Груповата дейност, участие в политиката, работа в обществена организация ще ви донесат очевидна полза до следващото лято. През първата половина на октомври този процес вече тече, изисквайки от вас повишена работоспособност и умение да избегнете евентуални щети. През втората половина на октомври и по-нататък възниква благоприятна възможност за съществено подобряване на положението в кариерата и гражданския ви статус. До ноември вие ще съумеете да ликвидирате или съществено да минимизирате проблемите - в кариерата или семейстовто, "видими" за света. Използвайте шанса! През следващата седмица можете смело да сменяте местоработата си или заеманата длъжност.  
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2016
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.