Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
13 - 19 април 2015
 
  ОВЕН
Курсове по гръцки език в ПАНЕЛИНИКА
ОВЕН
От 7 до 17 април се предполага повишаване на доходите от творчество, предприемаческа дейност и от постъпване на средства от неопределени източници: благотворителни или социални. За реализацията на тази възможност се изисква настойчиво, спокойно действие, труд. Творческите способности на мнозина от вас сега се отварят или се засилват: това е ценност. Рождениците от седмицата са предразположени към интелектуална и "проповедническа" дейност, към преподаване. Вашите убеждения и знания изискват изяви, чрез които можете да печелите. Имате мното сили и ентусиазъм, но се реализират предимно вече съществуващите планове и житейски ситуации. Само родените на 18 април получават като подарък от звездите и някаква нова програма в живота. При това, "собствено производство" - вие сами инициирате верига от събития, която ще бъде важна две, а може би и три години.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
От 10 до 21 април са вероятни парични ограничения или принудителни плащания. Това засяга предимно априлските Телци. Онези, които са се родили в началото на май, творчески се трудят и получават съответния резултат, включително и материален. За вас завършва вашата лична година, скоро е вашият рожден ден, който ще ви донесе нови задачи, нови обстоятелства: по време на новолунието вече си струва да помислите какво бихте искали да реализирате в най-скоро време. Докато Марс е в Телец (от 1 април до 12 май), вашите текущи действия ще създадат основа за трудова дейност през следващите две години. На рождения ви ден Слънцето поставя обективните годишни задачи и условия, а Марс, веднъж на две години, преминавайки през всеки знак, дава възможност вие сами, със своя труд, постъпки, да инициирате приоритетна за себе си сфера на дейност. Така че действайте.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
Майските Близнаци от 10 до 20 април ще се окажат изправени пред необходимостта да направят избор в някакви задължителни взаимоотношения. Най-вероятно те са формални (договор, брак). Критерий за правилен избор е вашата собствена ценностна система, вашите желания и приоритети. Активната фаза на светския и професионален живот приключва. По-нататък, до рождения ви ден, ще ви се наложи да не сте толкова комуникативен. Може би, това ще бъде обусловено от условията на труд, изискващи съсредоточеност и методичност. Не всички ще се заемат с писателски труд, но до 20 април на мнозина предстои нещо подобно, изискващо някакво уединение, затвореност.
 
РАК

Всичко важно и ново, което би могло да се случи във вашето социално положение (статус, кариера) вече се е случило. Началникът ви се е сменил или се е случило нещо по-лично. Отзвуците и последствията от тези събития ще влияят върху вашето финансово и имуществено положение до края на юли. При това, предимно възходящо. Ръст на благосъстоянието и разширяване на реализацията на собствените ви таланти и способности е критерий за това, че сте действали правилно в предлаганите през март и април обстоятелства и сте направили правилния избор. Домашните обстоятелства са съвсем позитивни, само не бива да се лъжете по повод "далечен път" (пътуване, преместване) и юридически дела - до 23 април те ще са във фаза на неопределеност.

 
ЛЪВ
ЛЪВ
Успешното демонстриране на себе си в социума, предполагащо получаване на социално успешни резултати, вече не е актуално. До края на юли всичко се подрежда успешно, но без вашето явно участие. Най-малкото до края на април ще се наложи да сте малко по-скромни, да не се откроявате прекалено много. Акцентът се премества върху редовния труд. Ако се трудите на ръководна длъжност, от 14 до 28 април завоювате за себе си достойно място в професията с упорит и скромен труд. С това вече по-явно и самостоятелно, ще можете да се възползвате през първата десетдневка на май, постигайки онази власт, за която сега Съдбата ви дава разрешение. Събитията от 15 април ще ви покажат от какъв род трудности и бариери трябва да предолявате всяка минута - пари, деца или любов.
 
ДЕВА
Августовските Деви, от 10 до 20 април ще направят избор между своите цели (условно - в кариерата) и материалните (семейни) обстоятелства, които служат като опора и подкрепа или като "гира, вързана за краката". В резултат на това нищо кардинално не се случва, но частните резултати би трябвало (по идея) да подобрят малко вашето финансово паоложение. Може би ще съумеете да конкретизирате източника си на допълнителни доходи. Критерий за правилен избор е вашето чувство за достойнство и "позитивен пиар" - в службата, в обществото. Тоест, става дума за социално одобрени критерии. Събитията от 15 април ще ви демонстрират вашата лъжлива представа за обстоятелствата или колко "хлъзгав" е отделно взет човек. Дреболии, но обърнете им внимание!
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
През март и април пред родените между 7 и 12 октомври са възникнали обективни форсмажорни обстоятелства. Ще ги създават за някого децата, за друг - любимият човек, за трети - собственият им бизнес. Това ще се отрази върху стабилността на връзки и договори. Могат да се разрушат старите, неочаквано да възникнат нови. Публичната обстановка по най-възбуждащ и често пъти непредсказуем начин влияе върху живота на онези, които професионално са включени в нея. Важното е, че вие не продуцирате тези събития самостоятелно и не можете да ги управлявате изцяло. Всичко идва чрез ентусиазираните протестиращи хора или фанатизирани "фантазьори", увличащи след себе си останалите. Преодолявайки някои информационни или комуникационни прегради, от 19 до 30 април вие сте в състояние по най-изгоден за себе си начин да използвате всички тези обстоятелства. Успех!
 
СКОРПИОН
Използовахте ли през първата десетдневка на април възможността за растеж в кариерата и за получаване на социални преференции? Ако е да, то позитивните преобразования ще продължават да се случват до края на юли. Ако е не, ще имате и втори шанс, по-резултатен, но и по-взискателен, изискващ повече тлуд, а не просто смели пиар-стъпки. Той ви се дава чак в края на април, началото на май. Обстоятелствата сега изискват от вас да се опрете на стабилни партньори, на обичайните и здрави взаимоотношения с практични и работещи хора. От 10 до 20 април ще се наложи да преодолеете малки финансови затруднения поради забавяне на постъпленията или задължителни плащания. Приемете това като даденост. Още повече, че то е актуално съвсем не за всички.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
От 10 до 20 април ноемврийските Стрелци градят своите лични отношения върху "задължаваща" основа - поемайки върху себе си задължения или сключвайки договори. Имате възможност за избор. Времето, когато сте наблягали на "искам", реализирайки се в творчество, спорт и собствен бизнес, е отминало. Събитията все повече и повече ще ви въвличат в работа, която се характеризира с думата "трябва", изискваща, упоритост и търпение. Възможно е рутината да не ви харесва. Но до края на април именно такъв род усилия ще ви позволят да въздействате на нивото на своето благосъстояние. Понеже то е склонно към продължителна, не особено забележима трансформация, си струва да използвате всички благоприятни периоди, когато можете не само да "поправите нещата", но и да ги подобрите съществено.  
 
КОЗИРОГ
 
Периодът на интензивни семейни събития завършва. Всичко най-важно през текущата година най-вероятно вече се е случило - с вас, с дома ви, с близките вкъщи. Може би сте се преместили или купили ново имущество. Може би порасналите ви деца са напуснали дома ви, влизайки в своя самостоятелен живот или родителите ви са излезли в пенсия. Следващите събития влизат в по-спокоен, подреден ритъм, доста благоприятен за вас. Занапред добре се подреждат нещата и доходите за онези, които имат свой малък бизнес или стопанство - фермери, малки селски производители. Във вторник и сряда с особено внимание се отнасяйте към постъпващата информация, особено от роднини и съседи - в нея има твърде много емоции и неясноти. През тези дни не е подходящо и да тръгвате на път.  
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
Ако е необходимо да осъществите търговски или юридически операции с имущество, направете това от 8 до 28 април. Тогава всичко ще се получи. Единствено в сряда се пазете да не правите сериозни финансови опрации - твърде много неопределеност има. Би трябвало познанството с влиятелни хора, обещанията за изгодни договори да разширят границите на вашия хоризонт. Сега всичко постепеннно се материализира, преминава в устойчиво положение. Всичко несигурно, нестабилно отпада, отмята се. Акцентът на случващото се се пренася върху дома ви, върху семейството. Някой прави ремонт, друг пристъпва към обработка на земята си. Към тези сфери на живота труд ще се прилага до средата на май. Ако не собствен, то наемен, но платен от вас. Колкото повече собствен труд и находчивост обаче вложите в своя дом и семейство, толкова по-добре за всички.  
 
РИБИ
 
РИБИ
Бурните "финансово-имуществени" събития остават зад гърба ви. отчитайки вашата способност да се въодушевявате и скоро след това да размисляте, може би реално нищо и не се е случило. Но е имало мечти, идеи и т.н. Най-вероятно, случавщото се ви е тласкало към действия, а самите вие не сте проявявали упоритост и последователност. Но ето че от 7 до 17 април вие можете да преуспеете доста в своите действия "чрез трети лица". Около 28 април ще се появи влиятелна подкрепа и значим социален резултат. Февруарските Риби пасивно и мечтателно очакват нещо - в сряда и четвъртък събитията ще покажат доколко тяхната цел е постижима.  
  Н. Чиркова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2012
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.