Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
5 - 11 декември 2016

 

  ОВЕН
ОВЕН
От 17 ноември до 23 декември вие се оказвате в благоприятни обстоятелства, които ще ви позволят да реализирате в живота своите най-смели планове и надежди. Резултатът от усилията е по-добре да бъде оформен документално: да се затвърдят промените и постиженията. Важен фактор за вашите постижения са приятелите или колегите. Вие им помагате, те помагат на вас. Най-забележимият ефект от такова съдружество се очаква от 2 до 12 декември. За вас е по-добре през този период да се откажете от личните удоволствия и затвореност - само обществената активност ще ви доведе до успех. Най-наситено живеят сега родените между 5 и 12 април. В понеделник, четвъртък и петък ще се убедите в това.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
От 8 декември до 3 януари вие получавате подкрепа от своята покровителка Венера чрез жена. Нейната сила ще ви помогне да се проявите по най-добър начин в своята социална ниша, да постигнете успех в обществото. Ще бъдете заобиколени от доброжелателни хора, готови да ви помогнат. Ако сега имате само широк фронт за работа, то през втората половина на декември ще дойде и материалният или социален успех. Не е казано, че вие използвате всички шансове, но Съдбата е на ваша страна. Някои Телци ще постигнат високо положение, а след това няма да могат или няма да искат да използват всички негови възможности. Ако по-високото социално положение не е във вашите планове, а държите на личния си живот, то имайте предвид, че в този период вие имате успех и в обществото, и пред противоположния пол. Не чакайте обаче романтика, ценете общите интереси. Вашият ден е неделя.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
Главният интерес на повечето Близнаци е свързан с партньорите и бизнеса. Вярно е, че някои уреждат личния си живот, изграждайки отношения с по-възрастен и авторитетен партньор. Това не е съвсем любов, а по-скоро увлечение плюс трезв поглед върху живота. Ако е така, то до края на декември ситуацията ще стигне до максимално благоприятен вариант и ще се стабилизира. Тогава и ще я оцеинте окончателно. Всичко това може също да бъде отнесено и към областта на предприемачеството, бизнеса и творческия труд. Само че тук категорията влюбеност се заменя с категории от рода на финансова и социална изгода. Отдавна е известно, че любовта и парите (наличните) се управляват от един "център". Този център е там, където се намира Венера. Вашето мъгляво положение или неопределеността на целта леко се изясняват в сряда. Намесват се възрастни родители или началник.
 
РАК
Най-добре ви е вкъщи. Семейните обстоятелства бавно, но неотклонно се подобряват. Вярно е, че не всичко е много гладко - подобряването протича чрез сериозни промени, внезапни стресови събития. Съпруг(а) е в състояние да подобри благосъстоянието ви. Банковите операции, свързани с имот, извършени през миналата и текущата седмица, носят приход, те са изгодни. Ако вие през този период смените работата си, промяната ще се отрази позитивно върху семейството. Не е възможно всичко да бъде хубаво, особено дълго време. Ако в живота ви се предполага, че има трудности и повратни събития, събитията в петък ще ви подскажат тяхната сила и посока. Всички най-близки възможности и препятствия доста ясно ще се проявят в този ден и дните около него. Позитивните възможности са повече.
 
ЛЪВ
ЛЪВ
През тази седмица положението на нещата е позитивно. От полза ще бъде пътуване, делова среща с влиятелен човек, ще ви зарадват хубави новини от роднини. За тях вие сега сте в известна степен покровител, спонсор и това повишава вашия авторитет. За тези, които се учат или преподават, нешата вървят прекрасно. Проявявайте във всичко повече смелост, не се страхувайте от промени и експерименти. До края на годината около вас има интересни, нестандартни хора. Може би ще привлечете някого от тях за по-дълго време с личното си обаяние и умението да "играете". До края на годината вие доста силно ще влияете върху околните, и това е полезно за уреждането на личните ви въпроси и за обществената ви дейност. При някои Лъвове се активизира личният живот, вашите съпрузи би трябвало да бъдат нащрек. Някои Лъвове печелят публичност, особено хората на творческия труд. В понеделник и петък очаквайте значими събития, които ще ви дадат някакъв шанс.
 
ДЕВА
Продължителният благоприятен период ще ви помогне по най-добър начин да уредите домашните и имуществени въпроси. През тази седмица не пропускайте възможността добре да спечелите или да получите повишение в службата. Благоприятни дни за най-решителни действия - понеделник и петък. През целия декември ще се наложи да работите енергично, но удоволствието и ползата от това ще стават все по-силни. Някого от вас ще въвлекат в служебен роман, което ще направи службата още по-привлекателна, ако това не е ваш(а) подчинен(а). Само помнете, че сега най-важното е семейството. неговото създаване и укрепване е най- важната задача и около средата на декември вие ще я решите. Благосъстоянието ви расте чак до пролетта, ако нямате дългове. В последния случай притокът на средства няма да секне, но те веднага ше отиват за покриване на дълговете. Нищо не се случва от само себе си - старайте се.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
Добрите новини идват в понеделник и петък. Доверете им се и ги използвайте. В четвъртък обаче информацията ще ви обезпокои. При това тази, която възниква в домашния кръг. Избягвайте споровете. Делово пътуване ще се окаже полезно за кариерата ви и ще повиши самооценката ви. Не е изключено, вие да влизате в период на "премествания" или реконструкция на жилището. През декември и януари в дома ви често ще бъде роднина, колега или съсед. Това няма да ви обезпокои особено и еднозначно ще ви донесе някаква полза. От 8 декември до 3 януари в живота ви влиза нова любов или творчески подем ви придава бодрост. Всичко е ярко и не е задължително да бъде стабилно. При любителите на борсови операции и всякакви други хазартни форми на доход има кратък период на "сляп късмет". И все пак главното щастие ще ви донесат децата!
 
СКОРПИОН
В края на тази година ви занимават разбираеми, диктувани от необходимост въпроси. Не е толкова важно онова, което е свързано с професията и обществения живот, колкото са важни семейните и дълбоко личните дела. Те и само те докосват душата, а всичко останало вие правите по задължение, макар и добросъвестно. През тази седмица вашата активност в семейството понякога стига до фанатизъм. Вие сте готови да правите ремонт, да оборудвате дома си със съвременна техника и да си взимате работа за вкъщи. Постарайте се да се държите в рамките, не харчете прекалено. От 8 декември до 3 януари в дома ви влиза красотата и я внася жена, украсявайки жилището и създавайки атмосферата в дома. Непременно ще направите скъпа покупка, а някои ще получат приход от имот. Още в понеделник в семейството се случва нещо важно, хубаво.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
Рождениците от седмицата през следващите месеци ще направят широка стъпка по социалната стълба - така или иначе ще получат уважение и признание в своята социална ниша, а някои ще преминат и в по-престижна ниша. В по-голяма степен тази възможност реализират творческите хора. Най-смелите ще се решат да сключат брак с чужденц(ка) или поне ще започнат епистолярен флирт (очевидно по интернет) Всички останали ще установят най-топли отношения със съседи, роднини. За всичко това ще спомага пластичното, вежливо поведение. Във финансовите и делови въпроси целта се постига без спор, а просто, убедително и доброжелателно. Кариеристите получават значим шанс. В сряда отделете внимание на престарели членове на семейството. Почивните дни ще се получат приятни.  
 
КОЗИРОГ
 
Трезв ум и обмислени постъпки са типични за вас. През следващите два месеца всичко това ще ви трябва много. Особено, когато е свързано с доходи и финансови (имуществени) операции. Родените през втората половина на януари успешно разширяват своя бизнес или получават повишение в службата, засега не е задължително то да бъде формално. От 8 декември до 3 януари интересът към материалните въпроси се засилва и към края на годината носи допълнителен доход. Благополучието ви става още по-перспективно, а вкъщи с пълна сила тече обновяване на интериора и техническото оборудване. Тестовите събития се случват в семейството в петък. Ако всичко бъде благополучно, можете да смятате, че с живота ви всичко е наред.  
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
От 10 ноември до 20 декември сте обхванати от жажда за дейност и трябва да се каже, че повечето Водолеи я реализират доста ефективно. Вярно е, че от време на време вие може да изглеждате твърде напористи и доминиращи, което явно няма да се хареса на прекия ви шеф. Ето че Венера обаче влиза в знака на Водолея и до 3 януари вие, запазвайки лидерството и енергията си, ставате привлекателни и притегателни за противоположния пол и дори за ръководството. Възползвайте се от това предимство и използвайте своето обаяние. Дамите ще поискат да изглеждат оригинално и го постигат чудесно. В понеделник ще постигнете всичко, за което използвате интелекта и ръцете си.  
 
РИБИ
 
РИБИ
Съсредоточеният интелектуален труд през следващите две седмици ви носи именно онези резултати, на които сте разчитали и дори повече. До 12 декември не действайте директно, предпочитайте тактиката малко по малко, старайте се да си взаимодействате с влиятелни хора. Помнете, че през декември се решава вашата кариера и положение в обществото. Аванси в кариерата до 2018 година не се предвиждат, ще се наложи да получите само заслуженото. Новият статус обаче ще ви донесе и обновяване на източника на доходи. За повечето Риби това ще бъде приятен подарък. Не си оставайте у дома, успехът ви зависи от количеството ваши приятели и от вашата обществена активност. Най-спокойният и брлагоприятен ден е неделя.  
  Н. Чиркова
 
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2016
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.