Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
15 - 21 септември 2014
 
  ОВЕНФотогалерия ЕЛИЦА


Курсове по гръцки език в ПАНЕЛИНИКА
ОВЕН
Обстоятелствата от миналата седмица влияят силно върху всичко, което ще се случва с вас през тази седмица. Дискусионните или откровено спорни отношения можете да изгладите в понеделник и да решите кардинално в четвъртък. Възможно е това да стане чрез "скъсване". Ако става дума за документи, съдебен процес, сключване или прекратяване на делови контракт, то най-добре ще бъде да решавате нещата в понеделник. Вие сте влезли в "добър" период, през който сполуката е основана на увереност в себе си и устрем към бъдещето. До началото на октомври основаните на това планове и действия ще получат максимална сила и ще бъдат успешно реализирани. Не всички, разбира се. При достатъчна целеустременост и прагматизъм резултатите ще ви зарадват. Главното е да не разпилявате силите си и да изберете достойна цел. Гледайте по-високо от пътуване в чужбина за удоволствие или дребни моментни радости. Можете да поставите основите на своя просперитет чрез образователна програма или работа в престижна фирма.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ

През септември и началото на октомври благоприятните обстоятелства съпровождат вашия семеен и професионален живот. Това в голяма степен се отнася за родените през първата десетдневка на май. Всички Телци могат до 20 октомври да разчитат на изгодна сделка с имущество, недвижим имот, на това, че средствата и възможностите им за здраве и други насъщни потребности ще бъдат достатъчни. От 10 до 18 септември ще получите сериозни (според вашите понятия) средства, а от 18 до 24 септември можете изгодно и дългосрочно да ги инвестирате. Или да получите дългосрочен, редовен източник на доходи. Най-вероятно от професията си. Няма лошо и ако това е брак или успехи на съпруга(та).

 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
В живота ви тази седмица всичко е наред. И в семейството, и в работата. От 18 до 24 септември има смисъл да вложите необходимите средства в благоустройство на жилището или да оформите дългосрочен кредит - ще бъде практично, без да е изтощително. От 15 до 29 септември деловите отношения с търговски или договорен характер е възможно да бъдат несигурни, пълни с грешки или измами. Проявете предпазливост. Бракове и сключване на делови договори през този период не се препоръчват. Понеделник идва, за да изразите ясно своите потребности и приоритети, включително и пред домочадието. В сряда е важно да проверите текущото състояние на своите финанси и имуществени дела - доколко са успешни или тревожни. Събитията и вашето психическо състояние няма да ви излъжат.
 
РАК

През септември и по-голямата част на октомври вие имате възможност да преуспеете в кариерата със съществено повишение на заплатата. Предприемчивите хора използват това време за обогатяване чрез сделки с имоти, за преместване, ако това е било планирано. За развлечения и флиртове засега имате "наложена забрана" - тази област от живота за вас е изпълнена с трудни, принудителни ситуации или (в най- добрия случай) с ежедневна рутина, затова се съсредоточете върху всичко, което може да ви донесе ръст на финансовото и имуществено благосъстояние. Радостите и развлеченията оставете за следващата година. В сряда и четвъртък Луната е във вашия знак - вашите приоритети и потребности излизат на преден план. Как те да се съгласуват с обстоятелствата, как да бъдат реализирани? Върху това и работете.

 
ЛЪВ
ЛЪВ
Вие се приближавате към светъл, щастлив период, който ви отваря пътя към постигането на важна за вас стратегическа цел, към успешно решаване на отдавна назряла ситуация. Време е за действие, засилвайки натиска до края на септември. Единствената опасност през втората половина на септември са действия в неправилна посока или сблъскване с финансови машинации, измами, неизгоден кредит. Трябва просто да бъдете пределно критични и практични в бизнес операциите с участието на чужди средства и при взаимодействия с непознати хора. Колкото и да ни се иска да се радваме на живота, да се забавляваме, това могат да си позволят само онези, пред които не стоят никакви стратегически задачи в живота - покупко-продажба на имот, смяна на месторабоа, стартиране на бизнес и т.н. Ако настоящето ви удовлетворява изцяло, опознавайте света чрез пътувания, трупайте нови впечатления.
 
ДЕВА
От средата на септември до 26 октомври се повишава вероятността да се заемете с ремонт или да излезете от добре позната ви среда. До края на септември си струва да претеглите старателно всичко в своите стратегически планове - възможно е да не отчитате някои обстоятелства, които после ще ви разочароват. Прогнозата за рождениците е следната: рождениците от понеделник най-настойчиво и целеустремено ще реализират своите намерения. Възможен е малък напредък в кариерата или локални промени в професията. Всички рожденици от седмицата, включително и от петък, ще бъдат въвлечени в парични или имуществени спорове или търговски операции. Възможни са непредвидени обрати в събитията, които трябва да наблюдавате много внимателно, предвиждайки всички дребни неща в документите. В дома на самотните жени ще се появи интересен мъж. Рождениците от събота и неделя ще бъдат щастливи с него.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
Запазва се вероятността за дипломатическо противопоставяне, публични дискусии или участие в съдебни процеси за родените в средата на октомври. Също такъв, не съвсем приятен фактор действа за онези, които са на път или пътешестват. В спорове, засягащи документи, е най-добре да не се влиза, а ако това е станало, не бива да отстъпвате. В четвъртък силата на извънредните фактори расте и вие ще можете да си изясните доколко те ви засягат. От 15 до 29 септември колеги или служебни грешки създават напрегнати ситуации, които няма да ви засегнат пряко, но могат да ви въвлекат в тях. До 28 септември цялата ви сила е в интелекта и способностите за вежлив компромис в нееднозначни ситуации. В неделя пестете парите - вашите надежди за бонуси (премии) засега могат да не се оправдаят.
 
СКОРПИОН
През септември и по-голямата част на октомври вие непременно ще усетите доброто разположение на шефовете ви към вас в най-конкретна форма. В същото време е възможно да се появят шансове за издигане в кариерата - възползвайте се от тях или изчакайте до пролетта, когато подобна тенденция ще бъде по-продължителна. Ако сте готови да поемете отговорност, встъпвайки в брак, направете го. Подходящите дни са петък и събота. Помнете - от 14 септември до 28 октомври ще имате големи разходи. Частично те ще бъдат компенсирани чрез по-висока заплата или по друг начин. Въпреки това, бюджетът ви изисква внимание. От успехите в кариерата зависи и семейното ви положение. Доколкото тези успехи са съвсем реални, няма причини да се безпокоите за дома си.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
Марс е влязъл във вашия знак, повишавайки съществено нивото на ентусиазма, андреналина и кръвното ви налягане. Последното се повишава, само ако няма в какво да насочите енергията си и се налага да държите всичко в себе си. В петък вие ще почувствате с пълна сила своя душевен подем, неговата причина и накъде е насочен. За мнозина това е надалеч и нагоре - към пътешествие, в обществена дейност или други престижни сфери на живота. От 15 до 29 септември вие с ентусиазъм ще инициирате домашни дейности, ще активизирате близките си, ще откривате и оправяте стари, отдавна натрупани "тъмни ъгълчета". Това е нещо добро - струва си да изхвърлите всичко, което не се използва. Особено, ако живеете не в апартамент, а в къща и имате мазе. Не оставяйте в дома си "тъмни" местенца.  
 
КОЗИРОГ
 
В живота на родените през първите дни на януари, все още се случват редица важни събития - семейни или в кариерата. През тази седмица е важно всичко, което ще се случи в сряда и четвъртък. Както и това как ще постъпвате и какво ще чувствате през тези дни. В петък и събота успешно се решават всички въпроси и особено онези, които изискват пари, привличане на допълнителни средства и добронамерено покровителство. Вие лесно ще проверите щедростта и любовта към вас на околните. Голяма е вероятността самотните хора да имат шанса да променят положително своя семеен статус и условията на живот. За онези, които са доволни от сегашния си живот, съветът е: периодично обновявайте, модернизирайте нещо в дома си. Дори да е само компютърът. За да не се налага да променяте нещо основополагащо.  
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ

През септември и по-голямата част на октомври вие ще съумеете да се завъртите в увлекателния поток от нови знания, познанства, обстоятелства. Всичко е позитивно, всичко носи толкова любимите ви нови впечатления. В петък и събота изобщо е празник - обществен или личен. Ако през тези два дни получите делово, професионално, лично предложение - приемайте, без да мислите. То просто ще ви облагодетелства. Това са хубави дни за оформяне на брак, делови договор, споразумение за продажба и придобиване на скъпи вещи. За онези, които се занимават с продажби, с представителство, тази есен е благодатно време - вие ще сте на преден план, успешни и в изгодна позиция.

 
 
РИБИ
 
РИБИ
От средата на септември до 27 октомври има смисъл енергично да действате в стратегическо за вас направление, пробивайки си път. Ако това е кариерата, поемете ролята на стратегически лидер, раждащ интересни за фирмата (компанията) идеи. Ако преследвате чисто лични цели, реализирайте ги. Главното е да не се разпилявате и да не си поставяте едновременно две взаимноизключващи се цели. Февруарските Риби сега са най-мечтателни, те виждат лошо реалността. Затова до края на септември те могат да допуснат доста сериозни грешки, проявявайки инициатива. Най-реалистични и дори крайно критични сега са родените в средата на март. Те виждат "подводните камъни" и са по-защитени от грешки. Каквото и да е, мнозина от вас до края на октомври ще съумеят да променят качествено своето благополучие към по-добро.  
  Н. Чиркова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2012
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.