Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
5 - 11 октомври 2015
  ОВЕН
ОВЕН

Проблемът, свързан със социалните споразумения и лични взаимоотношения, който остро стои пред вас повече от година и половина, през следващите две седмици безвъзвратно остава в миналото. Но преди това той ще се изостри до възможния краен предел, рязко променяйки ситуацията от 1 до 18 октомври. През това време родените през април трябва да очакват неочаквани обрати в събитията. Но и мартенските Овни също не бива да се отпускат - все още ви предстои да живеете "на педал", с високо напрежение. Ако вие продуктивно го изразходвате на работното си място, имате всички шансове за по-висока длъжност, за разширяване на пълномощията ви. Постиженията ви ще бъдат съпроводени и с повишена лична отговорност, която вие обикновено избягвате. През следващите две години обаче тя ще ви преследва упорито.

 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
Последните четири месеца вие сте били доволни от живота и понякога дори щастливи от семейните обстоятелства. Постарали сте се да поукрасите дома си. Сега пламъкът на оптимизма и тщеславието (моят дом е по-хубав от всички други) спада. От 9 октомври до 9 ноември ви завладява практичност и дори малко критично, придирчиво отношение към празниците и развлеченията. Романтиката отстъпва, на нейно място идва разумната оценка на собствените възможности. От 3 до 17 октомври откровено не ви стигат парите и принудителните плащания ви дразнят. Но задължително ще се намери изход - помощ от покровител, сполучлива работа или други полезни обстоятелства. От 18 октомври до 2 ноември вашите парични трудности ще бъдат ликвидирани от солиден приход на средства. А ако не сте имали сериозни трудности, за това време съществено ще напълните портфейла си.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
В семейството ви всичко е наред. Това е съпроводено с мащабни дейности за повишаване на битовия комфорт, с ремонт, продажба и придобиване на жилище. До следващата есен вие сте защитени от сериозни семейни неприятности. Дребните трудности сте ги преодолели през септември. През целия октомври можете да си позволите да се трудите енергично в дома си, за благото на своето семейство. А най-добре е да ангажирате с това квалифицирани професионалисти, съсредоточавайки своето внимание върху децата, светските развлечения или собствения дребен бизнес. От 3 до 17 октомви за родените през май се формират доста сухи съпружески отношения, да не кажем дори строги. За тези, чиято кариера е само семейният статус, трудностите възникват именно там. От 2 до 17 октомври имате реална възможност да ги минимизирате.
 
РАК
От 6 до 17 окомври вашите семейни или професионални ангажименти попадат в турбулентност. Редица непредвидени събития обръщат вектора на събитията и вашата задача е да се ориентирате навреме и да вземете подходящото решение. Най-простото е всичко да се захвърли, да се отхвърли. По-трудното е после да се създаде. През следващите две години ще ви бъде доста трудно да смените местоработата си, затова всяка подобна стъпка трябва да бъде старателно подготвена. От средата на октомври до края на януари следващата година ситуацията в работата ви или с далечни (живеещи далече) роднини може да стане доста двусмислена и сложна. Използвайте своята способност да предвиждате опасността и избягвайте загубите. От 3 до 17 октомври това могат да бъдат парични загуби.
 
ЛЪВ
ЛЪВ
Почти през целия октомври вие работите много и печелите много, но всичко веднага изчезва някъде, изтича през пръстите ви. От 8 до 17 октомври парите отиват за децата или се стопяват заради инвестиции в бизнеса и за лично творчество. "За хляб" обаче винаги ще остане. Финансовото ви положение ще се стабилизира и ще стане съвсем удовлетворително през последната десетдневка на октомври. Отминалото лято за вас бе безкраен празник - за душата и за бита също. Той свършва на 9 октомври, оставяйки ви приятни спомени, здрав вид и надежда за по-нататъшно подобряване на вашето имотно и финансово състояние. За да я осъществите през целия октомври и началото на ноември всичките си сили отдавайте на материалния труд. Ако сте служител, след 12 октомври се борете за по-висока длъжност.
 
ДЕВА

През целия октомври вие сте изпълнени със сили, работоспособност, желание да държите здраво кормилото на своята съдба и да диктувате своята воля на обстоятелствата. Амбициите ви са толкова големи, колкото е възможно за вас, дори и малко повече. Нека те станат двигател на вашите постижения. В четвъртък и петък вие сте докрай претоварени със своята значимост и грижи - само да не ви подведе кръвното налягане. Но именно в тези дни можете да свършите повече неща в своя полза, откогато и да е. Предварително планирайте важните стъпки. Едновременно с това анализирайте всички събития. Дори дребните неща могат да ви разкажат много за това какво можете да постигнете през следващите месеци. От 9 до 17 октомври за августовсикте Деви се усложняват съпружеските или домашните обстоятелства - борете се, преодолявайте ги. Бъдете внимателни към пенсионери и финансови документи - до 17 октомври всичко трябва да се сложи в ред.

 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
От 6 до 18 октомври вие попадате в поток от непредвидени обстоятелства, които ще ви принудят да вземете кардинално и рязко решение. Рождениците от този период ще се окажат пред по-глобална задача - през следващите месеци да прекратят някакъв договор. От средата на септември до средата на ноември домашните обстоятелства като цяло се подобряват. Но при условие, че са налице дълбоки промени в семейството или дори в самото местожителство. Най-малкото това може да е основен ремонт или далечно пътешествие, дори преместване. До 17 октомври всички тези трансформации малко се забавят, включително и поради недостиг на средства или принудителни плащания. След това процесът на позитивните (иска ни се да вярваме, че са такива) промени започва да се ускорява, приемайки през втората половина на октомври глобални мащаби. Ако искате нещо да направите, правете всичко след 13 октомври.
 
СКОРПИОН
През октомври вие сте в състояние съществено да се придвижите в своя професионален кръг, заемайки уважавано място и авторитетни позиции. От 3 до 17 октомври ще има забавяне на очаквани приходи, намаляване на обичайните бонуси. Затова пък през втората половина на октомври ще бъдете достойно възнаградени. Бързайте да поправите своите финансови и имуществени дела до началото на ноември. Всичко при вас ще се получи, всички конкретни планове ще се осъществят. Онова, което ви е създавало трудности през втората половина на септември и в началото на октомври, в края на месеца ще се обърне със своята най-изгодна и печеливша страна. В понеделник и в четвъртък неочакваните събития и размествания на вашите планове разглеждайте не като случайност, а като повод за решителни действия за тяхното уреждане. Особено, ако това е свързано със здравето.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
От 3 до 31 октомври вие имате блестяща възможност да преуспеете в кариерата и да постигнете осъществяване на най-смелите си практически цели. Вероятно, ще се наложи да се преборите с конкуренция, интриги и дори неразбиране от страна на близките в семейството. Във всички ситуации помнете, че през октомври вие трябва "да станете шампион", да преодолеете високата летва и да повдигнете своя социален статус. През първата половина на октомври ще имате трудни и не винаги доброволни финансови грижи. През втората половина на октомври всички разходи и усилия ще се компенсират с постижения и ползи. За това кой връх е желан за вас и постижим, съдете в четвъртък и петък. Важното е, това да бъде практично и разумно, без фантазии.  
 
КОЗИРОГ
 
Всичко, което се случва през октомври, може да повиши вашия статус, престиж и авторитет. Блестящи шансове да преуспеят имат родените през първата десетдневка на януари. При тези хора бевно, но неотклонно се преобръща начинът им на живот. Не проявявайте прекалена предпазливост, не бягайте от смели решения - всичко ще ви се върне. Нищо, което не е предвидено от вашата съдба, няма да се случи с вас, а онова, което е "записано в книгата на живота" непременно ще се случи. Така че, дали си струва да се планира нещо с най-големи подробности? Отдайте се на потока от събития. Домашните дела от 6 до 17 октомври предполагат резки обрати в събитията. Тези обрати са предизвикани не от вас, а от някого от близките ви. В понеделник ще се види кой именно "мъти" водата в семейството ви. Най-хубавите събития ви очакват там където още не сте били - тръгвайте на пътешествие през октомври или в делова командировка.  
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
Сега в живота ви няма ярки събития. Някой от близките ви преживява парични трудности или е прекалено студен с вас. Пътешестващите хора и шофьорите от 1 до 17 октомври рискуват да попаднат в "приключение", при това не е задължително то да е приятно. Ако през първата половина на октомври вие няма да пътешествате и сте внимателни в градските пътувания (дори като пешеходец), няма да имате никакви проблеми. Алтернатива на това могат да станат дребни спорове в кръга от роднини или съседи, които задължително ще ви засегнат, но "по допирателна". Следователно, може и да ги избегнете. От 27 септември до 16 октомври паричните загуби са много по-вероятни, отколкото придобивките. Избягвайте големите покупки и дългове. Отложете всичко това за края на октомври.  
 
РИБИ
 
РИБИ
Вие сте пасивни дотолкова, доколкото ви позволява вашият характер. Вашето обкръжение напротив, ви тревожи, нещо ви предлага. Най-активните влизат в търг или биват въвлечени в конкуренция. Най-активен характер ще имат вашите взаимоотношения с околните в петък и събота - по събитията от тези дни съдете за всичко. Желаещите да спечелят популярност или установят делови контакти, да сключат договор, могат в петък трезво да оценят съществуващите варианти и предложения. Формално всякакви договори трябва да фиксирате на 14 или 19 октомври - това са най-благоприятните дни през октомври. Ако договорът предполага парична облага, отложете неговото подписване до 19 октомври. Иначе може да не останете много доволни от това как ще расте заплатата ви в бъдеще.  
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2015
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.