Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 

СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
21 - 27 август 2017

 

  ОВЕН
ОВЕН
Серията затъмнения по оста Лъв/Водолей ще ви осигури, приблизително за година и половина, успех в любовта, спорта, личния дребен бизнес. Сега всичко събужда вашите творчески способности и ви подтиква да ги проявите в една или друга съзидателна дейност. Ролята на децата, ако ги имате, в живота ви през следващите седмици и месеци ще се засили. Те едва ли ще ви разочароват, по-скоро ще ви дадат повод да се гордеете с тях. Неосъзнатата или абсолютно съзнателна цел да повишите самооценката си ще ви помогне в най-скоро време да изберете приоритетната сфера, където да приложите усилията си. Мотивацията "искам" до 20 август ще стане главният задвижващ ремък, който ще задвижва мотора на вашата дейност. В четвъртък и петък хората около вас ще бъдат особено полезни и доброжелателни. Възползвайте се от това.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
В следващата половин година семейните обстоятелства придобиват допълнително значение. Всичко, което ще се случи, ще има по-значим характер за родените през втората десетдневка на май. Повишава се вероятността от преместване, което ще повлече след себе си смяна на мястото и характера на работата. Покупко-продажба на недвижимост, солиден ремонт, препланировка или покупка на нова мебелировка ще ви донесат полза и истинско удоволствие, ако го направите в следващата половин година. Не се страхувайте да привлечете към своите планове цял екип, не разчитайте само на своите сили. Не е изключено да започнат да се случват важни събития у някого от близикте ви вкъщи и вие да бъдете въвлечени в тях. Важното е че всичко, което се случва, не ви заплашва с неприятности, а по-скоро ви носи шанс да подобрите своите семейни обстоятелства. Ако не се получи в това полугодие, то непременно ще стане през 2018 година.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
Слънчевото затъмнение не внася в живота ви важни неизбежни събития, но може да повлияе върху живота на някого от вашите роднини, съседи или близки приятели и по този начин косвено да въвлече и вас в интересни събития. Ако имате планове да активизирате своята бизнес или образователна дейност, да купите нова кола или да се отправите в следващите седмици в малко пътуване, възползвайте се от обстоятелствата, които ще ви подпомогнат в това. Принудително събитие може да стане доста голям ремонт на вашата кола. Всичко, което може да ви се случи през следващите месец и половина, се корени в миналото и няма да стане нищо неочаквано за вас. Включително и пристигането на роднини и познанства с влиятелен човек.
 
РАК
Влиянието на слънчевото затъмнение върху вашите обстоятелства е минимално, но ако положите известни усилия, привлечете на своя страна колеги по професия и използвате благоприятно формиращите се за вас обстоятелства, ще можете да намерите нов или допълнителен източник на доходи. По този начин ще повишите нивото на своето благосъстояние. За тази цел ще се наложи за развиете в себе си някаква способност, която ще ви направи по-търсени на пазара на труда. Като следствие, това ще повиши вашата увереност в себе си и в утрешния ден. Ако средствата ви позволят и имате силно желание, ще имате възможност да купите някакви крупни и престижни вещи. Привлича ви разкошът, а не предметите от първа необходимост. С други думи, следващите седмици ви поднасят позитивни събития.
 
ЛЪВ
ЛЪВ
Затъмнението като индикатор за сериозни житейски промени, без съмнение ще повлияе върху живота на родените около 20-22 август. Като се вземе предвид, че затъмнението протича в непосредствена близост до кралската звезда Регул, промените ще бъдат свързани с темата за личната власт: над близки хора, делови партньори, конкуренти, благодарна публика или цялото общество. Всичко зависи от мащаба на вашата личност. Борейки се и получавайки власт е необходимо да помните, че нищо не е вечно и висшите сили могат както да ви издигнат, така и да ви сринат в очите на околните. Получавайки власт, използвайте я разумно! Не е изключено, всички Лъвове през следващите дни, седмици и месеци да бъдат изкушавани от властта или да се стремят към нея. Пък макар и във формата на любовни завоевания. До 21 септември вие интуитивно ще избирате забележителни партньори, без да забелязвате хората с редови способности.
 
ДЕВА
Под влиянието на слънчевото затъмнение някои от Девите ще отворят старателно пазени тайни. Например, тайните романтични отношения могат да прераснат в открити, водещи към брак. В делови план също е голяма вероятността тайното да стане явно, а конфиденциалната информация да стане публична и да работи за вас. Родените около 22–24 август (в различните години Слънцето преминава в Дева или на 22-ри или на 23-ти август) изпитват влиянието на това затъмнение по-мощно, в разрез със своите взаимоотношения в брака, с деловите партньори или своята популярност пред публиката. Нещо в тези хора ще се промени съществено. Най-вероятно в положителна посока. Забелязвайки през следващите дни (особено във вторник и сряда) подобни "знаци на съдбата", постарайте се да ги използвате пълноценно.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
Везните по характер са хора общественици. В следващите седмици при вас се формират благоприятни обстоятелства, за да заемете по-влиятелна позиция в своя колектив или да встъпите в интересна за вас организация. Вие често ще се появявате сред обществото, активизирате своята социална или политическа работа. желателно е да уловите зараждащите се сега тенденции и да си поставите нови цели, да преподредите приоритетите. Тогава мнозина от вас скоро ще сбъднат мечтите, надеждите и желанията си. Във вашето обкръжение изпъкват хора, които ви обичат, които са ви предани. Постарайте се да не ги отблъснете. При някои, формално самотни, в следващата година-година и половина се заформя втори брак. В четвъртък и петък вашето настроение ще ви разкаже много за вашите насъщни потребности и възможности.
 
СКОРПИОН
През юли и август обстоятелствата интензивно и понякога доста рязко са ви принуждавали да отстоявате или да завоювате своята репутация, социално или професионално положение. Настъпва момент, когато всичко е ясно и е време да се прави нещо реално. Възможно е да започнете ново начинание и да си поставите по-висока летва в кариерата или в социален план. Настъпва време, което може да се окаже благоприятно за такова начало. възможно е във вас да се породи желание да стимулирате развитието на собствения си бизнес. В следващите седмици вие често ще имате безплатни възможности да рекламирате своя бизнес или самите себе си. Публичността на постъпките, привличането към своите цели възможностите на колектива и други хора ще бъде доста полезно. Родените през втората десетдневка на ноември задължително ще положат усилия да подобрят своето положение в обществото и своите взаимоотношения с онези, които са "над тях" - родители шефове. Време е да завоювате ново, обществено значимо ниво.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
Публичната позиция и активната обществена, професионална дейност ще ви донесат чувствителна полза. Вие можете да преуспеете както в бизнеса, така и във всяка друга професия, свързана с използването на личната харизма, умението да влияете на хората. Семейните обстоятелства едва ли ще се променят в най-скоро време - всичко е такова, каквото е. Виж роднините, живеещи далече, могат да станат за известно време ваша грижа. Задължително ще се намерят хора, които ще бъдат погълнати от "войната" с роднините на своите съпрузи. Пък и другите задачи, свързани с имот в чужбина или бизнес, ще се наложи през следващите седмици да развивате усърдно. На преден план могат да излязат не деловите, а познавателните пътешествия. Успех очаква и онези, които са решили да получат по-високо образователно ниво. През тази седмица ще бъде добре за вас да поставите точка върху стар проблем или да приключите с изчерпани задължения.  
 
КОЗИРОГ
 

Родените през първата десетдневка на януари в края на тази седмица могат да теглят чертата и да направят съответните изводи от своите финансови проекти и делови усилия за последните месеци. Време е да се оцени постигнатото и да се върви по-нататък. В следващите седмици настъпва благоприятно време за преразглеждане на вашите инвестиции, балансиране на своите и "заемни" ресурси, вземането на решение за това как следва да се действа по-нататък. Ако сте открили или вече имате достоен делови партньор, можете да се окажете големият печеливш. В личния живот е същото: преценявайте кандидата за ваша половинка, решавайте дали да приключите или напротив да формализирате вашата връзка. Бъдете по-стриктни с кредитите и плащането на данъците - всичко трябва да бъде пресметнато и да се изпълнява дисциплинирано. Настъпва доста продуктивният за вас период на Девата.

 
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
Слънчевото затъмнение ще стане индикатор на промени в личните взаимоотношения за родените около 17-18 февруари. Занапред особено внимание ще изизскват всички, с които ви свързват тесни връзки - съпрузи, делови партньори, най-близки приятели или конкуренти. Онези, които са свободни от брачни вериги, непременно ще получат предложение. Съпружеските връзки на женените хора ще преживеят изпитание на издръжливост. Предприемачите ще получат съблазнително делово предложение за създаване на съвместен проект, а съществуващите договори е добре да бъдат проверени на актуалност или да бъдат преразгледани. Възможно е вие просто да ухажвате някого или да приемете нечие ухажване. Не е казано, че всички тези събития ще доведат до желания финал, но за известно време "процесът" ще ви завладее. Потокът от клиенти и купувачи ще нарасне при онези, които се занимават със съответния вид дейност. С други думи, публичните събития ще направят живота ви по-оживен.  
 
РИБИ
 
РИБИ
Слънчевото затъмнение почти няма да окаже влияние върху живота ви, тъй като в предните две години преди затъмнението вие вече сте преместили стрелката на пътищата в живота ви. Въпреки това, вие можете съзнателно да използвате енергията на слънчевото затъмнение, започвайки през тази седмица борба за здравословен начин на живот или инициирайки нова делова програма, нови условия на труд и стил на взаимодействие със сътрудниците. Тогава вие скоро ще излезете на ново ниво на взаимодействие с околната среда. А засега, при нужда, идете на лекар - здравето е гаранция за ефективност на труда. Символично в понеделник или в предстоящите почивни дни организирайте генерално почистване у дома. Това психологически и физически ще ви облекчи в осъществяването на желаните преобразования.  
  Н. Чиркова
 
 
 
Нещо ново за четене: Истините, които осъзнаваме, когато се отказваме от нещоЗащо не се подарява часовник на близки хора
5 начина да кажеш на детето си "НЕ"Кого не бива да обиждате? Когато те преследват еднакви числа
Ден след денКак се носи мартеница?
 
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2017
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.