.;ц;
Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
14 - 20 април 2014
 
  ОВЕНФотогалерия ЕЛИЦА


Курсове по гръцки език в ПАНЕЛИНИКА
ОВЕН
На Овните им предстои тази седмица да изживеят различни конфронтационни ситуации в спорта, кариерата и личните отношения. Рождениците от седмицата получават подобна тенденция за цялата година. Ще се наложи нещо рязко да се промени в живота им. Ще бъде трудно, но по-скоро е за добро. Рождениците от понеделник и вторник уреждат "хоризонталните" отношения - съпружески и договорни. Ще стане пределно ясно - кой кого. Рождениците от сряда, четвъртък и петък в същата съперническа ситуация ще реагират много емоционално на общите финансови и имуществени аспекти на взаимодействие. Рождениците от петък и събота ще могат да излязат от трудностите, ако заминат в чужбина или променят своите житейски принципи, погледа си върху положението на нещата. За рождениците от неделя най-животрептящи ще се окажат въпроси, касаещи кариера, длъжност и семеен статус.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ

От 15 до 23 април вие се издигате в социума, в същата тази общност, към която принаделжите професионално и "по интереси". Вашият авторитет и добри качества ще бъдат оценени от приятели, клиенти и пораснали деца. Късметът ви съпътства при оформянето на важни юридически дела. Откриват се факти, неизвестни ви по-рано, което може да не бъде съвсем приятно, може да ви изненада, но в никакъв случай няма да ви навреди, напротив: вашите недоброжелатели (ако имате такива) ще бъдат засрамени. Пазете здравето си - не е изключено изостряне на хроничните проблеми. Служебните въпроси са в нестабилно състояние - възможни са изненади. В сряда затрудненията и вашето настроение започват да се променят към по-добро.

 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
Важни събития ви засягат в областта на отношенията с децата, любимите и личния бизнес. Финансовите мотиви за всичко случващо се са налице. Да се предскаже изходът от сложната ситуация за всички е невъзможно. Ясно е само, че ако вие сте истински Близнак, винаги успешно се адаптирате към положението, заобикаляте трудните препятствия и нагласявате обстоятелства и хора както ви е удобно така, че те могат да не забележат нищо. В сряда си струва да направите нещо, влияещо позитивно върху вашата репутация и положение в службата. Това е благоприятен ден и за повишаването на собственото благосъстояние в дългосрочна перспектива - направете нещо за това. Домашните обстоятелства в най-близко време могат да се променят по независещи от вас обстоятелства. Опитайте се предварително да уловите тенденцията на тези промени и да се настроите към тях.
 
РАК
Раците, родени през втората десетдневка на юли, са въвлечени във водовъртеж от важни житейски събития. Всички останали - също, но в по-малка степен. Същността на качествените промени е създаване на резерв за бъдещето, пропорционално на собствените ви амбиции и собствената ви самоувереност. Резервът касае кариерата и семейното положение в най-широк спектър. През тази седмица събитията ще покажат истинското положение на нещата и ще подскажат как да се възползвате от обстоятелствата. Най-важните житейски събития са на прага ви - отваряйте вратата! Събитията от понеделник и вторник ви тласкат към активни действия, свързани със семейството и местоживеенето. Сряда и четвъртък ще донесат позитивна нагласа и в такова състояние си струва да се обмисля случващото се и да се предприемат следващите стъпки.
 
ЛЪВ
ЛЪВ
Смисълът на случващото се е внезапна, скокообразна промяна на вашата житейска позиция, "картината на света" и себе си в нея. В най-добрия случай това ще доведе до повишаване на личната значимост, спомагаща за по-нататъшните постижения. Може да се случи и друго - възникват редица проекти и планове, неосновани на нищо, освен на вашата самоувереност и лично желание. Постарайте се в събитията от тази седмица да видите реалните възможности и ограничения, за да не настоявате упорито за нереални планове. Събитията от сряда и четвъртък илюстрират положението на нещата в семейството и възможностите за тяхното подобрение. Постарайте се през тези дни да видите и ликвидирате вкъщи и в своите отношения с домочадието " скритите "рани". Направете едно почистване във всякакъв смисъл. - физически и морален.
 
ДЕВА
Пълнолунието ще изясни положението във финансовата област и в имуществените спорове (взаимовръзки). Ще освети истинското положение на проблемите в личния бизнес и в романтичните отношения. Каквото и да се случи, това без съмнение е обрат към по-добро, процес на промяна на ситуацията. На всичко следва да се въздейства лично, да не се оставят нещата на самотек, независимо дали става дума за преминаване на друга работа или изплащане на кредит. От 6 до 23 април вие се движите в кръг от благородни и доброжелателни към вас хора. Може да се каже дори - хора, които ви обичат. Ако съумеете да се отдалечите от борбата, да избегнете участие в сурови събития и да се потопите в нежни отношения, да се възползвате от нечия протекция, подкрепа и любов, ще постъпите много правилно. Тестови събития в това отношение ще има в сряда. Не ги подминавайте!
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
Както всички кардинални знаци, Везните сега са въвлечени в космически "водовъртеж", който ви въвлича във важни житейски процеси и събития в земен план. Най-ясна картина на случващото се се очертава в понеделник и вторник. През тези дни ви се препоръчва да въздействате на случващото се точково, поемайки за кратко в ръце "кормилото". В никакъв случай не бива де се проявява агресия, да се инициират спорове и конфликти. Напротив, следва да играете ролята на "законник и миротворец". Не се препоръчва до 20 май да се отвличате от вече съществуващи проекти, конфликти и съзидателни дела. Единствено събитията през седмицата ще ви подскажат от какво следва да се откажете завинаги, върху какво да поставите голяма точка. Тактиката на временното отстъпление сега може да бъде напълно оправдана. Ще тръгнете в настъпление след 20 май.
 
СКОРПИОН
През целия период на Овена при вас са се изострили и са ви донесли неприятни изненади две области на живота: здравословното състояние или положението на нещата в службата. През тази седмица всички неясноти стават пределно разбираеми, изненадите свършват. По-нататък импулсивният и променлив характер на събитията влиза в инерционен стадий. Например, оздравяване или преминаване на заболяванията ви в хронични. Положението на нещата в службата спират да ви носят изненади и ви остава само да свикнете към него. Всичко хубаво, което обещава да ви донесе животът през следващите месеци и години, ще ви подаде знак в сряда и четвъртък. Ловете птицата на щастието и я дръжте по-здраво. Прекалено активната позиция няма да ви донесе полза. Действайте по необходимост, във вид на локална реакция на случващото се, а не във формата на натиск и изисквания.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
Ако сте влюбени, то през цялото първо полугодие на текущата година ви е осигурен интересен и наситен със завои живот, с пик от събития и преживявания през тази и следващата седмици. Ако сте предприемач, склонен да рискува, интензивността, съпроводена от рискове и пробиви, ви е осигурена и в тази сфера. Ако сте играч, ще се изостри влечението ви към този вид развлечения. Всичко, което е в състояние да завладее и увлече Стрелеца, сега се изпълва с особени събития. А в лоното на семейството е тихо и мирно, топло и меко - просто Божия благодат. Тя ще продължи примерно от 6 до 23 април. Ако искате наистина да се отпуснете, по-често се уединявайте с домочадието, пътувайте с тях по-далече от "суетата на града" - към морето, към вилата. Финансовите операции с недвижимости през периода са изгодни.  
 
КОЗИРОГ
 
Вашата кариера или друго, важно за вас дело, приближава до своята кулминация. През тази седмица вие получавате пълна представа за това как ще свърши всичко. Дали ще е ремонт, или извеждане на децата "в живота" или други важни семейни проекти, в дома ви е пълно с хора, вие сте активни, но не държите юздите в ръце - почти всичко се случва от само себе си или по нечия воля. Вашата позиция е да сдържате себе си от крайни прояви на характера, които са способни да разрушат едно добре подредено дело и от създалото се положение. Преодолявайте своите страхове (а много е вероятно те да ви преследват дори месеци) и своята скрита суровост. Ще се наложи да балансирате между зависимостта да не проявявате крайностите на своя характер, които са способни да разрушат подредената работа и създалото се положение. Предолявайте своите страхове (може да ги имате и те дори да ви преследват с месеци) и своята тайна грубост. Ще се наложи да балансирате между зависимостта от другите в желанието си да поставите някого в своя зависимост. Тестовите събития се случват в понеделник и вторник.  
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ

Нека наоколо бушуват страсти и социални бури - вие ще трябва да се възползвате от възможността да преуспеете в кариерата, да подобрите своето здраве и да получите добро възнаграждение. Всичко тава лесно можете да постигнете от 6 до 23 април. За тази цел съвсем не е необходимо да участвате в борба, съперничество и други сурови ситуации. Напротив, във всяка служебна ситуация трябва да се изявявате като миротворец, покровител, благодетел, душевен човек, който умее да дружи и с началници, и с подчинени. Най-високи шансове за повишаване на благосъстоянието възникват пред псиихолози, социални работници и работещите в сферата на здравеопазването, храненето, потреблението. Както и онези, които на "професионално ниво" обслужват своето семейство - неработещите домакини.

 
 
РИБИ
 
РИБИ
От 6 до 23 април за вас се формира изключително успешен период. Любов и късмет са с вас. Комуто каквото му се иска, загребвайте с пълна чаша. Набележете за този период някакви важни и емоционално значими дела, проекти. Вие просто ще привличате към себе си "Божията милост", дори не е необходимо да се суетите, достатъчно е да искате. По-внимателно с големите инвестиционни проекти - много са рискови. Но и цената на успеха ще бъде висока. Оптимално успешни дни за вас са сряда и четвъртък. Не ги пропускайте! Разходите явно превишават допходите, но ако те са насочени към благополучие на семейството и обзавеждане на самото място за живеене, са напълно оправдани. Важни решения, касаещи кариерата и статуса, вземайте в събота, независимо от почивния ден.  
  Н. Чиркова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2012
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.