Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 
СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
28 юли - 3 август 2014
 
  ОВЕНФотогалерия ЕЛИЦА


Курсове по гръцки език в ПАНЕЛИНИКА
ОВЕН
За да гори вашият огън, трябва да бъде раздухван. През тази седмица явно не ви достига "въздух" (контакти, взаимодействия). Нещо повече, вие интензивно раждате идеи и проекти, използвайки собствените си "подпалки". А понякога се налага още и да се подгрява някого, например домочадието, опитвайки се да ги увлечете със своите проекти. Такива разходи на енергия леко ще охладят вашата пламенност, но в петък и събота непременно ще се намери случаен човек и съответните обстоятелства, които ще ви възстановят. Тенденцията е такава, че ще ви трябва много енергия за инициативите и откровено спекулативните проекти, т.е. проекти, основани не толкова на разумна сметка, колкото на риск и вяра в своята правота и победа. Това включва и игра на борсата. Въпреки това, късметът сега е с вас - много неща ще се подредят по най-добрия начин.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ

От 27 юли до 16 август вие живеете в обстановка на социален или семеен конфликт, породен от амбиции или защитавайки своето достойнство. Причината: кой е авторитетът вкъщи, противоречието между вашето семейство и родителите, делба на имущество или стремеж да го умножите въпреки враждебните обстоятелства или конкретните "врагове". Вие може да водите "свещена война" на чужда територия или да позволите някому да ви напада и "хапе" вашето достоинство. Например, чрез убедителни заявления от страна на роднини. Вариантите са различни, всички потенциално конфликтни. Дискомфорт може да се създава, поради това, че вкъщи е пълно с народ, а вие сте в ролята на обслужващ персонал. Съветът към вас е: спомнете си септември 2012 година, използвайте онзи опит. Направете недоброжелателите и онези, които искат да имат власт над вас, равни партньори или се дистанцирайте от всеки и всичко, както вие правите обикновено. Всичко ще се уреди по най-добрия начин.

 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
Многократно се увеличива броят на вашите пътувания, делови и роднински контакти, операции с безналични плащания. Всичко това до средата на август става на фона на противоборство и скрит конфликт с чиновници, колеги, роднини. В търговията се усложняват транспортните и застрахователни операции, някои са напрегнати по повод застрахователни или други задължения. С други думи още в края на седмицата и в началото на следващата ще ви се наложи енергично да се справяте с някакви остри битови или производствени ситуации. Ще се справите. От 23 юли до 3 август всичко има оттенък на "големи инвестиции", придобивки. Най-вероятно с привлечени на заем средства или създаване на дългосрочни задължения от друг характер. Възможно е да става дума за служебни задължения с финансов характер, които ще ви дадат възможност за получаване на процент от печалбата. Постарайте се да придобиете нещо, а не да продавате.
 
РАК

От 23 юли до 3 август вашите договорни отношения, включително и съпружеските не вървят лесно. Най-вероятно те могат да бъдат описани с термините на силна финансова или формална зависимост. Договорните отношения, включително и съпружеските, се формират не така леко. Акцентът на властта и натиска, както и силата, и властта са на страната на вашите опоненти. Остава само да дотоворите за себе си колкото е възможно по-приемливи условия. При това за дълго. Може би ще се решите да оформите кредит - тогава всичко е ясно и законно. Законно - ето ключовата дума във всяко ваше желание и избор. По най-непосредствен начин такава ситуация ще засегне родените в първите дни на юли. Всички отанали могат да се отпуснат и да се откажат от драматичната ревност, това е всичко.

 
ЛЪВ
ЛЪВ
На рождениците от понеделник им се дава като награда цяла година с много висока самооценка и стремеж да се покажат и изявят. Поне участвайте в конкурс — непременно ще ви провърви. Елементи на съревнование, най-вероятно с някого от домочадието непременно ще има - това е стимул. За всички Лъвове, без изключение, през цялата текуща седмица ще бъде актуално съперничеството или своеволието в семейна среда. Рождениците от вторник, сряда и четвъртък през годината успешно, но "на дребно" ще решават своите имуществени и финансови въпроси. На рождениците от петък, събота и неделя им предстои една доста наситена със събития година - не гладка, в условията на социална и роднинска нестабилност, но напълно успешна. Към рождениците от неделя настоятелен съвет - заемете се с ремонт. Това ще ви избави от по-сериозни семейни неуредици.
 
ДЕВА
Най-общо казано, вашите мечти за по-престижно местожителство стават почти натрапчиви. И ще бъдат част от вашия вътрешен живот доста дълго. Можете да ги осъществите с помощта на някого от близките у дома. Да живеете в престижно място, да се гордеете със семейството си - всичко това може да се осъществи. Можете да започнете енергично да реализирате своите намерения още в края на тази седмица и в началото на следващата - засега по-скоро в инфомативната и комуникационна област. Обсъждане, събиране на информация, включително и такава, която не е на повърхността. Знаков ден е сряда. Постарайте се да си изясните кой във вашето обкръжение периодично ви въвежда в заблуждение: мами ви или ви обнадеждава необосновано. Тенденцията е дългосрочна, продължава буквално с години. Затова крачка по крачка, в подходящи моменти се старайте да поглеждате фактите в очите.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
Общият житейски фон, крайно напрегнат от миналата есен, най-накрая временно се изглажда, обстановката се разрежда. При родените в края на септември до края на август могат да се появят доста ярки подтвърждения на социалния успех: съблазнителни професионални предложения, бонуси, поощрения. Непременно се възползвайте, приемете това само като старт, напролет ще има престижно продължение. През септември ви предстоят съществени лични разходи или препродажби, както и работа с финансови проекти. Всичко това не се афишира. В следващите десет дни можете да разчитате на солиден доход, но принудителните разходи най-вероятно ще го погълнат изцяло. Нека те да бъдат ефективни. Родените през първата половина на октомври са стабилни в своята професионална позиция и разумно пресметливи при работа с финанси. Най-добре е да правите пари в областта на правото или в директно съперничество.
 
СКОРПИОН
Марс е влязъл във вашия знак, където ще остане до 14 септември. Всичко, което се е трупало и е било скровано от вас през последните две годинни, започва като гейзер да пробива навън. Нивото на тестостерона расте, подбуждайки към решителна делова или лична позиция. Но, както това е свойствено за вас, до избухване може и да не се стигне - вие умеете да действате външно хладнокръвно. През следващите месец и половина всяка ваша постъпка, всяко стабилно занимание формират двегодишна програма за действие. Дали ще започнете да посещавате доктори или ще се отдадете на финансови, политически или брачни проекти - това ще заложи посоката на приоритетното изразходване на сили, приоритетното увлечение, интерес. До средата на август е по-рационално да насочите силите си към цели в кариерата или други също толкова важни и престижни.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
До следващото лято при вас се формира "формулата на късмета" - постарайте се да използвате Божията милост за действително приоритетна, възвишаваща житейска програма. Такава, която ще ви издигне в очите на обществото, а не просто да ви отведе в далечни краища. До средата на август ви дават знаци принудителни обстоятелства - принудително тревожно пътуване, усложнени юридически дела, свързани с инициатива и всякакви други "несвободи". Нека те станат ориетнтир и опит за в бъдеще, помнете за препятствията и тайните спънки дори тогава, когато всичко остане зад гърба ви. Това е залог за по-нататъшни успехи и късмет. Представете си, че сега всички затруднения идват от "тайни врагове" - има смисъл да се започнете с тях и открито да премерите силите си Не е изключено ноемврийските Стрелци да разнообразят живота си с тайна любовна връзка с човек отдалече.  
 
КОЗИРОГ
 
От 28 юли до 5 август в живота ви влизат верни приятели и съратници. Това могат да бъдат и стари познати, и роднини, и отново придобити хора. Важното е, че от тях вие получавате конкретна полза, подкрепа, стабилност в една нестабилна ситуация. Формалните консултации и споразучения, ако такива са необходими, също е по-добре да се направят през този период. Брак - също. Особено, ако сте се родили на границата между двете години или в първите дни на януари. Това се отнася и до трудово или финансово споразумение (договор). Вторник и сряда са благоприятни дни за важни за вас начинания, включително и юридически. В петък има смисъл активно да повлияете върху положението на нещата в кариерата или върху своя семеен статус - да промените ситуацията в своя полза чрез финансово въздействие или "дума".  
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ

От 28 юли до 5 август ви предстои неспокоен живот в службата. Нищо съществено, само опити да се подобри комфортът на работното място въпреки спонтанния "хаос" около вас и пренаситеност с всякакви дребни събития. Главното е да се чувствате комфортно в тази неспокойна обстановка и може би да "уловите рибката" за някои преференции, включително и финансови. Не е изключено през този период да се завърже служебна интрига, която едва ли ще прерасне в нещо дълготрайно, но ще стане ярко приключение. Показателен ден за подобни събития е петък. От 29 юли до 16 август съветът към вас всички е да предприемете усилия за получаване на по-голямо заплащане, без то да е съпроводено с допълнителни усилия. Може да се получи особено при януарските Водолеи.

 
 
РИБИ
 
РИБИ
От 29 юли до 15 август за февруарските Риби гарантирано се отваря прозорец към Европа. Не е задължително това да е в прекия смисъл, по-скоро то е като успешна социална експанзия, разширяване на жизнената схера като такава. Вашите смели начинания през този период непременно ще се увенчаят с успех, било то издигане в кариерата, сполучлив брак с изгледи за роля на "щастлива домакиня" или престижен професионален договор. Опитвайте, не губете време. Предполага се, че в неделя и следващия понеделник ще има показаелни събития. Тъй като през годината звездите са планирали вашето професионално издигане, няма смисъл да се чака: действайте! Това не е последният шанс, но не бива и да го изпускате.  
  Н. Чиркова
 
     
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2012
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.