Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
27 октомври - 2 ноември 2014
 
  ОВЕНФотогалерия ЕЛИЦА


Курсове по гръцки език в ПАНЕЛИНИКА
ОВЕН
Организаторските способности ще ви помогнат през следващите дни и седмици да прокарате път към значима за вас цел. Например, да се преборите за административна длъжност, лихви и други, зависещи от други хора, но така необходими ви блага. И то точно да се преборите, а не да ги дочакате. През ноември вие ще бъдете изцяло заети да вървите към своята цел (било то длъжност или нещо друго) директно, целеустремено и настойчиво. Най-вероятно, ще се наложи да преодолявате бюрократични препятствия и вие самите да ползвате такива методи. И едва в края на годината окончателно ще се убедите в своята победа или неуспех. Мерете силите си, за да не ги изхарчите преждевременно. Семейно-битовите въпроси сега ви вълнуват много по-малко от онези, за които става дума.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ

Сега вие живеете в ситуация на "ответна реакция" на обстоятелствата. Какъвто е светът, такъв е и животът. И добрите хора, и онези, които внушават тревога и представляват реална опасност, непременно ще подадат знак във вторник и сряда. Така че за съотношението между едните и другите, съдете по резултатите и събитията. Постарайте се да си осигурите дългосрочна подкрепа от нужни и доброжелателни хора, да привлечете към себе си позитивно внимание. Всичко това ще ви трябва много през втората десетдневка на ноември, когато ще се наложи да преминете през обективно труден период на препятствия, свързан със семейството и домашните обстоятелства.

 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
Романтичните и приятелски отношения преживяват период на дискусии, спорове, стигащи дори до скъсване на отношенията. Ако имате пораснали деца или собствен бизнес, през третата десетдневка на октомври те също ще ви въвлекат в кръговрат от извънредни ситуации. Въпреки това, в крайна сметка всичко може да се получи добре и още в понеделник ще почувствате това. Разбира се, използвайте своя шанс да получите "добър" шеф или вие самите да се издигнете по-нагоре в службата (или да спечелите популярност). При това не се товарете прекалено с лична отговорност. Все пак задачата ви е да намерите баланс и да удържите моралната победа в някакви социални отношения.
 
РАК

От 19 до 31 октомври в семейството ви е възможно непрекъснато да избухват спорове и да се случват дребни извънредни събития, свързани с придобивки, разходи и всякакви други въпроси, косвено или пряко свързани с нивото на благосъстояние. В понеделник и петък можете да ги решите и уредите по най-добрия начин. В сряда обстоятелствата вземат строг характер, но едновременно с това всичко може да се реши по най-кардинален, изчерпващ начин. Всъщност всички тези "дреболии" са прояви на по-глобална задача - промяна на вашата роля и статус в обществото или на условията и правилата на вашите отношения с родители или съпруг. Може би вие сте готови да промените кардинално своя живот и професия. Засега всичко е "на думи", но около средата на ноември обстоятелствата ще ви принудят да вземете окончателно решение.

 
ЛЪВ
ЛЪВ
От 24 сепетември до 3 декември се засилва необходимостта да се борите с появилите се през последните две години семейни трудности и задачи. Ситуацията ще стигне своя пик на напрежение около средата на ноември. А засега, през тази седмица има възможност да се изгладят неприятностите, да се намери източник за решаване на проблемите, включетелно и финансовите. Положете усилия за това във вторник, четвъртък и неделя. По-настойчиво трудностите ще засегнат родените в средата на август. Най-вероятно на всички Лъвове през ноември ще се наложи да се трудят напрегнато. Това обаче ще им позволи по-ефективно да се справят с проблемите. През ноември би трябвало да се отнасяте към здравето си по-внимателно - възможно е да се изострят скрити хронични заболявания. Ще е чудесно, ако във вторник и сряда се чувствате бодри.
 
ДЕВА
От 19 до 31 октомври център на вашето внимание са станали напрегнати обстоятелства, свързани с финансови документи, както лични, така и служебни. Вие ще се справите с чест с всичко това, не по-късно от 5 ноември, получавайки очаквания резултат. Ако ви интересуват романтичните отношения или търсите познанства, през тази седмица положете усилия в тази посока и всичко ще се получи. В съществуващите важни отношения за положението на нещата съдете по събитията във вторник и сряда. Много е възможно за някои да е дошъл моментът да превърнат романтичните отношения в съпружески, поемайки отговорността за тези отношения. Ако повече ви интересува бизнесът, през тази и следващата седмици е най-подходящото време да се съсредоточите енергично върху него. Резултатът ще ви зарадва. Отначало обаче се постарайте да се подсигурите в областта на финансовите и имуществени документи.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
През втората половина на октомври вие волно или неволно сте ставали център на дискусии, спорове, преживявали сте моменти, когато е било необходимо да създавате или скъсвате делови връзки и договори. От всички тези противодействия и противоречия около 5 ноември е изкристализирал някакъв социално видим и обществено значим успех. Професионалната общност непременно ще го оцени. А вие през тази и следващата седмица сте в състояние да прехвърлите своя успех в материална, финансова форма. Например, да получите повишение на заплатата или други преференции. Тъй като през ноември в дома ви се предполага ремонт (на нещо или на някого), то ще има накъде да насочите допълнителните средства. Смисълът на всичко това е укрепване на "фундамента на живота", включвайки и родителите, като източник на на живота ви. За тази цел ще е нужно да се потрудите, може би в доста строг режим.
 
СКОРПИОН
Рождениците от седмицата получават в дар от космоса особено обаяние, харизма, която ще им позволи през цялата година да се чувстват в центъра на вниманието. С нейна помощ ще можете да осъществите важни житейски намерения. Основното от тях е подем, изкачване по социалната стълба. Още до лятото вие ще можете да осъществите тази задача. Вярно е, че стълбата за всеки е различна, за някои обаче е без перила. На рождениците от понеделник непременно ще им върви с парите, в любовта, късметът ще ги съпровожда ръка за ръка с радостта. Рождениците от вторник, сряда и четвъртък ще проявят чудеса от конкурентнаспособност, целеустремена енергия и напориста работоспособност. Рождениците от петък и събота ще се съсредоточат предимно върху семейните въпроси, решавайки някакви трудни ситуации. Рождениците от неделя ще изживеят годината в блажено-лениво настроение или в творчески поток, задоволявайки всячески своите желания.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
През октомври и ноември вашите амбициозни планове и стремежи "напред и нагоре" ще се натъкнат на сериозни неприятности или препятствия. Вариантите са множество - юридически проблеми, принудително отпътуване или бюрократични препятствия пред него. Вашата инициатива ще бъде свързана с независещи от вас обстоятелства, на които ще се налага само да отговаряте. През тази и следващата седмица вие можете да изглаждате тези трудности с помощта на приятелите, колектива, чрез социална помощ. Събитията от събота ще станат показателни - трудностите ще подадат знак. Съдете трезво за тях, нека това знание ви помогне по-нататък. През ноември ще се появят и принудителни разходи. Нека те да бъдат ефективни.  
 
КОЗИРОГ
 
Марс е влязъл във вашия знак, където ще се намира до 5 декември. През цялото това време вие ще се чувствате задължени да правите нещо, не само по своя воля, но и поради обстоятелствата. Разходът на сили ще бъде повишен и около декември е възможно да настъпи известно изтощение при онези, които по природа не са от най-силните. За да избегнете неефективните разходи на енергия, поставяйте си една ясна задача и я изпълнявайте последователно, без да се разпилявате. От 2 до 19 ноември при мнозина от вас ще се появи вероятност от травми, заболявания и други неприятности. Пазете се, предвиждайте нещата където е възможно, доколкото това е възможно за вас. В емоционално-психологически план през ноември вие ще станете суров тиранин, такъв, какъвто е възможно да сте лично вие. Контролирайте се.  
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ

Периодът на Скорпиона при вас е свързан с кариерата, с тавана на социалните възможности и репутацията. Като следствие - с финансовото състояние. Именно тази част от живота в най-скоро време ще бъде подложена на влияние от космоса. Би било добре, ако социалните и финансови процеси ви обогатят. При някои това ще е така. Не забравяйте обаче за инфлацията и се постарайте да прецените трезво своята способност да задържите онова, което само идва в ръцете ви. Иначе парите могат да идват и веднага да изтичат през пръстите. При някои богатството може да дойде благодарение на брака им, при други - чрез личните им таланти. И дори чрез тайни финансови операции, но това винаги се ограничава от закона. Постарайте се всички свои договори да оформяте по законен начин.

 
 
РИБИ
 
РИБИ
През тази седмица Съдбата ви покровителства, както и вашият покровител Нептун. Значи вие можете да осъществите някаква своя мечта. Най-добре ще бъде ако тя бръмчи и ви намига някъде там, в чужбина или в социална област, по-рано не достъпна за вас. Усвоявайте нови пространства. Най-успешни са февруарските Риби. Тяхната мечта може да стане реална ( или поне частично) буквално още тази неделя. Само че ще трябва през втората половина на ноември да премине изпитание на издръжливост и реализъм. Финансовите договори и документи могат да ви поднесат изненади и от 20 до 31 октомври да ви въвлекат във форсмажорна ситуация. Това е риск за родените през първата десетдневка на март.  
  Н. Чиркова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2012
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.