Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
8 - 14 февруари 2016
В понеделник, в 14:40 по Гринуич започва годината на Маймуната според Източния календар. Маймуната се отличава с енергична "социална позиция", в съчетание с пъргав ум и предпазливост. В източната традиция годината на животното характеризира не толкова индивидуалните качества на родения в тази година човек, колкото неговата социална роля, начина, по който функционира в обществото...
Прочети още...

  ОВЕН
ОВЕН
През следващите три седмици при вас рязко се повишава нивото на андреналина и вие не сте в състояние да контролирате излишъка от енергия и възбуда. Това може да доведе до кавги с приятелите, дребни битови травми (например изгаряния). Във финансовите въпроси вие рискувате да претърпите материален ущърб. Би ви било полезно да изразходвате колкото е възможно повече сили за физическа работа. Проверете своето самочувствие в понеделник - усещате ли излишен ентусиазъм по някакъв повод? Ако е така, контролирайте го, насочвайки го в безопасно и полезно русло. Особено важно за вас е всичко, което се случва в петък и събота - обявявайки своите нужди и потребности, бъдете готови, че ще ви се наложи да издържите на мощната съпротива на "висшестоящите" хора и инстанции. Ето тук ще ви потрябва и "андреналин".
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
През следващите три-четири седмици в живота ви се активизира всичко, което има отношение към кариера, репутация и положение в обществото. Леки постижения няма да има. До 16 февруари ще се наложи да преминете през доста конфликтни ситуации с ръководството, родителите или съпруга(та). Последствията ще се наложи да развивате или ликвидирате чак до август. Агресията и излишният натиск идват отвън, предизвиквайки една или друга ваша реакция. Затова предпазливостта и премерените постъпки стават гаранция за благоприятен ход на събитията до август. От друга страна, настъпва време за инициация на нов проект или сериозна стимулация на вече съществуващ ангажимент, влияещ върху социалното положение. Съществува заплаха за скъсване на делови договор или лични отношения не по ваша вина през периода от 28 януари до 16 февруари. Бъдете нащрек.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
В скоро време на преден план може да излезе необходимост от пътешествие, свързано с далечни роднини или командировка. Друга част от Близнаците ще бъдат изненадани от важни юридически дела с изразен финансов (имуществен) оттенък. Включително и такива, които засягат интересите на роднини, живеещи далече. До средата на февруари тази задача носи проблеми и дори неприятности, които ще се наложи да преодолявате. Ако не съумеете, значи всичко ще се проточи до август. В службата през следвмащите две седмици също не всичко е гладко - има вероятност да се сблъскате с различен род усложнения. Не отстъпвайте от своя професионализъм, бъдете на ниво. През почивните дни може да се почувствате некомфортно - не бива да се напрягате. Избягвайте интелектуалната работа, за да не се налага после да поправяте нещата. Всичко се променя и отначало трябва да разберете накъде започва да духа вятърът.
 
РАК
Значими събития се случват при родените през първата половина на юли. В понеделник се заплита тенденцията за месеца, при това в доста конфликтни обстоятелства. Поводът, който ще ви накара да нервничите, е именно зародишът на новата тенденция. Когато се успокоите, обмислете всичко и се постарайте хлъднокръвно да разработите "антикризисен" план. Помнете, че почти всичко сега изобщо не зависи от вас и вашите постъпки, а от други хора и дори от обстоятелства с непреодолима сила. Значи най-правилното поведение е адекватно да реагирате на всяка подробност, без да си позволявате да се отпускате. На този фон някому ще върви в любовта, на друг - в частния бизнес. Настройвайте се на по-хубавото.
 
ЛЪВ
ЛЪВ
През тази седмица особено внимание ( по нататък и през целия месец), ще изискват от вас онези, с които ви сързват тесни връзки или бизнес (договорни) отношения. Ще получавате предложения. Едно от тах може да ви се стори изгодно за вас. Главният критерий за това ще бъде материалната полза. През първата десетдневка на февруари може да направите много полезни неща за своето семейство или жилище - от ремонт до покупко-продажба на имущество. Мъжът вкъщи от 2 до 20 февруари ще допринесе доста полза и дори нещо повече. Ако търсите делово партньорство или своята половинка, изграждайте отношения на основата на получаване на помощ от силен човек. През февруари на работещите хора звездите непременно ще подарят нещо хубаво - дръжте го.
 
ДЕВА
На Девите им върви. Особено на родените през втората десетдневка на септември. Най-успешни са Девите през първата и втората десетдневка на февруари. Пожелавайте си и ще ви бъде дадено. Любов, бизнес, всекидневни, но полезни дейности се подреждат толкова успешно, колкото е възможно за вас. Да почивате, да обичате, да се гордеете с децата си и да развивате своя бизнес е полезно и приятно. На този фон всекидневната работа (като наемен служител) носи много грижи и дори конфликти. Показателна ситуация се формира в понеделник. Въз основа на нея, изграждайте тактиката на своето поведение по-нататък. Домашните въпроси и проблеми от началото на януари до средата на април са съвсем управляеми. Полезна е контролираната "модернизация" в местата на обитаване. Понеделник е подходящ ден за започване на оздравителна диета, отказване от вреден навик, а през седмицата отделете време и средства, за да оборудвате своето работно място, и за придобиване на домашна техника.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
Всичко хубаво, което може да се случи в семейството ви, ще стане без вашите усилия през първата и втората десетдневка на февруари. Ще се намерят добри хора, ще ви помогнат в нещо. Може и да ви обикнат. Малките деца дават повод за гордост, порасналите - помагат материално. С други думи, всички хубави неща, които е възможно да станат, се случват там, където живеете, засягат имуществото и близките в дома ви. Спекулативните операции не са за вас. Ще се убедите в това, ако опитате във вторник и сряда рискован бизнес. Това са дни за "празни" разходи. Дори ако някой, много любим човек ви помоли за нещо, свързано с разходи. Ръст на благосъстоянието през февруари е възможен за служители, социално осигурени граждани и всички, които имат стабилен доход без да рискуват.
 
СКОРПИОН
Инициативата през февруари е изцяло във ваши ръце, сили и настойчивост имате много. Постъпките ви са доста ефективни, резултатни. До 20 февруари ви съпътства сполука във всяка дейност, основана на взаимодействие с хора, колективи и групи. Най-енергични и уверени в себе си са родените през първата десетдневка на ноември. Мотивите са абсолютно конкретни и материални: не се залавяйте за мъгляви проекти. Темата за семейството и неговото благополучие изниква дискомфортно в понеделник и ще се развива до 20 февруари. Ако в понеделник се породи някакъв конфликт, до 20 февруари ще ви се наложи енергично да се справите с него, утвърждавайки своите права и влияние. Най-благоприятният ден за вашите решителни действия е сряда.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
Ако искате да повишите нивото на своето материално благосъстояние, предприемете съответните усилия през тази седмица и в течение на целия февруари. От 2 до 20 февруари ви съпътства особен късмет в това. Сключвайте договори, използвайте протекции за издигане в кариерата, изисквайте повишение на заплатата. Ако в понеделник във вашето обкръжение се появи конфликт, неговите последствия ще се развиват не по-малко от две седмици. Бъдете търпеливи и предпазливи. Търпение и отговорно отношение към самите себе си е приоритет за Стрелците за цели две години. Сатурн преминава през вашия знак, изисквайки личностно узряване. Съдбата има многа начини и това винаги се възприема като "насилие" от страна на обстоятелства или конкретни хора. Светъл период и полет ще се наложи да изчакате до лятото на 2018 година. Пазете здравето си.  
 
КОЗИРОГ
 
От началото на февруари до края на юли ви върви изключително много в материален план. Най-смелите ви претенции ще бъдат реализирани. През февруари постигането на желаното благополучие изисква инвестиране на ресурси и отказ от ненужни разходи за показни социални мероприятия. Включително и за приятелски и корпоративни мероприятия. Разходи и вложения за обновяване на дома и за благото на членовете на семейството ви са неизбежни, пък и не бива да ги избягвате. Обстоятелствата в петък и събота ще ви подскажат какво именно трябва да се направи. Възможно е да поискате да придобиете престижна скъпа вещ. Ако не сте удовлетворени от своите доходи, през следващите дни и седмици се постарайте да намерите източник на доход, за което ще се наложи да развиете в себе си допълнителни умения.  
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
През тази седмица вие придобивате решимост и ентусиазъм, за да обърнете хода на събитията в нужната ви посока. Рождениците скоро ще започнат нов тригодишен проект, обещаващ да стане успешен. Всичко до 16 февруари протича в ситуации на противоборство, конфликт и съревнование с онези, които ви отправят предизвикателство. Това може да бъде конкретен човек или обективно създала се ситуация. Най-благоприятният момент за решителна стъпка се създава в неделя, но всеки ден от седмицата трябва да стане подготовка за тази стъпка. Ако сте лишени от мащабни социални претенции, можете да се опитате да спрете цигарите, да започнете диета, да промените своя имидж. В петък и събота страшно много ви върви в опитите за самоутвърждаване и в усилията за повишаване на своята значимост в обществото. Във финансов план до 16 февруари се старайте да избегнете евентуални загуби.  
 
РИБИ
 
РИБИ
Времето до края на февруари може да се окаже за вас нелеко. Високата степен на зависимост от хора и обстоятелства ще ви връзва ръцете и ще потиска инициативата ви. Меланхолията може да ви откъсне от житейските трудности, отвеждайки ви във вашето лично пространство, но може и да намали съпротивляемостта ви на реално възникващите трудности. Постарайте се да контролирате своето състояние, да се справите със скритите проблеми, които в скоро време непременно ще станат очевидни. Погрижете се за незавършените през последните месеци ангажименти - до рождения си ден приключете колкото е възможно повече от най-важните и най-проточилите се дела. До 16 февруари не очаквайте нищо хубаво от далечни роднини и юридически инстанции. Борбата с възникналите през първата половина на февруари проблеми ще се проточи до август.  
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2016
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.